Transferi, igrači Premijer Lige BiH
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Najbolji igraci nase lige
najbolji igrac koji je jos u ligi je zizovic bez konkurencije 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Muminović i Dino Hamzić
I još bih dodao Obada koji drži Velež

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Na cemu ga drzi...posljednjem mijestuAner je napisao/la:Muminović i Dino Hamzić![]()

Ne ozbiljno svi ulazu u klub.A kod Veleza izlazu.
Malo ,malo pa promijeni trenera,rukovodstvo a igraca normalnih ni za lijeka.
Sarajevo im dalo ona dva crnca makar da izbore opstanak a ovi nisu imali ni pojma da ljudima treba
produziti vizu.
Hebga tako se to ne radi.
A Obadaga ima godina ko cijela ekipa Veleza

i Velez i iduce godine u Premier ligi
Zadnja izmjena: sukisp, dana/u 19 okt 2008, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Drži ga u igri za opstanak...i da nije Obada pitanje bi bilo da li bi imali ijedan bod...sukisp je napisao/la:Na cemu ga drzi...posljednjem mijestuAner je napisao/la:Muminović i Dino Hamzić![]()
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
bistrikboy je napisao/la:najbolji igrac koji je jos u ligi je zizovic bez konkurencije
svaka cast momak, napokon neko ko se razumije u nogomet
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!
Aner je napisao/la:Muminović i Dino Hamzić![]()
hahahahhahahahhahahhahahahahahhahahhaha ACA ahhahahahahhahahahhahahaha
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!
i vjerojatno si u pravu.bistrikboy je napisao/la:najbolji igrac koji je jos u ligi je zizovic bez konkurencije
covjek zna driblati
-
- Kontakt:
kakva nam je liga da je prosle godine zeka turkovic bio najbolji igrac,ove godine vuksanovic pa ljudima je po 36 godina uz njega vjerovatno zizovic...
bilo je dobrih igrača...Dialiba, Džeko, Štilić, Smajić, Bajano...ali sad trenutno meni najbolji Wagner i Žižović...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Mujkic,Mikelini,Saraba,Vasilic(?),Nikolic,Zizovic,Marsijano,Wagner(Vuksanovic),Muminovic,Spalevic,Rascic(Kokot)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bistrikboy
- Kontakt:
zizovic vec nekoliko godina konstantno igra dobro po meni najbolji,nije ni nikolic iz zrinskog los
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Žižović sigurno u konkurenciji, on i Nikolić su konstantno dobri već godinama. Ove je godine i Đurić odigrao maestralno. Zeko je bio među najboljima dok je igrao. Koliko je god ovo možda smješno i Obad je igračina. Da nema njega mislim da bi Velež već odavno bio u drugoj ligi.
Ne smijete zaborivaiti i našeg golaman Melhera, koji nam je donio brdo bodova ove jeseni.
Ne smijete zaborivaiti i našeg golaman Melhera, koji nam je donio brdo bodova ove jeseni.
Ne znam zasto, ali ja Stanisu Nikolica smatram najboljim odbranbenim igracem nase lige..Ili bolje ovako, najboljim bekom nase lige, da se neki ne bi ljutili!
Gledao sam ga nekoliko puta posljednjih par sezona, i svaki put je odigrao bez greske! Njegova je prednost sto moze igrati na obje strane, i lijevo i desno, a i u napadu je jednako dobar kao i u odbrani! Mislim da je jedan od rijetkih iz nase domace Lige koji je upotpunosti zasluzio poziv selektora! Zelim mu jos mnogo dobrih utakmica i da ga povrede zaobidju, sto je najvaznije za karijeru jednog fudbalera! 

reportaža o Dzeki Misimovicu Salihovicu i Ibisevicu
1.dio
2.dio
1.dio
2.dio
kod nas igraci sto stariji to bolji
.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 dec 2018, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Velibor Vasilic, rodjen u Tuzli, nakon rata zivio u Bijeljini. Igrao za Radnik a nakon ispadanja Radnika u drugu ligu dosao u Gradacacku zvijezdu. Dva puta pozivan u reprezentaciju, protiv Spanije u Spaniji nije zabiljezio nastup ali jeste zato na Bilinom Polju. Protiv Slovenije nije mogao igrati zbog povrede pa je Ciro trazio zamjene u Mikeliniju koji je se "dostojno" predstavio.
Po mom misljenju nema kvalitet za repku ali je ipak puno bolji od Mikelinija.
010 ISN'T JUST A CODE
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pokazao se protiv nas u gGradaccu,Mikelini bez greske utakmicu odigrao,jebla vas vise ona 2 penala gledajte malo ostatak kako je lik igrao...a Vasilic izbaci Okanovica protiv Slobode extra,nebi ga veznjak bolje izbacio,i jos ispade kod 2 sanse nase ko iz voza,onakve greske pravit u nasoj ligi i ocekivat poziv u reprezentaciju??RK Gradacac je napisao/la:Velibor Vasilic, rodjen u Tuzli, nakon rata zivio u Bijeljini. Igrao za Radnik a nakon ispadanja Radnika u drugu ligu dosao u Gradacacku zvijezdu. Dva puta pozivan u reprezentaciju, protiv Spanije u Spaniji nije zabiljezio nastup ali jeste zato na Bilinom Polju. Protiv Slovenije nije mogao igrati zbog povrede pa je Ciro trazio zamjene u Mikeliniju koji je se "dostojno" predstavio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.