NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Carlo
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la Carlo » 06 feb 2012, 13:30

edo3majka je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Jeremy Lin vs Nets 25P-5S-7A. :shock:
Prejak bio, gledao sam i u jednom trenutku istice napad za NY i Melo ima loptu i ne zna sta ce sa njom, kad komentator "give it to Lyn" :lol: :lol: :D :D :D koji je sve pogadjao sta je zamislio
gledao sam samo prvo poluvrijeme utakmice, drugo nisam mogao jer me je stream zahebavao.
meni je Lin predrag igrač, nadam se da će nakon ove partije postati prvi play barem dok se Baron ne vrati. Knicksi nemaju pravog playa, Shumpert i Douglas su više šuteri nego playmakeri.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 06 feb 2012, 16:43

Brat od Amarea poginuo u saobracajci

Amare OUT za veceras protiv Jazza
Thomas Müller - Fußballgott

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 feb 2012, 18:33

RIP, koliko mi je samo krivo... Amare ionako ima najlošiju sezonu od početka karijere, ovo ga je dotuklo pravo. Neće igrati večeras protiv Jazza i ne zna se kad će se vratiti, ali trenutno je najbitnije da bude uz porodicu.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 06 feb 2012, 22:57

Ako neko zeli da vidi nase rookie na djelu(denver),nek gleda veceras tekmu protiv houstona,posto su nene,mozgov,i afflalo povrijedjeni kao starteri idu najvjerovatnije Lawson,Stone,Gallo,Farried,Koufos.Nece karl da pocinje sa milleron i Al-om,jer kako kaze oni mu donose neku svjezinu sa klupe... ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 feb 2012, 04:03

Jeremy Lin ponovo career high, 28 poena i 8 asistencija!

slika

Baca mi na Rosea malo :P

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 feb 2012, 04:17

imate Rosa :)...pa kako vam ovaj nije do sad igrao?...nadam se da mu nije ovo trenutni bum, nakon kojeg ce se pogubiti...ja se barem nadam d anije tako i bilo bi mi drago da ste nasli tog PG za buducnost..opet veceras feenomenalna utkamica 28p 8 asistencija ubija :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 feb 2012, 04:43

SaltCityAttack je napisao/la:imate Rosa :)...pa kako vam ovaj nije do sad igrao?...nadam se da mu nije ovo trenutni bum, nakon kojeg ce se pogubiti...ja se barem nadam d anije tako i bilo bi mi drago da ste nasli tog PG za buducnost..opet veceras feenomenalna utkamica 28p 8 asistencija ubija :)
Ma čovjek ubija i ja se nadam da nije trenutni bum. Harris je par puta završio na podu od silnih crossovera :D
Na Rosea me podsjeća što se tiče ulaza i polaganja samo što to Rose čini mnogo ljepše, ali što je najvažnije Jeremy to radi efektivno :)
Nadam se da će ovo izgledati još učinkovitije kada se vrate Melo i STAT.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 07 feb 2012, 09:17

slika

Kobe pretekao Shaqa na petom mjestu. Ako ne bude ozbiljnijih povreda, mogao bi dogurati do treceg mjesta.
Garnett i Novitzki bi mogli ove sezone do 17-18. mjesta, a Duncan i Pierce mozda da preteknu Drexlera.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 feb 2012, 09:43

Ovih Jabbarovih 38387 poena izgleda nestvarno... svaka mu cast!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2012, 10:13

Kao i Jordanov prosjek. :o Svaki put se syebem kad vidim da je preko 30. :o
Btw, ne bih nikad rekao da je Payton na ovoj listi. Nekako na mala vrata dođe do 21k poena. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 feb 2012, 11:10

17 Jeremy Lin PG 23 6-3 200 Harvard $762,195

hehe prima za sezonu ko melo i amare za 2-3 sedmice i opet im donese 2 pobjede.najvece iznenadjenje igracki ove sezone

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 feb 2012, 12:03

Moguć kraj karijere Čonsija Bilapsa

Igrač Klipersa je povredio Ahilovu tetivu u duelu sa Orlandom.

Los Anđeles Klipersi su slavili protiv Orlanda nakon produžetka, ali se trijumfu nisu mnogo obradovali s obzirom da je, čini se, Čonsi Bilaps doživeo tešku povredu. On je sredinom četvrte četvrtine napustio teren i nije se vraćao, a nakon utakmice je svlačionicu napustio na štakama i na pitanja novinara nije odgovarao.
Bilaps je povredio levu Ahilovu tetivu, a doktori sumnjaju da je došlo do pucanja. Ukoliko se to ispostavi kao tačno plejmejker bi mogao da okonča svoju karijeru, jer bi mu sledila pauza od 12 do 16 meseci, što jednom tridesetpetogodišnjaku sigurno ne bi prijalo.

Igrač Klipersa će sutra ići na magnetnu rezonancu posle čega će se znati nešto više o povredi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 feb 2012, 12:09

Monolog je napisao/la:Kao i Jordanov prosjek. :o Svaki put se syebem kad vidim da je preko 30. :o
Btw, ne bih nikad rekao da je Payton na ovoj listi. Nekako na mala vrata dođe do 21k poena. :?

ma i mene je rukavica payton malo zbunio. valjda sam zaboravio, godine cine svoje. payton postigao vise poena od birda :shock:
jordanov prosjek je svemirski! nema dalje! vrh!
poštar malone je kvalitetno odradio svoj životni vijek. svi cemo se nacekati da ga neko prestigne!
Kobe Bryantu skidam kapu. Nikad mi nije bio drag ali sada moram reci da je zvjerka. HOF!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 feb 2012, 12:09

neno#4 je napisao/la:

Los Anđeles Klipersi su slavili protiv Orlanda nakon produžetka, ali se trijumfu nisu mnogo obradovali s obzirom da je, čini se, Čonsi Bilaps doživeo tešku povredu. On je sredinom četvrte četvrtine napustio teren i nije se vraćao, a nakon utakmice je svlačionicu napustio na štakama i na pitanja novinara nije odgovarao.
Bilaps je povredio levu Ahilovu tetivu, a doktori sumnjaju da je došlo do pucanja. Ukoliko se to ispostavi kao tačno plejmejker bi mogao da okonča svoju karijeru, jer bi mu sledila pauza od 12 do 16 meseci, što jednom tridesetpetogodišnjaku sigurno ne bi prijalo.

Igrač Klipersa će sutra ići na magnetnu rezonancu posle čega će se znati nešto više o povredi.
Sad ce nam uzeti jos i JR Smitha jer imaju mogucnost da mu ponude vise love :?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 feb 2012, 12:24

Kobe Bryant je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Sad ce nam uzeti jos i JR Smitha jer imaju mogucnost da mu ponude vise love :?
Pa uzeo bi ga neko drugi, jer mi sigurno ne bi doveli Smitha. Mislim da nasi nece nikoga dovesti :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 07 feb 2012, 15:53

BernardBarnjak je napisao/la: payton postigao vise poena od birda :shock:
Pa ovaj ima skoro duplo vise odigrranih tekmi, ja ovdje vise gledam na prosjek, West i Iverson su veoma visoko plasirani obzirom da nisu odigrali ni 1000 tekmi.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 feb 2012, 16:08

dema je napisao/la:17 Jeremy Lin PG 23 6-3 200 Harvard $762,195

hehe prima za sezonu ko melo i amare za 2-3 sedmice i opet im donese 2 pobjede.najvece iznenadjenje igracki ove sezone
nadam se da će dobiti novi ugovor na kraju sezone jer je pred ovu sezonu potpisao na samo dvije godine. sinoć je odigrao fenomenalno, ako ovako nastavi ne znam gdje će mu biti kraj... :D

Na pressici su pitali D'antonija: "Zašto je Lin igrao 44 minute, zašto ga niste zamjenili?", a Mike je odgovorio: "Nije htio izaći..." :D

Nadam se da će STAT početi bolje igrati kad se vrati jer sada ima Lina koji bi mogao biti veoma, veoma dobar igrač. Mislim da ima veći IQ od svih igrača koji su sinoć bili na parketu zajedno, nije džabe s Harvarda :D

[youtube][/youtube]

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 07 feb 2012, 16:36

Bilaps je povredio levu Ahilovu tetivu, a doktori sumnjaju da je došlo do pucanja. Ukoliko se to ispostavi kao tačno plejmejker bi mogao da okonča svoju karijeru, jer bi mu sledila pauza od 12 do 16 meseci, što jednom tridesetpetogodišnjaku sigurno ne bi prijalo. Steta,vidio sam clipperse u polufinalu zapada sa njim...ne mogu da vjerujem.strasan igrac,strasan je u detroitu bio,strasan je i u denveru bio...pametan,kakvih vise nema u nba..steta

Novicki: "Ne zaslužujem 'ol-star'"
"Smatram da beležeći 15-16 poena ne treba da budem 'ol-star'", rekao je Dirk i dodao: "Treba da sačekamo i vidimo. Ima dosta mladih i talentovanih igrača koji zaslužuju da budu tamo. LaMarkus Oldridž je sjajan mladi igrač i zanimljivo ga je gledati. Vidite i sami kako igraju Lav i Grifin. Mnogo je talenata na mojoj poziciji."

Danilo Galinari slomio stopalo-bas mu se neda,trebao je na all star ici

Alan Ajverson mogao bi karijeru da nastavi u Portoriku, pišu američki mediji. -sto se sroza...i dalje imam njego dres iz phile :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 feb 2012, 16:40

Hahaha cuj govore mu MVP. :mrgreen: :mrgreen:
Valja ga sledece godine gledat u prvoj petorci na allstaru radi Kineza.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 feb 2012, 17:07

Steta za Billupsa puno je on znacio Clippersima :cry: :cry:

Ostaje da se vidi sta ce uraditi Clippersi po tom pitanju
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.