Lose samo odigrali. Ocigledno smo olako usli u mec. Ni jednog trenutka nismo izvrsili potreban pritisak, da bi napravili neku izrazitu sansu. Ne znam koliko pratite Serie A, ali ja sam odreda hvalio ovu ekipu Siene i vjerujete da sam znao da ce biti tesko danas. Branili se ljudi sa 10, cvrsto i organizovano. To vec pocinje biti recept za igru protiv nas, jer ekipe koje dolaze u Torino, mahom se brane sa 10 igraca....
Indisponirani smo bili. Vucinic i Pepe nespremni i van forme, ali to je Conte trebao primijetiti na treninzima i nikako obojica nisu mogli poceti, ali sta sad...
Alex je morao uci, jer je u formi, a ima podatak koji kaze da je zabio 10 golova u osam meceva protiv Siene.To nije bez razloga i moze biti valjano. Borriello i Q nisu nista napravili...
Nemamo igraca koji moze sa klupe uci i preokrenuti tok igre, to vec znamo, a nejasna je odluka da Estigaribia, inace po meni najbolji igrac u prethodne dvije-tri utakmice, zavrsi na tribinama...
Ostalo znamo, limitirani smo u nekim segmentima i nema potrebe da kukamo..samo realan treba biti...
Nista, kiks smo napravili, ali uvijek se nesto nauci, bar vjerujem da je tako....
Jedino me brine, kako cemo u narednim utakmicama, jer ce mahom sve ekipe igrati ko Siena danas...
FORZA JUVENTUS