FK Slavija

Sigurdsson
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Sigurdsson » 04 feb 2012, 12:56

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1271_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
$ ? $ ? ? " " ".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2012, 14:42

DRUG NEBI TI PUNCA

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 feb 2012, 00:46

Sigurdsson je napisao/la:Poslije velikog nevremena dvorana koja je bila u fazi izgradnje kod srednje škole se urušila .Ostali su samo bočni dijelovi,dok je krov skroz propao.Tako da RK,OK i ostali iz familije SLAVIJA koji igraju u dvorani SLAVIJA nastavljaju igrati tu barem još 5-6 godina,jer čisto sumnjam da opština može izgraditi ponovo dvoranu neku

Pa morala se urušiti kad je bagra gradi ima deset godina, sličan scenario kao i sa dvoranom u Palama. Ko da grade Ajfelov toranj, a ne najobičniju sportsku dvoranu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 06 feb 2012, 13:40

Sigurdsson je napisao/la:Poslije velikog nevremena dvorana koja je bila u fazi izgradnje kod srednje škole se urušila .Ostali su samo bočni dijelovi,dok je krov skroz propao.Tako da RK,OK i ostali iz familije SLAVIJA koji igraju u dvorani SLAVIJA nastavljaju igrati tu barem još 5-6 godina,jer čisto sumnjam da opština može izgraditi ponovo dvoranu neku
ova dvorana o kome pričaš SLAVIJA nalazi se iza Sipe prema enregoinvestu jel tako

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 06 feb 2012, 13:54

Bistrik je napisao/la:
ova dvorana o kome pričaš SLAVIJA nalazi se iza Sipe prema enregoinvestu jel tako
Ne,druže,ova ti je dvorana bila pravljena za 5000 mjesta kod opštine i srednje škole.Tamo ako znaš gdje je "Tuš" pa preko puta pošto znam da iz Sarajeva često idu tamo u Tuš :D
$ ? $ ? ? " " ".

Dragan11
Kontakt:

Post Postao/la Dragan11 » 06 feb 2012, 14:12

Da li se zna kada ce da se ide na pripreme u Crnu goru?

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 06 feb 2012, 14:15

Dragan11 je napisao/la:Da li se zna kada ce da se ide na pripreme u Crnu goru?
Trebali su danas,međutim ovo vrijeme i sve to ko zna da li će danas i u toku ove sedmice
$ ? $ ? ? " " ".

Dragan11
Kontakt:

Post Postao/la Dragan11 » 06 feb 2012, 17:45

A jel idu u Bar ili u Budvu?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2012, 19:36

Dragan11 je napisao/la:A jel idu u Bar ili u Budvu?
Bar.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 07 feb 2012, 08:38

Sigurdsson je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:
Ne,druže,ova ti je dvorana bila pravljena za 5000 mjesta kod opštine i srednje škole.Tamo ako znaš gdje je "Tuš" pa preko puta pošto znam da iz Sarajeva često idu tamo u Tuš :D
da znam ja gdje je ova dvorana kojoj se srušio krov. ona nije ni bila završena. a koja je ona dvorana mislim čija je iza Sipa prema energoinvestu? znam ja taj dio poprilično dobro :D

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 07 feb 2012, 11:45

Nisi valjda bio u sudnici kod dvorane hehehhe.... Dvorana "Slavija" čisto korišćenje od sportista iz porodice Slavija i termini naravno se odvijaju tu,međutim kvaliteta ravna 0.Zato se i trebalo preći u ovu ali toliko odugovlačenje i to dovelo je do ovoga što je sada.
$ ? $ ? ? " " ".

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 07 feb 2012, 12:57

Sigurdsson je napisao/la:Nisi valjda bio u sudnici kod dvorane hehehhe.... Dvorana "Slavija" čisto korišćenje od sportista iz porodice Slavija i termini naravno se odvijaju tu,međutim kvaliteta ravna 0.Zato se i trebalo preći u ovu ali toliko odugovlačenje i to dovelo je do ovoga što je sada.
nisam heheh. nego malo prošetam i tako znam gdje se šta naazi. a nako spolja neizleda loša ova dvorana kod Sipe mada nisam u nju nikada ušao ali kažem svana neizgleda loše.

Dragan11
Kontakt:

Post Postao/la Dragan11 » 07 feb 2012, 17:50

Zna li se kada idu na pripreme?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 feb 2012, 20:59

Sigurdsson je napisao/la:Nisi valjda bio u sudnici kod dvorane hehehhe.... Dvorana "Slavija" čisto korišćenje od sportista iz porodice Slavija i termini naravno se odvijaju tu,međutim kvaliteta ravna 0.Zato se i trebalo preći u ovu ali toliko odugovlačenje i to dovelo je do ovoga što je sada.

Kad već spomenuste dvoranu slavija evo da se i ja nadovežem malo. Svi uslovi u dvorani su, pa može se reći u dosta dobrom stanju ( tribina, semafor, svlačionice, tuševi, wc-ovi...) ali ono najvažnije nije. Podloga je parketna i jako je loša. Koliko se sjećam nikada nije mijenjana, a samo jednom je u zadnjih par godina premazivana lakom što je premalo ako se uzme u obzir koliko sprotskih ekipa tu trenira, koliko se sportskih ali i drugih događanja održava. Pošto redovno dva puta sedmično igram termin tamo znam i da je na par mjesta u dvorani parket mokar od vode koja kaplje iz ventilacije sa plafona. :roll: znači visok rizik od povreda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 feb 2012, 21:33

alan_kardec je napisao/la:

Kad već spomenuste dvoranu slavija evo da se i ja nadovežem malo. Svi uslovi u dvorani su, pa može se reći u dosta dobrom stanju ( tribina, semafor, svlačionice, tuševi, wc-ovi...) ali ono najvažnije nije. Podloga je parketna i jako je loša. Koliko se sjećam nikada nije mijenjana, a samo jednom je u zadnjih par godina premazivana lakom što je premalo ako se uzme u obzir koliko sprotskih ekipa tu trenira, koliko se sportskih ali i drugih događanja održava. Pošto redovno dva puta sedmično igram termin tamo znam i da je na par mjesta u dvorani parket mokar od vode koja kaplje iz ventilacije sa plafona. :roll: znači visok rizik od povreda.
Da podloga je itekako losa,kada sam u Lukavici tamo igramo termine i zaista je parket u poprilicno losem stanju,pogotovo na onoj strani ispod semafora,dok na ovoj drugoj neki **** curi na parket,da li iz grejanja ili sta ali znam da je kod gornjeg na vrhu peterca mokro uvek. :roll:

Mada mislim da je parket promenjen pred sta je bilo EP za juniore u basketu pre par godina cini mi se,i tada je k'o malo utegnuta dvorana.Ipak ona nova u Vojkovicima je svemirski brod za ovu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 feb 2012, 22:25

Da, kod onog gola suprotno od semafora kaplje non-stop i tu je stalno raširena krpa po parketu da ko bajagi pokupi tu vodu. :lol: Dvorana u vojkovićima je jedno 7 klasa ispred slavije, bar kad je podloga u pitanju. ovi ostali uslovi su tu negdje. igrao sam termin tamo dva puta i mogu reći da sam bio prijatno iznenađen podlogom nakon igranja na onoj u slaviji.
zanimljivo, od više ljudi sam čuo da se žale na podlogu u dvorani u vojkovićima jer je navodno klizava. :? ja nemam takvih iskustava.

p.s.
Dvorana u vojkovićima ima i pristupačnije cijene kad je u pitanju iznajmljivanje termina. u vojkovićima je 90 minuta 50 km, a u slaviji je 60 minuta 55 km.
RIP Adis Selmanović

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 08 feb 2012, 19:17

Kakva je situacija kod vas ? jesteli se pomirili sa nizom ligom ?
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 08 feb 2012, 19:41

SaltBoY je napisao/la:Kakva je situacija kod vas ? jesteli se pomirili sa nizom ligom ?
Dok je Slobode i Travnika tu je za Slaviju opstanak :)
$ ? $ ? ? " " ".

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 feb 2012, 19:55

Sigurdsson je napisao/la:
SaltBoY je napisao/la:Kakva je situacija kod vas ? jesteli se pomirili sa nizom ligom ?
Dok je Slobode i Travnika tu je za Slaviju opstanak :)
:lol: :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Dragan11
Kontakt:

Post Postao/la Dragan11 » 08 feb 2012, 19:57

Zna li se da li ce otici na pripreme?

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.