celsea dobija nagradu za najljepsi nogomet u sezoni 2008/09Mirza_Hordas je napisao/la:trebevic je napisao/la:Nije valjda da je Tom Henning Ovrebro ostao bez nagrade, najbolji igrac Barce za proslu sezonu
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
celsea dobija nagradu za najljepsi nogomet u sezoni 2008/09Mirza_Hordas je napisao/la:trebevic je napisao/la:Nije valjda da je Tom Henning Ovrebro ostao bez nagrade, najbolji igrac Barce za proslu sezonu
![]()
![]()
stari se hehe,samo 19,cestitam majstoremiky_hz je napisao/la:Bojan je danas napunio 19 godina![]()
Nece-Barcelona- je napisao/la:jel nece biti na nasima **** tv prenosa super kupa![]()
Ovi katalonci svaki dan sve smješniji i smješniji...koje ličnost godine u Barci- ......amerosm je napisao/la:Evo UEFA Chelsea-u dodjelila nagradu "Neke stvari se ne mogu kupiti novcem" za sezonu 2008/09 i oni su prvi pobjednici, a za ovu sezonu glavni im je konkurent Real Madrid.
Raul_64 je napisao/la:Ovi katalonci svaki dan sve smješniji i smješniji...koje ličnost godine u Barci- ......amerosm je napisao/la:Evo UEFA Chelsea-u dodjelila nagradu "Neke stvari se ne mogu kupiti novcem" za sezonu 2008/09 i oni su prvi pobjednici, a za ovu sezonu glavni im je konkurent Real Madrid.
Koje dobio nagradu za fer plej-Farsa
Raul_64 je napisao/la:Ovi katalonci svaki dan sve smješniji i smješniji...koje ličnost godine u Barci- ......amerosm je napisao/la:Evo UEFA Chelsea-u dodjelila nagradu "Neke stvari se ne mogu kupiti novcem" za sezonu 2008/09 i oni su prvi pobjednici, a za ovu sezonu glavni im je konkurent Real Madrid.
Koje dobio nagradu za fer plej-Farsa
i onda dodje seik iz citiya i kupi i real i celsi da samanji konkurencijuamerosm je napisao/la:Evo UEFA Chelsea-u dodjelila nagradu "Neke stvari se ne mogu kupiti novcem" za sezonu 2008/09 i oni su prvi pobjednici, a za ovu sezonu glavni im je konkurent Real Madrid.
Hvala ti znam da ima na SAT 1 ali su u mene oni lopovi s Eloba koji izbacuju sve Njemacke kanale a ubacuju neke TV Behar, TV Jasim i ostali otpad.A_d_0 je napisao/la:imate na sat1 njemacki program utakmicu....ja imam hs kablovsku i taj program ima...
To kralju svaka cast,ja bas htio da idem u kladionicu da gledam tekmuA_d_0 je napisao/la:imate na sat1 njemacki program utakmicu....ja imam hs kablovsku i taj program ima...
samo fale iniesta i maxwel da budemo u najjacem sastavumiky_hz je napisao/la:To kralju svaka cast,ja bas htio da idem u kladionicu da gledam tekmuA_d_0 je napisao/la:imate na sat1 njemacki program utakmicu....ja imam hs kablovsku i taj program ima...obradovao si me samo tako
Evo i sastav za utakmicu:sluzbeno
----------------------Valdes------------------
--Alves--------Pique-------Puyol------Abidal------
-----------------------Yaya Toure-------------------
-------------------Xavi----------Keita------------
------Messi-------------Ibrahimovic-----Henry-------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.