FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

JoinUnion
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoinUnion » 28 avg 2009, 00:46

Samo Zeljo je napisao/la:Bio na treningu igrali prvi i drugi tim ono sto sam vidio daje nadu da ide na bolje djeliju kudikamo uigranije ne bih nikog izdvajao ali me Svraka prijatno iznendio puno je bolji od Dine a igrao njegovu poziciju dok je ovaj igrao za drugi tim.Serdarevic i Popovic pravo fino suradjuju ovaj drugi dao gol odlicna akcija sve iz trka i na kraju gol.
Certifikat za Selimovica stigao isto tako i novi igrac rijec je o Dusanu Mihajlovicu izveo slobodan udarac i par kornera jako dobro nizak i brz igrac igrao po lijevoj strani isto tako bio jedan od najvecih talenata u Srbiji gdje je i nastupao za par njihovih superligasa a zadnji klub mu je bio Cukaricki.Ako neko zna nekog u Lukavici nek dobro zapakuje te bodove jer mi dolazimo po njih!
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Slucajno poznajem momka koji je to napisao na fkzeljencar.com a to nisi ti bar stavi da je preneseno odnekud :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 avg 2009, 08:31

Da je 2 boda iz naredne 2 tekme, drama bi dobro bilo.. ;)
LIMVO TE LJOZE.. :twisted: :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 28 avg 2009, 09:31

ma 2 ili 3 boda iz ove dvije gostujuće i mozemo biti prezadovoljni...sve ispod toga po meni neuspijeh 8-)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 avg 2009, 10:24

Zeljeznicar pred derbi sa Slavijom

U Lukavicu po bodove
Jos uvijek se uigravamo, kaze Samir Bekric

Serija teskih utakmica za Zeljeznicar se nastavlja. Nakon sto su na Grbavici remizirali sa sampionom Zrinjskim, u nedjelju ce gostovati u Lukavici kod osvajaca Kupa BiH Slavije.
Iako su u posljednje dvije utakmice osvojili samo bod, nakon maksimalnih sest iz prva dva kola, na Grbavici jos uvijek vlada pozitivna atmosfera.
- Jos uvijek se uigravamo, sigurno je da ova ekipa moze mnogo bolje. Mislim da cemo nakon prvenstvene pauze biti pravi - rekao je Samir Bekric, strijelac dva gola za Zeljezniar, oba iz penala.
Slavija je u srijedu gostovala u Sirokom Brijegu i remizirala.
- Dugo igraju zajedno, uigrani su i kvalitetni. Slavija je korektna ekipa, nadigravaju se, tako da ce utakmica
sigurno biti interesantna za gledanje. Imat cemo veliku podrsku navijaca, pokusat cemo ih usreciti - kaze Bekric.
Zbog zutih kartona nece nastupiti Muharemovic i Me{anovic, ali se vraca Culum, tako da ce se Bekric, najvjerovatnije, ponovo vratiti na poziciju blize protivnickom golu.

AVAZ
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 28 avg 2009, 14:01

JoinUnion je napisao/la:
Samo Zeljo je napisao/la:Bio na treningu igrali prvi i drugi tim ono sto sam vidio daje nadu da ide na bolje djeliju kudikamo uigranije ne bih nikog izdvajao ali me Svraka prijatno iznendio puno je bolji od Dine a igrao njegovu poziciju dok je ovaj igrao za drugi tim.Serdarevic i Popovic pravo fino suradjuju ovaj drugi dao gol odlicna akcija sve iz trka i na kraju gol.
Certifikat za Selimovica stigao isto tako i novi igrac rijec je o Dusanu Mihajlovicu izveo slobodan udarac i par kornera jako dobro nizak i brz igrac igrao po lijevoj strani isto tako bio jedan od najvecih talenata u Srbiji gdje je i nastupao za par njihovih superligasa a zadnji klub mu je bio Cukaricki.Ako neko zna nekog u Lukavici nek dobro zapakuje te bodove jer mi dolazimo po njih!
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Slucajno poznajem momka koji je to napisao na fkzeljencar.com a to nisi ti bar stavi da je preneseno odnekud :D
nisam ja burazeru ovo napisao,ovo je sa fkzeljeznicar.com pile cini mi se...moja greska nisam napisao odakle ;) hvala

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 avg 2009, 14:17

Bit će teško protiv Slavije, ali samo hrabro i pamet u glavu, uz pomoć Manijaka vaši ljubimci mogu do tri boda.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 avg 2009, 15:34

iskreno ja se nadam bodu, nadam se i nekom umoru igraca slavije jer su igrali tesku utakmicu protiv sirokog u srijedu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 28 avg 2009, 15:36

19TM87 je napisao/la:iskreno ja se nadam bodu, nadam se i nekom umoru igraca slavije jer su igrali tesku utakmicu protiv sirokog u srijedu
ma mozete ih dobit isto vam je ja igrali na grbavici ja tamo vise ce vas bit na tribinama nego njih sretno zelji

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 avg 2009, 15:37

Ništa smo bez 3 bota...

Trebaju samo biti odlučni u onome što žele, a to su 3 boda. Cilj je puno bliži sa takvim pristupom.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 28 avg 2009, 15:43

anes78 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:iskreno ja se nadam bodu, nadam se i nekom umoru igraca slavije jer su igrali tesku utakmicu protiv sirokog u srijedu
ma mozete ih dobit isto vam je ja igrali na grbavici ja tamo vise ce vas bit na tribinama nego njih sretno zelji
Slaviji nije bitno koliko ima gostujucih navijaca igraci ne gledaju na to igrali smo na kosevo gdje je nas bilo zadnji put 80 a hordi 2,3 hiljade pa smo izvukli bod...nas ce biti vjrovatno 300 testo da ce vise al pobjeda je na strani Slavije zapamtite mi nick i javite se posle tekme....

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 28 avg 2009, 15:59

kuki je napisao/la:
anes78 je napisao/la:
Slaviji nije bitno koliko ima gostujucih navijaca igraci ne gledaju na to igrali smo na kosevo gdje je nas bilo zadnji put 80 a hordi 2,3 hiljade pa smo izvukli bod...nas ce biti vjrovatno 300 testo da ce vise al pobjeda je na strani Slavije zapamtite mi nick i javite se posle tekme....
vidi izvlakuše :D :D :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 avg 2009, 16:20

kuki je napisao/la:
nas ce biti vjrovatno 300 testo da ce vise al pobjeda je na strani Slavije zapamtite mi nick i javite se posle tekme....
Pa eto, 300 navijača nije loša brojka kad gostujete :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrav sa trEbine :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 28 avg 2009, 16:23

nikad_izvini je napisao/la:
kuki je napisao/la:
nas ce biti vjrovatno 300 testo da ce vise al pobjeda je na strani Slavije zapamtite mi nick i javite se posle tekme....
Pa eto, 300 navijača nije loša brojka kad gostujete :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

ma nisi ga ti skonto oni ne gostuju nego igraju kuci i bice ih 300 a ja mislim da ce manijaka bit vise od 1000 moja predpostavka ipak se igra u sarajevu

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 avg 2009, 16:28

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bas si mi popravio dan...covjek 3 dana govori kako idemo u najveci park...
ko o cemu, baba o sipcima :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 28 avg 2009, 16:36

anes78 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
kuki je napisao/la:

ma nisi ga ti skonto oni ne gostuju nego igraju kuci i bice ih 300 a ja mislim da ce manijaka bit vise od 1000 moja predpostavka ipak se igra u sarajevu
ja govorim neke realne stvari nemamo neku veliku brojku i zato ti govorim konju da ce nas otprilike biti 300-400.....toliko nas je bilo i protiv sarajeva..........al se ne bojimo cuvajte se ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 avg 2009, 16:49

cuj 300-400 u mom neboderu ima vise navijaca zelje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2009, 16:51

nick je napisao/la:cuj 300-400 u mom neboderu ima vise navijaca zelje
To ti dovoljno govori o njima i s kim se ti prepires bezveze :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 avg 2009, 16:53

hehe,ma trica je naša.nema im više Spalevića,nema Kurtaglie.njihova 2 glavna igrača.hehe.a mi imamo mašala ekipu.kad smo dobili Čelik i umalo Zvijezdu.možemo vala i njih
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 avg 2009, 17:01

ma ne prepirem nego ovako cujem neku glupost pa se nadovezem
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2009, 17:04

nick je napisao/la:ma ne prepirem nego ovako cujem neku glupost pa se nadovezem
Ma nemas razlog da se nadovezes kada lik puca u prazno,opusti se i nek' pisu sta hoce,offtopic ce se obrisati i sve ok 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.