Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

amadeus21
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la amadeus21 » 30 jan 2012, 02:28

Adi_Zepce je napisao/la:Ma nece mu do kraja sezone uruciti otkaz,vec ce cekati da mu istekne ugovor.Otpuste li ga kojim slucajem morati ce mu platiti nadoknadu,a to sigurno nece dopustiti :mrgreen:
A,kao sto gledam Emery ce se provuci kroz "iglene usice" i ove sezone,tj.napraviti ce neke zapazene rezultate i ostat ce i naredne sezone na klupi :cry:
haha...zapazene rezultate...joj da nas hoce Barca nakantat u srijedu..samo zbog njeg... :twisted: :twisted:
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 jan 2012, 10:06

Šta promaši onaj Cossu čini mi se u šestom min sudijskog vremena :o :o :o
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 31 jan 2012, 00:13

ramiral je napisao/la:Šta promaši onaj Cossu čini mi se u šestom min sudijskog vremena :o :o :o
KO?????????
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 jan 2012, 13:45

Kineska tvrtka "Jinko Solar" novi sponzor Valencije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 31 jan 2012, 13:46

amadeus21 je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Šta promaši onaj Cossu čini mi se u šestom min sudijskog vremena :o :o :o
KO?????????
Kapiten ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 feb 2012, 17:00

Sretno veceras najboljem klubu u Spaniji, nadam se da cete konacno pregaziti Barcu i pokazati vec jednom silu. Ja sam medju prvih 5 na VB portalu, imaju moju podrsku i dan danas ;)

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 01 feb 2012, 22:01

sonik24 je napisao/la:Sretno veceras najboljem klubu u Spaniji, nadam se da cete konacno pregaziti Barcu i pokazati vec jednom silu. Ja sam medju prvih 5 na VB portalu, imaju moju podrsku i dan danas ;)
Jarane, Get a life !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 feb 2012, 23:45

Trebao bi Emery dobro ispic.ati igrace ,pa njima Puyol prodaje rolinge :mrgreen:
Dobra tekma,puna tempa ,mada je taj tempo osjetno opao u zadnjih 20.tak minuta.
Barca je bila bolja u vecem djelu utakmice, propustila je 2-3 odlicne prilike...Prije svih, onaj penal Messija ,gdje je Diego Alves jos jednom potvrdio da odlicno brani penale ,zatim stativa Alvesa . Valencia je stvorila tek par polu prilika ali nista specijalno . Iskreno,ocekivao sam vise od domacina .

Svakako da treba spomenuti ruku Pinta . Kako pomocni sudija nije ono vidjeo? Citava Mestalla je skocila istog trena kada je igrao rukom ,ali eto ocigledno samo on nije vidio (ili nije htio da vidi).

Tek vas u nedelju ocekuje pakao slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 feb 2012, 23:59

juznjak> je napisao/la:Trebao bi Emery dobro ispic.ati igrace ,pa njima Puyol prodaje rolinge :mrgreen:
Dobra tekma,puna tempa ,mada je taj tempo osjetno opao u zadnjih 20.tak minuta.
Barca je bila bolja u vecem djelu utakmice, propustila je 2-3 odlicne prilike...Prije svih, onaj penal Messija ,gdje je Diego Alves jos jednom potvrdio da odlicno brani penale ,zatim stativa Alvesa . Valencia je stvorila tek par polu prilika ali nista specijalno . Iskreno,ocekivao sam vise od domacina .

Svakako da treba spomenuti ruku Pinta . Kako pomocni sudija nije ono vidjeo? Citava Mestalla je skocila istog trena kada je igrao rukom ,ali eto ocigledno samo on nije vidio (ili nije htio da vidi).

Tek vas u nedelju ocekuje pakao slika
U nedelju bi potpisao poraz i do tri gola razlike samo da ove cigane prođemo.Stvarno je bruka da sudac nije Pintu pokazao crveni karton,da je to ucinio vjerujem da bi VCF imala puno povoljniji rezultat pred revans na Nou Campu.
No,i ovako imamo jos uvijek aktivan rezulat nadam se da ce se u tim vratiti Pablo Hernandez pa cemo onda traziti to "cudo" u Kataloniji.
slika slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 02 feb 2012, 09:49

^Mislim da ste prokockali svoju šansu za prolazak u finale nakon jeftinog sinoćnjeg pogotka Puyola, nažalost. VCF je pružila odličan otpor Barçi, te su zaslužili pobjedu na Mestalli. Ipak niste bili miljenik sreće i ne vjerujem kako možete napravit` neko veliko čudo na Nou Campu jer svi znamo kako igraju na domaćem terenu.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 02 feb 2012, 15:57

Bernabéu je napisao/la:^Mislim da ste prokockali svoju šansu za prolazak u finale nakon jeftinog sinoćnjeg pogotka Puyola, nažalost. VCF je pružila odličan otpor Barçi, te su zaslužili pobjedu na Mestalli. Ipak niste bili miljenik sreće i ne vjerujem kako možete napravit` neko veliko čudo na Nou Campu jer svi znamo kako igraju na domaćem terenu.
nada posljednja umire a mozda bude i malo sportske srece.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 feb 2012, 17:53

Dushi_Rob je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:Sretno veceras najboljem klubu u Spaniji, nadam se da cete konacno pregaziti Barcu i pokazati vec jednom silu. Ja sam medju prvih 5 na VB portalu, imaju moju podrsku i dan danas ;)
Jarane, Get a life !!!
to get a life umjesto nadji zivot samo po sebi govori da si no lifer, tezi :lol: a znam sta hoces reci, pogresno sam se izrazio, medju prvih pet registrovanih clanova, jos na onom starom forumu, na novom nisam ni registrovan.

Sto se tice tekme, sta reci, Valencia prepoznatljiva po cemernom zavrsetku, bio to Racing ili Barca :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 feb 2012, 23:30

Na ovoj slici je jako lijepo ilustrovano ponasanje nogometnog saveza Španjolske prema Barci i Realu u odnosu na Valenciu :evil:
slika

www.valencia-balkan.net

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 03 feb 2012, 20:32

Adi_Zepce je napisao/la:Na ovoj slici je jako lijepo ilustrovano ponasanje nogometnog saveza Španjolske prema Barci i Realu u odnosu na Valenciu :evil:
slika
meni ovaj djeda mraz vise lici na platinija .no bilo kako bilo dosta je vise sudijskih pogresnih odluka i pustanja sto je previse sprevise . tv1 prenosi at.madrid - valencia

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2012, 23:52

Bod protiv Atletica na vrucem gostovanju u Madridu.Nije lose :mrgreen:
Sad sa nestrpljenjem cekati srijedu i to cudo koje svi prizeljkujemo :D

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 feb 2012, 00:21

Zasluzeno . Cestitam 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 feb 2012, 01:38

juznjak> je napisao/la:Zasluzeno . Cestitam 8-)
Navodno Valencia je dogovorila vec cetiri pojacanja za novu sezonu,a to su Van der Wiel,Guardado,Alvaro Vazquez i Johnatan Viera ;)

www.valencia-balkan.net

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 feb 2012, 11:30

@Adi_Zepce, ako se ostvare dogovori s navedenim igračima, definitivno da će Valencia dobiti još kvalitetnih pojedinaca. Ovdje pogotovo mislim na talentovanog Alvara Vazqueza, mada ni ostali ne zaostaju (Wiel i Guardado u prvom redu; moram priznati da Jonathana Vieru nisam pretjerano zapazio). Što se tiče igre protiv Atletica, nisam posebno impresioniran. Dobro odigrano u odbrani, vezni red i napad su bili maltene odsječeni jedan od drugog. Pokušaji preko lijeve strane (rotacije Mathieua i Jordi Albe, bek-krilo) su najbolje funkcionirale, te su Šišmiši tako tražili svoje prilike usljed centaršuteva i prodora u šesnaesterac domaćih. Madriđani su mogli dosta bolje, iako su mogli do gola kada je Remy sretno spasio svoj gol. Ipak, mislim da je 0:0 nekako najpravedniji ishod.

raam
Kontakt:

Post Postao/la raam » 08 feb 2012, 20:47

Bice, bice...bice 0:2!!!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 08 feb 2012, 22:42

Ovaj Aduriz je sam za..ma ustvari nije on ni za cega.
Moze li mi neko reci zasto nema Soldada,jer nisam upucen?
Ozljeda,suspenzija?
Sretno zmajevi!!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.