Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlPrincipe » 06 feb 2012, 13:42

paolomontero je napisao/la:Galliani: Samo da Ibra ne bude kažnjen za derbi protiv Juvea .vec su poceli lobirati :o :o :o :o
Gdje si to pročito ??? odmah mi daj link te izjave ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 feb 2012, 13:52

IlPrincipe je napisao/la:
paolomontero je napisao/la:Galliani: Samo da Ibra ne bude kažnjen za derbi protiv Juvea .vec su poceli lobirati :o :o :o :o
Gdje si to pročito ??? odmah mi daj link te izjave ..
Esattamente un anno dopo ci risiamo. Zlatan Ibrahimovic, nel momento chiave della stagione del Milan, si è fatto espellere per una manata a un avversario. Rischia una lunga squalifica e di saltare il big match contro la Juventus in caso di tre giornate di stop. Adriano Galliani è ottimista però: "Non c'è stata nessuna violenza. Credo dunque che Ibrahimovic non potrà avere più di due giornate. La manata di Aronica? Io l'ho vista, l'arbitro no...".

''C'e' chi si lamenta per i rigori non dati...'', ha aggiunto Galliani, che comunque e' abbastanza soddisfatto della prestazione dei rossoneri: ''Non c'e' nessun problema, quando si perde qualcuno soffia sul fuoco ma ne riparleremo alla fine della stagione. Sarebbe stato bello andare in testa oggi, pero' oggi le prime cinque di campionato hanno per certi versi riposato. Anche in dieci abbiamo avuto un grande orgoglio. Abbiamo fatto piu' noi degli altri''.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... nate.shtml
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 feb 2012, 13:57

Pa nada se da ce dobiti 2 utakmice kazne sto je logicno od njih,ocekuju sto manju kaznu.. iako je ovo za 3 sigurno zbog namjere Ibre..
-RIVALDO-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 13:59

Mene ne bi čudilo da Aronica dobije više utakmica kazne nego Ibrahimović.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 feb 2012, 14:02

IlPrincipe je napisao/la:slika

Najrealnije za ovo bilo bi ista kazna :!:
-RIVALDO-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 14:04

Ruben Oliveira je ovako za vrat ufatio Vidala pa je dobio samo žuti karton, ali pošto je sada igrač Milana u pitanju zato sam i napisao da ne bi bilo ništa čudno da Aronica dobije veču kaznu od Ibrahimovića.
Ž '21!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 feb 2012, 14:05

To uredu, to i ja znam ali nigdje nije rekao " Samo da Ibra ne bude kaznjen za derbi protiv Juventusa "

Svaki vam **** smeta. Ima se pravo na žaljenje. Ovi će dat kaznu 3 tekme, ovi ce se bunit i bit ce smanjeno na 2 i to je to, a sramota da Aronica nije dobio ni žuti karton.

Nedo Bog da je Ibra bio na mjestu Aronice, a Aronica na mjestu Ibre. Ovdje bi nas vi Juventini pojeli zbog toga što je Aronica dobio crveni direktan a Ibra ni žuti karton. Patetični ste, svaki **** gledate da ovdje podbadate nakon 10 godina.

Sudije da su na strani Milana svirale bi penal na tekmi Lazio Milan kad je Diakite ponio loptu rukom, ali penal nije sviran zbog prethodnog postojećeg malog ofsajda. Isto tako jučer Zuniga pokupi Robinha u šesnestercu bukvalno ga izbi is cipela sudija odmahuje rukom tako da nemate nam ništa prigovorit niti se buniti na penale koje je Milan dobivao ove sezone jer su sve jedan opravdani uključujući i onaj Boatenga protiv Udinesea čini mi se ...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 14:07

Prije 10 godina je bila 2002 i u isto vrijeme ne kontam za šta je se ko bunio?

Il' sam prespavao desetljeće.. :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 14:10

IlPrincipe je napisao/la:To uredu, to i ja znam ali nigdje nije rekao " Samo da Ibra ne bude kaznjen za derbi protiv Juventusa "

Svaki vam **** smeta. Ima se pravo na žaljenje. Ovi će dat kaznu 3 tekme, ovi ce se bunit i bit ce smanjeno na 2 i to je to, a sramota da Aronica nije dobio ni žuti karton.

Nedo Bog da je Ibra bio na mjestu Aronice, a Aronica na mjestu Ibre. Ovdje bi nas vi Juventini pojeli zbog toga što je Aronica dobio crveni direktan a Ibra ni žuti karton. Patetični ste, svaki **** gledate da ovdje podbadate nakon 10 godina.

Sudije da su na strani Milana svirale bi penal na tekmi Lazio Milan kad je Diakite ponio loptu rukom, ali penal nije sviran zbog prethodnog postojećeg malog ofsajda. Isto tako jučer Zuniga pokupi Robinha u šesnestercu bukvalno ga izbi is cipela sudija odmahuje rukom tako da nemate nam ništa prigovorit niti se buniti na penale koje je Milan dobivao ove sezone jer su sve jedan opravdani uključujući i onaj Boatenga protiv Udinesea čini mi se ...
Ovaj boldani dio je totalni nonsens. Kako je sudija pogriješio ako je svirao postojeći ofsajd? Hajd mi samo to objasni!
Ž '21!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 feb 2012, 14:11

Pa kažem ti, da su na našoj strani nebi dosudili ofsajd koji je gotovo nevidljiv i kojeg su svirali tek 15 sekundi nakon što je bio.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 14:17

Ne može u svakoj utakmici. Vidjet ćeš ti kako se to rješava kad Juve malo odbjegne na tabeli kao što se u slučaju intera radilo. Pobjedili 7 zaredom uz sudijsku pomoć, sudije se uozbiljile i primaju po 4 komada na utakmici. Juve je Milanu bježao 7 bodova, kako ih je Milan stigao nego sa onih 5 penala u 5 utakmica.
Ž '21!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 feb 2012, 14:18

Patetični ste totalno :roll: ti pogotovo ... nemam riječi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 14:19

Vi ste cinični!
Ž '21!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 feb 2012, 14:25

@ Bianconeri

Hajde daj mi te penale za Milan i izdvoji one KOJI NISU POSTOJALI. Ja znam da samo 1 je bio nepravedno dosudjen i to onaj nad Ibrom ne znam tacno koja je utakmica bila. Ostalo je sve i jedan postojao. A to sto ste sad vi na neki nacin ograniceni pa vidite penal i odmah povezete sa namjestaljkom je vasa stvar. Po tvojoj logici iako je postojao ne bi se trebao svirati? Zbog cega? Da vas ne bi stigli? Ja stvarno ne znam. Sada protiv Lazia offside je bio 1.5 mm ali covjek ga ne svira, akcija se nastavlja igrac Lazia radi odbojkaski potez sudija svira penal a onda pomocni dize kao offside. Zakljucak: Pomocni sudija potkupljen od strane Juventusove uprave. Kraj.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 14:27

A_d_0 je napisao/la:@ Bianconeri

Hajde daj mi te penale za Milan i izdvoji one KOJI NISU POSTOJALI. Ja znam da samo 1 je bio nepravedno dosudjen i to onaj nad Ibrom ne znam tacno koja je utakmica bila. Ostalo je sve i jedan postojao. A to sto ste sad vi na neki nacin ograniceni pa vidite penal i odmah povezete sa namjestaljkom je vasa stvar. Po tvojoj logici iako je postojao ne bi se trebao svirati? Zbog cega? Da vas ne bi stigli? Ja stvarno ne znam. Sada protiv Lazia offside je bio 1.5 mm ali covjek ga ne svira, akcija se nastavlja igrac Lazia radi odbojkaski potez sudija svira penal a onda pomocni dize kao offside. Zakljucak: Pomocni sudija potkupljen od strane Juventusove uprave. Kraj.
I onda je svizac zamotao čokoladicu :mrgreen:
Bil' ti svirao onu ruku odbrambenog igrača Siene jučer?

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 06 feb 2012, 14:28

Koliko si vjezbao ovo ? :D
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 14:29

@A_d_0

Ovim postom si upravo opravdao moj prethodni post. Hvala ti na tome!
Ž '21!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 feb 2012, 14:30

ramiral je napisao/la:

I onda je svizac zamotao čokoladicu :mrgreen:
Bil' ti svirao onu ruku odbrambenog igrača Siene jučer?
Nisam vidio incident, ako zelis postavi pa cu reci svoje misljenje.

@beki

Jesil se to humorom premazao? Nemas sta pametno reci, pa pokusavas biti duhovit, al vjeruj slabo ti ide.

@Bian.....

Objasni, poglup sam.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 14:32

Šta ti imam objašnjavati ako si poglup.
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 14:33

Ok momci da ne bi zaoštravali...
kaznili ga jednu, dvije ili tri tekme ne znači ništa... konkretno Juventus mora da gleda sebe i trebalo bi da nas boli briga kako igra ovaj ili onaj... za samozatajnog navijača Juvea kakav sam ja potpuno je nebitno da li protiv stoji Ibra, Messi, Cristina Ron II ili neki drugi kuronja....

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []