Nema on nihs balkanskoga on cak ne zna ni nas jezik , prestanite s time lik sje samo prgavac tipa Matrixa i slicnih divljaka....o upravi necu ni govoriti sve se zna......Urbi , Ambrozini, Maxi, Robinho, Bommel Anttonini ccc i da Milnu, po 100 put NE TREBAJU napadaci nego **** veznjaci da Ibra ne mora dolaziti u vezni red i asistirati, mah nek im Urbi igra i Bommel majko mila cccA_d_0 je napisao/la:E pa druze nije ga Ibra zijanio vec uprava. Oni su se upustili u sezonu sa ovim sastavom. Znaci Ibra da se povrijedio 6 mjeseci opet bi nam oduzeo titulu? Znamo kakav je. Balkanski mentalitet jako los, al daleko od tog da nam sta uzima.meskalin je napisao/la:Moje misljenje da je Ibra jucerasnjim potezom oduzeo scudetto Milanu.... tesko ce s ovakim veznim redom do bodova u Udinama, ali i ako Juve dobije Parmu, mogu gubiti na San Siru opet su prvi.... miswlim da cmeo i zijaniti protiv Arsenala, kako i necemo kad vezni reci cine Urbi, Ambrosini, van Bommel cemer i jad
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
evo sluzbeno .. ibrahimovic kaznjen 3 utakmice serije a , ukljucujuci mec sa juventusom .. jos jednom dokaz sta savez ove sezone otvoreno zeli , ko da bude prvak ... ne mogu da vjerujem kako su sudije pocele s*ati zadnje 2-3 utakmice svojim odlukama ..
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
Jesi l' ti normalan... Ovaj za udaranje dobi 3 utakmice a Krasic zbog simuliranja isto tako... Je l' tako da to nije normalno... Trebao je barem 5-6 utakmica dobiti kazne kao i Aronica zbog udaranja Nocerina...franco_tm je napisao/la:evo sluzbeno .. ibrahimovic kaznjen 3 utakmice serije a , ukljucujuci mec sa juventusom .. jos jednom dokaz sta savez ove sezone otvoreno zeli , ko da bude prvak ... ne mogu da vjerujem kako su sudije pocele s*ati zadnje 2-3 utakmice svojim odlukama ..
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
haha to sto jest ,jest , za krasica .. a jesi pregledo sve sto se izdesavalo , znaci ne mislim samo na onaj samar , nego na citavu utakmicu i provociranje aronike , proslu utakmicu se sa boatengom isto tako se posvađao .. i prosao nekaznjen, prvobitno bilo da ce biti kaznjen 2 utakmice , i odjednom promjenise odluku na 3 ... to nije cudnoArogantni je napisao/la:Jesi l' ti normalan... Ovaj za udaranje dobi 3 utakmice a Krasic zbog simuliranja isto tako... Je l' tako da to nije normalno... Trebao je barem 5-6 utakmica dobiti kazne kao i Aronica zbog udaranja Nocerina...franco_tm je napisao/la:evo sluzbeno .. ibrahimovic kaznjen 3 utakmice serije a , ukljucujuci mec sa juventusom .. jos jednom dokaz sta savez ove sezone otvoreno zeli , ko da bude prvak ... ne mogu da vjerujem kako su sudije pocele s*ati zadnje 2-3 utakmice svojim odlukama ..
KEVIN-PRINCE BOATENG27
- senad_flamin
- Kontakt:
franco_tm je napisao/la:evo sluzbeno .. ibrahimovic kaznjen 3 utakmice serije a , ukljucujuci mec sa juventusom .. jos jednom dokaz sta savez ove sezone otvoreno zeli , ko da bude prvak ... ne mogu da vjerujem kako su sudije pocele s*ati zadnje 2-3 utakmice svojim odlukama ..

i ne spominji nista sto se tice saveza i sudije hahaha ...
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 06 feb 2012, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
hahaha , a vidim da je otislo sve .. ozbiljne se stvari desavaju na forumu .. al ajd valjda nece ni vidjetsenad_flamin je napisao/la:franco_tm je napisao/la:evo sluzbeno .. ibrahimovic kaznjen 3 utakmice serije a , ukljucujuci mec sa juventusom .. jos jednom dokaz sta savez ove sezone otvoreno zeli , ko da bude prvak ... ne mogu da vjerujem kako su sudije pocele s*ati zadnje 2-3 utakmice svojim odlukama ..![]()
joj samo si jos i ti falio sa ovim postom
nemoj druze pogresno shvatit
bolje je izbrisi post
i ne spominji nista sto se tice saveza i sudije hahaha ...

KEVIN-PRINCE BOATENG27
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ibrahimoviću nije prvi put da pravi ovakve gluposti, on to uradi svake sezone po jednom, još otkako je u Juventusu igrao, ispadi mu nisu bili strani, jednom je ganjao Nestu u tunelu jer ga je Nest tokom utakmica štipao.
Hoću da kažem da je Ibrahimović kažnjen sa 3 utakmice jer prethodne kazne očigledno nisu uticale na njega i na njegovu psihu, dakle uopšte se nije promjenio.

Hoću da kažem da je Ibrahimović kažnjen sa 3 utakmice jer prethodne kazne očigledno nisu uticale na njega i na njegovu psihu, dakle uopšte se nije promjenio.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Šta se dešava sa Ibrom u februaru?

Zanimljivosti su izvukli italijanski mediji u kojima primećujemo da Ibrahimović svake sezone u februaru proživljava najgore trenutke. Taj mesec loše utiče na njega, što pokazuju statistički podaci.
2007. godina: Dva nastupa, jedan pogodak. Pola meseca proveo van terena zbog povrede.
2008. godina: Tri nastupa, i jedan pogodak. U januaru te godine je na tri meča postigao četiri gola.
2009. godina: Pet nastupa, jedan pogodak. U martu te godine postigao je pet golova na četiri utakmice.
2010. godina: Četiri nastupa, dva gola.
2011. godina: Sedam utakmica i jedan gol. U jauaru te godine, postigao je pet golova u šest nastupa.
2012. godina: Dva nastupa, nula pogodaka. Crveni karton i suspenzija.[/quote]

Zanimljivosti su izvukli italijanski mediji u kojima primećujemo da Ibrahimović svake sezone u februaru proživljava najgore trenutke. Taj mesec loše utiče na njega, što pokazuju statistički podaci.
2007. godina: Dva nastupa, jedan pogodak. Pola meseca proveo van terena zbog povrede.
2008. godina: Tri nastupa, i jedan pogodak. U januaru te godine je na tri meča postigao četiri gola.
2009. godina: Pet nastupa, jedan pogodak. U martu te godine postigao je pet golova na četiri utakmice.
2010. godina: Četiri nastupa, dva gola.
2011. godina: Sedam utakmica i jedan gol. U jauaru te godine, postigao je pet golova u šest nastupa.
2012. godina: Dva nastupa, nula pogodaka. Crveni karton i suspenzija.[/quote]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
al je zato bitno da će svjež unistiti arsenal !! a Maxi juventusa 

KEVIN-PRINCE BOATENG27
Kazna je mizerna, očito je Galiani uputio koji poziv prema savezu.Minimalno je trebao dobiti 5 utakmica kazne.Osim što šamara i udara svoje suigrače sad je počeo i protivničke.Arogantni je napisao/la:Jesi l' ti normalan... Ovaj za udaranje dobi 3 utakmice a Krasic zbog simuliranja isto tako... Je l' tako da to nije normalno... Trebao je barem 5-6 utakmica dobiti kazne kao i Aronica zbog udaranja Nocerina...franco_tm je napisao/la:evo sluzbeno .. ibrahimovic kaznjen 3 utakmice serije a , ukljucujuci mec sa juventusom .. jos jednom dokaz sta savez ove sezone otvoreno zeli , ko da bude prvak ... ne mogu da vjerujem kako su sudije pocele s*ati zadnje 2-3 utakmice svojim odlukama ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
logika ti je pogrešna, ako aronica za gušenje i šamar noćerinu nije dobio nikakvu kaznu, ibra je onda predrastično kažnjen za šamar lo stile curica iz prvog osnovne
neda mi se tražiti, ako neko zna koliko je etoo dobio za onaj udarac glavom u prsa cesara, e ono je bilo puno gore, prema tome ako je on dobio isto ili manje ovo je prestrogo, ako je dobio 5 onda je ibri 3 sasvim ok, jer mora se s nečim sličnim uporediti, evo ja kad uporedin sa aronicom ovo dođe kao smrtna presuda

neda mi se tražiti, ako neko zna koliko je etoo dobio za onaj udarac glavom u prsa cesara, e ono je bilo puno gore, prema tome ako je on dobio isto ili manje ovo je prestrogo, ako je dobio 5 onda je ibri 3 sasvim ok, jer mora se s nečim sličnim uporediti, evo ja kad uporedin sa aronicom ovo dođe kao smrtna presuda
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
@Tony
Greška može biti samo ako i Aronica ne bude kažnjen, trebao bi i on dobiti 3-4 utakmice, ali to ponovo ne umanjuje postupak Ibrahimovica i njegovu kaznu, meni nikad neće biti jasno zašto je Krasić dobio za simuliranje 3 utakmice, a neki za udaranja prolaze nekaznjeno ili dobijaju mizerne kazne, čudane kriterije ima taj Italijanski savez
Greška može biti samo ako i Aronica ne bude kažnjen, trebao bi i on dobiti 3-4 utakmice, ali to ponovo ne umanjuje postupak Ibrahimovica i njegovu kaznu, meni nikad neće biti jasno zašto je Krasić dobio za simuliranje 3 utakmice, a neki za udaranja prolaze nekaznjeno ili dobijaju mizerne kazne, čudane kriterije ima taj Italijanski savez

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- senad_flamin
- Kontakt:
Pa to i jest neralno simuliranje i udaranje ne moze biti isto sankcionisano... Slazem da i Aronica mora dobit kaznu ,ali istu kao i Ibrahimovic,ni manje ni vise...juventus 0244 je napisao/la:@Tony
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
ali gotovo je danas su odluke donesene i aronica je dobio kaznu od 0, dakle zdrava logika nam svima pa tako valjda i tebi kaže da je ibri kazna prestroga, jer dotični napolitanac je ošamario nocerina i uhvatio ga za vrat kao bonus.juventus 0244 je napisao/la:@Tony
u ovo doba kad je svima internet dostupan to je lako provjerljivo svima a nije teško ni naći ni video ni slike.
a kako si povezao simuliranje sa ovim nemam pojma, nije niti slično, zato ja stavljam iste ili slične situacije, dakle aronica ista ili gora stvar od ibre, etoo gora stvar od ibre jesu li kažnjeni gore

Ne znam jesi ti pročitao šta sam ja napisao, eto nećemo uzeti Krasića, ja samo kažem da je Ibrahimović dobio zasluženo dobio 3 utakmice kazne, a i Aronica je isto tako trebao biti kaznjen, a vidimo da nije, to samo dokazuje kakav je Italijanski savez, to je smiješna organizacija
.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tony-mortale
- Kontakt:
jesi li ti čitao šta sam ja napisao, nadas je ODLUČENO već o kaznama i aronica nije kažnjen, e sad na osnovu čega je ibra onda dobio 3 utakmice, pusti ti to šta bi bilo kad bi bilo, ovu su fakti, šamar+gušenje nema kazne, samo šamar crveni + 3 utakmice, al opet se nađu šizofrenici koji pišu kako se milan gura, iako svaki dan činjenice govore suprotnojuventus 0244 je napisao/la:Ne znam jesi ti pročitao šta sam ja napisao, eto nećemo uzeti Krasića, ja samo kažem da je Ibrahimović dobio zasluženo dobio 3 utakmice kazne, a i Aronica je isto tako trebao biti kaznjen, a vidimo da nije, to samo dokazuje kakav je Italijanski savez, to je smiješna organizacija.

Izvini, ali ja tebe ne kontam, šta hoćeš reći da Ibrahimović nije trebao biti kaznjen zbog udaranja
Ovo nema nikakve veze sa odmaganjem Milanu, ako se već radi o pomoći, onda ova pomoć ide na mlin Napolija, Milan ovdje uopšte nije oštećen jer je Ibrahimović opalio šamar Aronici tako zaslužio kaznu. A sad što Aronica nije kažnjen to samo može biti da je Napoli pomilovan, a ne da je Milan oštećen, ako kontaš?
Ponavljam ti samo još jednom, da je i ovo dokazalo da je Italijanski savez smiješna organizacija. A u vezi toga kako je Milan u nekim utakmicama bio poguran ima osnova za to, ali to je po 100 puta ispricana prica, tako da ne zelim o tome (jer ne želim da se ovaj topic pretvori u topic seria A)

Ovo nema nikakve veze sa odmaganjem Milanu, ako se već radi o pomoći, onda ova pomoć ide na mlin Napolija, Milan ovdje uopšte nije oštećen jer je Ibrahimović opalio šamar Aronici tako zaslužio kaznu. A sad što Aronica nije kažnjen to samo može biti da je Napoli pomilovan, a ne da je Milan oštećen, ako kontaš?

Ponavljam ti samo još jednom, da je i ovo dokazalo da je Italijanski savez smiješna organizacija. A u vezi toga kako je Milan u nekim utakmicama bio poguran ima osnova za to, ali to je po 100 puta ispricana prica, tako da ne zelim o tome (jer ne želim da se ovaj topic pretvori u topic seria A)
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tony-mortale
- Kontakt:
ja nemogu biti konkretniji, dakle juče je milan oštećen jer je dobio crveni karton(zasluženo) ali s druge strane protivnički nije, dakle pola sata smo sa igračem manje igrali zbog sudijske greške na štetu milana, i bilo bolji, dakle da smo igrali 10 na 10 velike su šanse da bi i dobili.
i onda kao šlag na tortu danas kazne saveza, i aronici ništa, dakle svaka kazna koja nije takođe ništa je prestroga, neznam kako da ti to još pojednostavim, opet milan oštećen i od strane saveza.
da je ibra dobio ove 3 tekme kazne kao što jest a aronica dobio 4 ili barem isto tri(mada je već u plusu jer mu je sudija oprostio crveni), ja nebi ništa rekao, al ovako su to dvostruki aršini i to na štetu milana naravno
da ne spominjem kako 99% klubova na svom terenu ima domaćinsko suđenje, a juče na san siru napolitanac šamara i davi i nema niti žutog, stvarno su te sudije bezobrazne koliko guraju ovaj prljavi, smrdljivi i pokvareni milan, fujj
i onda kao šlag na tortu danas kazne saveza, i aronici ništa, dakle svaka kazna koja nije takođe ništa je prestroga, neznam kako da ti to još pojednostavim, opet milan oštećen i od strane saveza.
da je ibra dobio ove 3 tekme kazne kao što jest a aronica dobio 4 ili barem isto tri(mada je već u plusu jer mu je sudija oprostio crveni), ja nebi ništa rekao, al ovako su to dvostruki aršini i to na štetu milana naravno

da ne spominjem kako 99% klubova na svom terenu ima domaćinsko suđenje, a juče na san siru napolitanac šamara i davi i nema niti žutog, stvarno su te sudije bezobrazne koliko guraju ovaj prljavi, smrdljivi i pokvareni milan, fujj
-
- Kontakt:
nisi ti tačan Tony da Bog kaze..dobro je prosao s 3 tekme..Aronica nije kaznjen i sta sad??to sto Aronica nije kaznjen Juventusu ide na mlin da osvoji scudetto??gluposti pises..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Kontakt:
hahaha, koji trolerski post, kakav juve, nigdje ga spomenuo nisam, juče je napoli dobrano poguran od sudije, a danas od saveza, šta nije tačno??jasko_juve je napisao/la:nisi ti tačan Tony da Bog kaze..dobro je prosao s 3 tekme..Aronica nije kaznjen i sta sad??to sto Aronica nije kaznjen Juventusu ide na mlin da osvoji scudetto??gluposti pises..
jel aronica uradio u najmanju ruku isto što i ibra(a svak iole realan će reći i gore) a kažnjen nije, dakle ponovo da je i on danas kažnjen sa 3-4 tekme, kazna ibri bi bila baš ono potaman

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.