Valjda neće biti odgađanja nikakvih...
@Bianconerac odličan video... ehhh
Za sutra šta očekivati? Biće rotacija garant, na golu je sigurica Storari, on je branio u kupu stalno i neće to Conte mijenjati.
Nepoznanice su srednji red i odbrana.
Conte nije baš sklon tolikom eksperimentisanju i čestom mijenjanju igrača u odbrani, tokom cijele sezone nije ih previše tumbao pa vjerovatno neće ni sada. Licht je siguran kao pokretljiv i svestran igrač na desnoj strani. Mislim takođe da i Barza i Chiello neće biti upitni. Ostaje još jedna pozicija da se vidi kako će je Conte postaviti. Moj sud je da će se dvoumiti između Caceresa i De Cegliea.
Srednji red će gotovo sigurno nastupiti bez Pepea. Ostaju u rosteru Pirlo, Vidal, Marchisio, Marrone, Padoin, Estigarribia, Giacherinni, Elia i Krasić. Neko mora otpasti a mislim da će to biti Padoin... ne vjerujem da će mu odmah Conte pružiti priliku jer je novi i najmanje je trenirao sa ekipom. Dobro bi biolo odmoriti Pirla... igra frajer cijelo vrijeme a trebati će nam u narednih dva i po mjeseca teške bitke za vrh.
Napad vjerujem da će početi Borriello i Del Piero kao i prošli put. Prvi zbog prilagodbe i motiva protiv bivšeg kluba, drugi što u prvenstvu dobiva prilike na kašičicu a previše je takvoj legendi da non stop sjedi na klupi.
Valjalo bi da bude ovako (moja želja) :
Storari
Barzagli Chiellini Caceres
Licht Marrone Marchisio Giacherinni Estigarribia
Borriello Del Piero
kasnije da uđu brat