U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2012, 23:56

bagrcavi je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zar nije ovaj Cerimagic trebao u Inter? Kruzile su svakakve price o njemu. Da je igrao za U17-repku sa 14 godina (to je i istina), da je dao 39 golova u jednoj utakmici itd.
39 golova ??? :o :o :shock:
Haha, evo ovdje: http://forum.soccermanager.com/showthread.php?t=43861" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci sa 10 godina je to navodno bilo. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 27 jan 2012, 00:13

bio je isto neki nas sto je igrao u eintracht frankfurtu, neznam mu ime vise, sa 13-14 godina dao 70ak golova u jednoj sezoni, vezni igrac, a sad se nista necuje za njega

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 28 jan 2012, 14:54

Zlatko Tripic igrac norveskog sampiona Molde dao gol za 2-1 protiv Olimpije LJ. u prijateljskoj ,19 godina dobar tehnicar i izgleda igra na vise pozicija ,poceo kao desno krilo a sad igra po lijevoj strani

ako se uskoro ne pozove u U21 sigurno ce ga Norvezani pozvat jer su ga i oni skoro iskopali iz neke nizerazredne ekipe

nihco

Post Postao/la nihco » 28 jan 2012, 19:02

http://zrinjski.info/news/milicevic-ned ... si/4825/1/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj decko(17)iz zrinjskog dobio poziv hns-a i, naravno, prihvatio. steta , cini se veliki potencijal. sta li rade nasi selektori, bio im je pred nosom, pola sezone standardan. u prvoj ekipi;........
Sent from my Commodore 64

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 28 jan 2012, 19:11

Cartman je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zar nije ovaj Cerimagic trebao u Inter? Kruzile su svakakve price o njemu. Da je igrao za U17-repku sa 14 godina (to je i istina), da je dao 39 golova u jednoj utakmici itd.
39 golova ??? :o :o :shock:
Haha, evo ovdje: http://forum.soccermanager.com/showthread.php?t=43861" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci sa 10 godina je to navodno bilo. :D
po ovom textu hebo messia :) al vidicemo za koju godinu :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 jan 2012, 19:52

santos je napisao/la:Zlatko Tripic igrac norveskog sampiona Molde dao gol za 2-1 protiv Olimpije LJ. u prijateljskoj ,19 godina dobar tehnicar i izgleda igra na vise pozicija ,poceo kao desno krilo a sad igra po lijevoj strani

ako se uskoro ne pozove u U21 sigurno ce ga Norvezani pozvat jer su ga i oni skoro iskopali iz neke nizerazredne ekipe
Od nasih u Skandinaviji je najbolji on i onaj Dumic iz Brondbyja ( Danska) trebalo bi obojicu prvoliti da igraju za nas.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 jan 2012, 19:54

nihco je napisao/la:http://zrinjski.info/news/milicevic-ned ... si/4825/1/
ovaj decko(17)iz zrinjskog dobio poziv hns-a i, naravno, prihvatio. steta , cini se veliki potencijal. sta li rade nasi selektori, bio im je pred nosom, pola sezone standardan. u prvoj ekipi;........
E vala nek je prihvatio poziv HNS-a taj momak je vec drugu godinu standardan u Zrinjskom a nasi selektori ga uspjesno izbjegavaju!

nihco

Post Postao/la nihco » 28 jan 2012, 20:51

eno mali Cerimagic na klupi genta, mozda i udje ........
Sent from my Commodore 64

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 jan 2012, 21:14

Ja sam igrom slucaja poznavao malog Cerimagica dok je bila aktuelna prica sa Interom. Mali je igrao kod Paje u Bubamari, a onda je to bilo s Interom. U ta doba je bio nenadmasiv, niko mu nista nije mogao. Igrao je krilo, i napadaca. A onda se pricalo da treba da ide u Blackburn, navodno je bio i probu prosao.

Bilo bi mi drago kada bi uspio, decko je imao takvu ljevicu, da je sa jedno 10 - 11 godina tako silovito udarao loptu, kao da je 4 - 5 godina stariji.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 06 feb 2012, 17:43

anid travancic (nas bivsi juniorski reprezentativac - 1993. godiste) se nalazi na probi u NK Celiku.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 06 feb 2012, 19:21

edinjo-bih je napisao/la:anid travancic (nas bivsi juniorski reprezentativac - 1993. godiste) se nalazi na probi u NK Celiku.
Anid je 1994. godiste ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2012, 20:36

Evo vidite kako Hajrovic to jasno kaze za koga mu se igra. A ne kao Seferovic koji uvijek nesto muti. Kakav pritisak, kakvi svicarci, ako ti znas sta zelis, to je sve vrlo jednostavno. Ili si kao Pjanic, ili kao Preldzic.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 feb 2012, 20:39

Cartman je napisao/la:Evo vidite kako Hajrovic to jasno kaze za koga mu se igra. A ne kao Seferovic koji uvijek nesto muti. Kakav pritisak, kakvi svicarci, ako ti znas sta zelis, to je sve vrlo jednostavno. Ili si kao Pjanic, ili kao Preldzic.
ako Bog da za godinu mlađi Hajrović će igrati za našu reprezentaciju zajedno sa svojim bratom i sa Harisom Seferovićem :D Ova dvojica nadam se i ranije da će dobiti pozive što prije, a on još malo iskustva nek stekne.
DRUG NEBI TI PUNCA

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 06 feb 2012, 22:27

Cartman je napisao/la:Evo vidite kako Hajrovic to jasno kaze za koga mu se igra. A ne kao Seferovic koji uvijek nesto muti. Kakav pritisak, kakvi svicarci, ako ti znas sta zelis, to je sve vrlo jednostavno. Ili si kao Pjanic, ili kao Preldzic.
http://www.football-league.co.uk/page/T ... 94,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutra igra hajrovic za barnet nisam ga nikad vidio igrati pa ce biti smjesno :lol:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 feb 2012, 03:36

potpisujem,naprimjer razlika između Hajrovićaaa i onog Hadžića iz Rieda kad je nesmotreno izgovorio rečenicu nisam dobio pozive iz austrijske reprezentacije pa sam se odlučio za BiH :)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 feb 2012, 13:35

Dushi_Rob je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:anid travancic (nas bivsi juniorski reprezentativac - 1993. godiste) se nalazi na probi u NK Celiku.
Anid je 1994. godiste ;)
Anid je 1993. godiste ;) http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid- ... 31371.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 07 feb 2012, 14:04

jasmin10 je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:
Anid je 1994. godiste ;)
Anid je 1993. godiste ;) http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid- ... 31371.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmmm poznajem ga od osnovne i uvijek sam mislio da je 94. godiste... Ali nema veze , bitno da nije los igrac ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2012, 16:06

Mislim da ovdje ne poredis dovoljno diferencirano. Hajrovic (stariji) je razgovarao sa Susicem i izgleda da je kratko pred pozivom u A reprezentaciju. Tek od tog razgovora on (slobodno) govori da zeli igrati za BiH, isto tako i njegov brat.

Da me niko pogresno ne razumije: Ja nisam ni ocekivao nista drugo, a momci i jesu pod pritiskom.
Taj pritisak im je Susic uzeo, kada je jednom od brace otvorio vrata prema reprezentaciji.

U slucaju Seferovic, to se jos nije dogodilo.
Kada bude isto tako, mislim da ce i on bez problema izjaviti, da mu je BiH jedina opcija i tako dalje i tako dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2012, 16:09

zgembo89 je napisao/la:
potpisujem,naprimjer razlika između Hajrovićaaa i onog Hadžića iz Rieda kad je nesmotreno izgovorio rečenicu nisam dobio pozive iz austrijske reprezentacije pa sam se odlučio za BiH :)
Mislim da je Hadzic pred austrijskim novinarima to govorio, kako bi u austrijskoj javnosti prebacio "krivicu" za svoj prelazak u nas tabor na austrijski savez. Jer naravno su uvjek navijaci i novinari razocarani, kada reprezentativac promjeni reprezentaciju. Ni kod nas nebi bilo drugacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 feb 2012, 16:33

Principatus je napisao/la:
Mislim da ovdje ne poredis dovoljno diferencirano. Hajrovic (stariji) je razgovarao sa Susicem i izgleda da je kratko pred pozivom u A reprezentaciju. Tek od tog razgovora on (slobodno) govori da zeli igrati za BiH, isto tako i njegov brat.

Da me niko pogresno ne razumije: Ja nisam ni ocekivao nista drugo, a momci i jesu pod pritiskom.
Taj pritisak im je Susic uzeo, kada je jednom od brace otvorio vrata prema reprezentaciji.

U slucaju Seferovic, to se jos nije dogodilo.
Kada bude isto tako, mislim da ce i on bez problema izjaviti, da mu je BiH jedina opcija i tako dalje i tako dalje.
Ja vjerujem da je Susic pricao sa Seferovicem. Jer znam da ga je spominjao vise puta, i ako zna za Hajrovica, zna i za njega. Isto tako ga Dzeko i Spahic poznaju, tako da Susic 100% zna za Seferovica i nije toliko lud da ne prica sa njim u tom slucaju. Pogotovo sa trenutnom situacijom sa napadacima gdje prakticki nemamo napadaca osim Vede i Dzeke.

Nije da sad pljujem Seferovica jer ne znam sigurno je li ga iko kontaktirao, ali samo kazem da mi je najdraze kad momci kazu jasno i glasno za koga ce igrat, kao sto je to uradio Pjanic i sada ova braca Hajrovic. Ne volim petljanje tipa Begovica, Medunjanina, Seferovica itd. Iako je na kraju najvaznije samo da zaigra u nasem dresu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AzRimiRzA, Confiance, Google Adsense [Bot], hurem, James1987, Kajkutenjoyer, Proximic i 32 gosta.