ja vec danima ne mogu tu uc, kao ni u firstrow.tvAldinn1 je napisao/la: Šta je blokirano, evo ja gledam Orlando

al imam ovaj livetv pa ide nekako

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja vec danima ne mogu tu uc, kao ni u firstrow.tvAldinn1 je napisao/la: Šta je blokirano, evo ja gledam Orlando
Nešto ti nije ok s postavkama preko kojih ulaziš sigurno. Radi atdhe.com najbolje od svih..gospodin Seljakovic je napisao/la:ja vec danima ne mogu tu uc, kao ni u firstrow.tvAldinn1 je napisao/la: Šta je blokirano, evo ja gledam Orlando![]()
al imam ovaj livetv pa ide nekako
Previse si se @kelneru ''keslao'' nakon par promasaja,a vidi tebeEmir ZENICA je napisao/la:Slask - Kotwica (+12.5) 2 domacin nece pobijediti sa vise od 13 koseva razlike
Din.Moskva - Novosibirsk manje od 5.5 golova
od mene poklon![]()
Jadna MalagaClaus je napisao/la:Liverpool - Tottenham 1x
Široki - Hemofarm 1
Granada - Malaga 2x
Munchen 1860 - Cottbus 1x
Kardemir - Samsunspor oba tima daju gol
Dosta siguran listić, 9/10 rekao bih. Liverpool treba pobjedu u jednoj bitnoj utakmici, a vjerujem da imaju kvalitet suprostaviti se Tottenhamu. Uprkos boljoj poziciji Spursa, vjerujem da će domaći teren (Anfield) i motivisanost, te želja za boljim plasman, ponukati L'pool da večeras budu na nivou. Široki Wwin ne bi trebao imati problema protiv promrzlih i nespremnih igrača Hemofarma iz Vršca. Imaju kvalitet, uslove i bolju spremu (jedino da je i kvota malo veća). Malagi treba pobjeda u gostima, a znamo da Granada nije baš uvjerljiva ove sezone. Definitivno da gosti mogu do boda, iako je, po mom sudu, pobjeda bliža opcija. Sljedeći par isto tako prolazi, tj. nadam se da je tako. Ipak, domaćini su bolji od Cottbusa i ne bih rekao da će večeras kiksati na vlastitom terenu. Zadnji par nije sto posto u igri za prolazak, al' Samsun je proigrao otkako je Theofanis Gekas tu, često daju golove. Kardemir standardno solidan na svom terenu, teško da ne mogu do barem jednog gola. Mislim da će se mreže dvaju timova barem jednom zatresti.
Pa dobro ti si strucnjak,ja nisamkelner je napisao/la: Previse si se @kelneru ''keslao'' nakon par promasaja,a vidi tebe![]()
![]()
![]()
![]()
Da se barem nasao netko da me upozori na ovog pe*era. Od njih 7 odaberem 4 i medju njima bas tog jednog koji nece proc cc.gospodin Seljakovic je napisao/la:Evo malo iz dosade sam prelistao statistiku i pogledao koji su igraci u dobroj formi i izdvojio ove
A.Bynum (LA Lakers) (16,5) Više 20
D.Howard (Orlando) (22,5) Više 33
N.Young (Washing.) (17,5) Više 29
L.Deng (Chicago) (17,5) Više 19
R.Gay (Memphis) (19,5) Više 18
T.Parker (S.Antonio) (19,5) Više 21
L.Aldridge (Port.) (22,5) Više 39
Ako ima netko iskusniji tko to vise prati da mi nekog od ovih potvrdi il kaze da nece doc
Ma hajde ti si dobar, mene su 3 od 5 oborila jutrosgospodin Seljakovic je napisao/la: Da se barem nasao netko da me upozori na ovog pe*era. Od njih 7 odaberem 4 i medju njima bas tog jednog koji nece proc cc.
A medju njima i Bynumothello je napisao/la:Ma hajde ti si dobar, mene su 3 od 5 oborila jutrosgospodin Seljakovic je napisao/la: Da se barem nasao netko da me upozori na ovog pe*era. Od njih 7 odaberem 4 i medju njima bas tog jednog koji nece proc cc.
Ah hvala,pocastvovan sam ovom tvojom izjavomEmir ZENICA je napisao/la:Pa dobro ti si strucnjak,ja nisamkelner je napisao/la: Previse si se @kelneru ''keslao'' nakon par promasaja,a vidi tebe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti ne smijes ni postaviti tipove,da ti se ne bi "keslao" zato suti i nastavi se meni "keslati" jer idu tipovi za danas
![]()
![]()
![]()
Osnabruck-Erfurt X 3,20
Bournemouth-Exeter 2 5,10
prodjem CP , Wesb. , boozera ,derona a onaj Carmelo mi se u 5 min. povrijediogospodin Seljakovic je napisao/la:A medju njima i Bynumothello je napisao/la:Ma hajde ti si dobar, mene su 3 od 5 oborila jutrosgospodin Seljakovic je napisao/la: Da se barem nasao netko da me upozori na ovog pe*era. Od njih 7 odaberem 4 i medju njima bas tog jednog koji nece proc cc.![]()
Rekao sam ti ja da je on najsigurniji. Veceras cu si opet sam statistiku pogledat, kad od nekog prepisem uvijek od njegovih 5 padnem 2, a ja 1 od 7. Bolji sam od experta koji cijeli zivot gledaju NBA
Ma joj znas i sam da mi nisi svakokelner je napisao/la:[
Ah hvala,pocastvovan sam ovom tvojom izjavom![]()
Evo za dns-Phau,Matheiu,Odesnik,Shepers
Uplatite i odmah zahtjevajte isplatu,ovo se ne moze promasiti![]()
![]()
Ma Gay igra toplo-hladno, ima noci kad ga sve hoce a ima i kad masi cjeli kos kad je samgospodin Seljakovic je napisao/la:Da se barem nasao netko da me upozori na ovog pe*era. Od njih 7 odaberem 4 i medju njima bas tog jednog koji nece proc cc.gospodin Seljakovic je napisao/la:Evo malo iz dosade sam prelistao statistiku i pogledao koji su igraci u dobroj formi i izdvojio ove
A.Bynum (LA Lakers) (16,5) Više 20
D.Howard (Orlando) (22,5) Više 33
N.Young (Washing.) (17,5) Više 29
L.Deng (Chicago) (17,5) Više 19
R.Gay (Memphis) (19,5) Više 18
T.Parker (S.Antonio) (19,5) Više 21
L.Aldridge (Port.) (22,5) Više 39
Ako ima netko iskusniji tko to vise prati da mi nekog od ovih potvrdi il kaze da nece doc
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.