Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: Serie A
jel ikome jasno kako neko za jednu stvar može dobiti kaznu od 3 nečega, a drugi za istu stvar koju je uradio dva puta 0 nečega, hmmmm opet se gura taj prljavi lopovski milan 
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
znaci kad Inter gubi sudije su ozbiljne,kad ne gubi nisu?Bianconeri1988 je napisao/la:Ne može u svakoj utakmici. Vidjet ćeš ti kako se to rješava kad Juve malo odbjegne na tabeli kao što se u slučaju intera radilo. Pobjedili 7 zaredom uz sudijsku pomoć, sudije se uozbiljile i primaju po 4 komada na utakmici. Juve je Milanu bježao 7 bodova, kako ih je Milan stigao nego sa onih 5 penala u 5 utakmica.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tvoji zaključci su uvijek bili vrh. 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Formica Atomica
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- senad_flamin
- Kontakt:
Moze li neko naci (na youtube) Ibrin potez dok je igrao u Juventusu ,utakmica je bila LP protiv Bayerna petom je izbacio dva igraca a onda ja mislim asistirao Del Pieru za gol. To je za mene najbolji njegov potez
-RIVALDO-
- legenda reala
- Kontakt:
Jel vjerodostojan ovaj klip,da nije kakva montaža ,nekako mi nemoguće da sudije pogriješe 7-8 puta.Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uživajte!
Da ovo nije kakav Juventino pravio
Vidim vi se ovdje raspravljate o nekim penalima ,pa reko šta je to.
Kad vidim ovaj klip.
I pregledam ga nekoliko puta ,i sve su sumnjive situacije ,a većinom ovo nisu penali
Za Milan ovo što je dosuđeno,ja bi svirao jedan ili ni jedan.Ali sudijska se poštuje.
Za protivnike što je ovdje prikazano,ruka Sedorfa očigledna ,dok onaj duel Yepesa i nekog protivničkog igrača ,ja ne bi okarakterisao kao penal,više se ondje sapleo igrač i profulio loptu.
Ne znam sumnjivo je ovo pravo,haj da jednom pogriješe ali 4-5 puta na isti fazon
Jesu li ovi penali na kraju puno uticali na konačan rezultat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
Posljednje upozorenje, ali posljednje...
Unistili ste sve i jednu temu na ovome podforumu, spamom, trolanjem i nepotrebnim prepirkama na svakoj temi... mucno mi vise otvarati ovaj dio foruma...nista se ne moze procitat.
Svaki naredni post, koji vodi u prepirku, spam i vrijeđanje, bit će sankcionisan, a učesnici banovani...
Nevjerovatni ste
Hvala..
Unistili ste sve i jednu temu na ovome podforumu, spamom, trolanjem i nepotrebnim prepirkama na svakoj temi... mucno mi vise otvarati ovaj dio foruma...nista se ne moze procitat.
Svaki naredni post, koji vodi u prepirku, spam i vrijeđanje, bit će sankcionisan, a učesnici banovani...
Nevjerovatni ste
Hvala..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
valjda se ovo upozorenje odnosi samo na navijace sa ovof pdf, za trolove ostalih pdf-a nemas nadleznosti????
Jel to s vrha partije doslo upozorenje da se ne diraju trolovi poput ovog padobranca Sarme, fino , nema sta
Jel to s vrha partije doslo upozorenje da se ne diraju trolovi poput ovog padobranca Sarme, fino , nema sta
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma na sve na ovome podforumu...
A Bgm bi previse za sve bilo, jedva i sa vama deveram
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2580
Ako imate primjedbi, sugestija...
A Bgm bi previse za sve bilo, jedva i sa vama deveram
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
znaci ako sam te dobro skontao, ti mozes da regulises nas koji smo kao eto navijaci s ovog pdf a kad neko doleti s drugog nista? odoh i ja odmorit s ovog foruma, kad vidim da vise nece bit interesantno.sarajlija89 je napisao/la:Ma na sve na ovome podforumu...
A Bgm bi previse za sve bilo, jedva i sa vama deveram![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne, mogu da usmjeravam sve diskusije i primjenjujem određene metode za ovaj podforum, o bilo kome da se radi...
Npr., Monolog dođe i pocne trolat
, mogu ga upozorit naravno...@Saurmana isto tako i sve ostale...
Eto, slikovito... sve sto se desava na ovom podforumu je u mojoj nadleznosti, kao i ostalih kolega moderatora, koji su predviđeni za ovaj dio foruma...
Nema nikakvih problema, samo normalno diskutujte i ja necu imati nikakve potrebe da uopce vrsim funkciju moderatora i svi sretni...
Npr., Monolog dođe i pocne trolat
Eto, slikovito... sve sto se desava na ovom podforumu je u mojoj nadleznosti, kao i ostalih kolega moderatora, koji su predviđeni za ovaj dio foruma...
Nema nikakvih problema, samo normalno diskutujte i ja necu imati nikakve potrebe da uopce vrsim funkciju moderatora i svi sretni...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Brate mili, upozorenje se odnosi na one koji pišu na ovom podforumu. Dakle, u isto je uključen i admin (ako se bude glupirao, sam ću ga banovati
). Nema tu "mi smo ovdje domaći, ovi su padobranci", da se razumijemo. Činjenica je da je ovo bio možda i najkvalitetniji podforum na međunarodnom fudbalu. U šta se pretvorio? U konstantno vrijeđanje na relaciji Juventus - Inter. Ne prođe dan a da se ne desi neki sukob (i to ne onaj koji čini forum boljim) u kome učestvuju pripadnici ovih dvaju strana. Ima li to smisla? Ima li smisla nekoga nazvati idiotom i glupanom?
Razumijem antagonizam, al' ovdje ga fakat ima previše. Pa najviše modova radi na ovom podforumu + često admin skokne i opet se ništa ne mijenja. Zbog čega?
Razumijem antagonizam, al' ovdje ga fakat ima previše. Pa najviše modova radi na ovom podforumu + često admin skokne i opet se ništa ne mijenja. Zbog čega?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
zbog toga sto je Juve na vrhu i odmah se usk.urcili
sala mala
ne znam samo kakav smisao imaju ove tabele uz pomoc sudije/bez pomoci sudije
a Ibra je dobio sto je zasluzio i s obzirom da je rijec o povratniku u "kazneno" dijelo
dobro je i prosao,njeg pucaju prijenosi gdje mora iskazat svoj autoritet i zato je i "uspio" u Barceloni...
ne znam samo kakav smisao imaju ove tabele uz pomoc sudije/bez pomoci sudije
a Ibra je dobio sto je zasluzio i s obzirom da je rijec o povratniku u "kazneno" dijelo
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Hajd sad banujte i mene...ako zaslužim zbog ovog posta...
Pošto su svi ovdje ili velika većina vidim nešto ljuti da vas podsjetim da reprezentacija Italije ima važnu tekmu 31.02.2012. protiv Kobaja u kvalifikacijama.
Pošto sam ovlašten od strane saveza i na legalnim
izborima izabran za selektora reprezentacije odlučio dam se za sljedeći sastav :
@sarajlija
@Evil Genius @adointer @JuveSissoko @senadflamin
@baresi
@Yuto @Magica @Arogantni
@tony-mortale @Bianconeri
na klupi redom
golmani : @Ado, @Allabout
odbrana : @Puma, @Glupost, @fera
vezni red : @harebianconero, @Soni, @jasko-juve, @tritolone
napad : @warden, @juventus0224
ima tu još kandidata za predstojeći boj... obrazloženje kasnije
moramo malo odvesti temu u ljepšem pravcu majka mu stara
Pošto su svi ovdje ili velika većina vidim nešto ljuti da vas podsjetim da reprezentacija Italije ima važnu tekmu 31.02.2012. protiv Kobaja u kvalifikacijama.
Pošto sam ovlašten od strane saveza i na legalnim
@sarajlija
@baresi
@Yuto @Magica @Arogantni
na klupi redom
ima tu još kandidata za predstojeći boj... obrazloženje kasnije
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel ti fali jedan igrac il se meni cini ?
P.S. zasluzio si ban zbog ovog posta.

Edit: Cini se meni ocigledno. Cudna ta formacija pa sam zbog toga pomislio da fali jedan.
P.S. zasluzio si ban zbog ovog posta.
Edit: Cini se meni ocigledno. Cudna ta formacija pa sam zbog toga pomislio da fali jedan.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Ne valja to, realno
ne mogu ti ja na klupi, il me stavi u prvu il me izbaci sa spiska
p.s fali ti jedan izuzetan "italijan"
ne mogu ti ja na klupi, il me stavi u prvu il me izbaci sa spiska
p.s fali ti jedan izuzetan "italijan"
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Tišina dok Šef pričaramiral je napisao/la:Hajd sad banujte i mene...ako zaslužim zbog ovog posta...![]()
Pošto sam ovlašten od strane saveza i na legalnimizborima izabran za selektora reprezentacije odlučio dam se za sljedeći sastav :
@sarajlija
@baresi
@Yuto @Magica @Arogantni
na klupi redom
ima tu još kandidata za predstojeći boj... obrazloženje kasnije![]()
sarajija na golu - stamen, pouzdan, realan i jaka ličnost
evil genius - prodoran, britak, ne zna zakazati
adointer - drzak, bezobrazan, provokator, za razbiti švapski napad dušu dao
juvesissoko - oštar, britak činiti će izuzetan par sa adointerom jer su + i -, zbog rivalstva će pružiti najbolje partije
yuto - klasa i trka
arogantni - armirani beton
baresi - nema proći pord njega, ubica protivničkih napadača
magica - iskustvo na njegovoj strani, lažna devetka sa mnogo slobode u igri, joker
tonymortale - neposredan, stamen i nepopustljiv
bianconerac - grabežljivac i fajter, ljevak što je prednost isto za njih dvojicu važi kao i za stoperski tandem..
a vi sa klupe idemo deset krugova ... a @puma ako neće na klupu može u stručni štab
vi što trčite manje zabušavanja, doći će i na vas red, prvotimci nisu sigurni 100%
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Salim se naravno
nego, gdje je@MaGiCa, ne mislim na ovaj spisak, nego inace kao forumas, da nije popio "nesto"
nego, gdje je@MaGiCa, ne mislim na ovaj spisak, nego inace kao forumas, da nije popio "nesto"
Call the coroner!
Napokon neka prijeteljska atmosfera i na ovoj temi
Moze klupa pa cu cekati svoju sansu, samo ja sam napad ili bar vezni red
Da ne bude sve off, Juve nije iskoristio kiks Milana ali ce odmah sljedecu priliku imati vec naredno kolo jer Milan gostuje Udineseu koji nema poraza na domacem terenu a Juve ide Bologni. Sto se tice Intera iako je zakazao posljednje dvije-tri tekme mislim da im LP nece izostati.
Moze klupa pa cu cekati svoju sansu, samo ja sam napad ili bar vezni red
Da ne bude sve off, Juve nije iskoristio kiks Milana ali ce odmah sljedecu priliku imati vec naredno kolo jer Milan gostuje Udineseu koji nema poraza na domacem terenu a Juve ide Bologni. Sto se tice Intera iako je zakazao posljednje dvije-tri tekme mislim da im LP nece izostati.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- legenda reala
- Kontakt:
Ramirale
Nemoj mi ti sastava,ako nisam ja kao navijač Juventusa i od jučer Rome ,zaslužio kapitensku traku
Ko je onda
Ne idi mi više na oči
A baš šta je sa Magiom nije mi se odavno javljo
Magica navrati
Šta se novo dešava u Italiji kome trenutno sudije najviše pomažu
Nemoj mi ti sastava,ako nisam ja kao navijač Juventusa i od jučer Rome ,zaslužio kapitensku traku
Ko je onda
Ne idi mi više na oči
A baš šta je sa Magiom nije mi se odavno javljo
Magica navrati
Šta se novo dešava u Italiji kome trenutno sudije najviše pomažu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.