Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 feb 2012, 14:39

Monolog je napisao/la: Nego, danas neko dobaci da J. Lo plaća svom "momku" 10.000 dolara dnevno. :o Šta on to ima, što ne'am ja?! Ja bih taj posao obavljao za godišnju platu od 10 somova, a ne dnevno. Ne mora me ni učiti glumi, iz Bosne sam - mi smo rođeni glumci. :mrgreen:
Bogami ja bi jos placao da obavljam taj posao :D

ps. " onclick="window.open(this.href);return false;

prvi komentar :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 feb 2012, 14:41

Monolog je napisao/la:Vidi @Tanzle što otvara svoju televizijsku dušu. :mrgreen:

Nego, danas neko dobaci da J. Lo plaća svom "momku" 10.000 dolara dnevno. :o Šta on to ima, što ne'am ja?! Ja bih taj posao obavljao za godišnju platu od 10 somova, a ne dnevno. Ne mora me ni učiti glumi, iz Bosne sam - mi smo rođeni glumci. :mrgreen:
Moram malo, kad sam zakovan ledom, do prve kafane mi treba bar 5 ozbiljnih padova. :)

Sto se tice J.Lo, ti si mnogo skup bre. Ja bih taj posao obavljao za pecenicu suhovine, malo livanjskog i burence tamnog sarajevskog per day.. I naravno morala bi da plati u "onim stvarima koje se rade, a o kojima se ne prica" sto bi rek'o Darijo Dzamonja. :mrgreen:

A ovo za promjene na bolje, ne sjecam se koji je probisvjet to rekao, mozda Gandi, al' treba pocet od sebe u svakom slucaju. A meni mrsko.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2012, 14:48

Budi promjena koju želiš vidjeti, or sth. like that. Jašta neg' Gandaš. :mrgreen:

Mah, kad bih joj rekao da hoću džaba, onda bi ona pomislila da nešto nije u redu. :lol: Zato sam stavio simboličnu cifru od 10.000 dolara godišnje. Nije puno, a čovjeku (dobro, i ženi u ovom slučaju) lijepo. :mrgreen: A to "naturalno" plaćanje se podrazumijeva. Pa jesam li joj momak ili nisam? :lol: Pazi koji je taj lik srećković, jbt. Mjesečno "zaradi" 300.000 dolara, a ne mora platiti porez na njih. :lol: To mu se broji kao dar. :lol: Pa nema valjda pola metra u gaćama, ybt. :mrgreen:

Ah, pa sad mi je jasno zašto je tako muze. :mrgreen: Nije stvar onoga u gaćama, već njegovog prezimena. Smart. :lol: Pu! :mrgreen:

Edit: Ipak sam pogriješio, zarađuje samo 10.000 sedmično, a ne dnevno. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 feb 2012, 15:02

E na 10.000 sedmicno bih pristao, na ime mehanizacije, tj amortizacije. :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 feb 2012, 15:09

Nema hljeba bez motike, džaba maštate :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 feb 2012, 15:11

jel itko sacuvao onaj tekst ili uzeo ss od drininog vuka i njegove kolumne kako sam sjebo ss.ba forum,treba mi da se malo ismijem
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 07 feb 2012, 15:27

Senaid L.F.C je napisao/la:jel itko sacuvao onaj tekst ili uzeo ss od drininog vuka i njegove kolumne kako sam sjebo ss.ba forum,treba mi da se malo ismijem

I mene zanima,ja ga nisam procit'o,al' me veoma zanima ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 feb 2012, 15:37

@ legenda

8. kat mi stara gleda,ponekad i ja :lol: Najjaca je bila kad su onog **** doveli,pa kad su ga ispred jednog lokala prebili,kad ulazi taj lik sta ga je prebio,lafo kaje se :lol: Isto kao sto si ti mene prebio,pa se sad ne kajes :lol: :lol: :mrgreen: A Ami-a gledam jos od davne '64 :lol: :mrgreen:
I da,de pisi nesto zaledi se :lol:

Seljaci su krivi za ovakvo stanje u drzavi.Daj im kasiku brasna i glasat ce za tebe !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 feb 2012, 15:40

Emir ZENICA je napisao/la:@ legenda

8. kat mi stara gleda,ponekad i ja :lol: Najjaca je bila kad su onog **** doveli,pa kad su ga ispred jednog lokala prebili,kad ulazi taj lik sta ga je prebio,lafo kaje se :lol: Isto kao sto si ti mene prebio,pa se sad ne kajes :lol: :lol: :mrgreen: A Ami-a gledam jos od davne '64 :lol: :mrgreen:
I da,de pisi nesto zaledi se :lol:

Seljaci su krivi za ovakvo stanje u drzavi.Daj im kasiku brasna i glasat ce za tebe !
I sandze :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 feb 2012, 15:45

Samo Sandzak ! :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 feb 2012, 16:17

alacious je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:jel itko sacuvao onaj tekst ili uzeo ss od drininog vuka i njegove kolumne kako sam sjebo ss.ba forum,treba mi da se malo ismijem

me2

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 feb 2012, 16:25

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /120206114" onclick="window.open(this.href);return false;

:o :shock:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 feb 2012, 16:27

ne bih ja smio stati na taj crtež, previše realno mi izgleda :shock: :shock: :shock:
DRUG NEBI TI PUNCA

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 feb 2012, 16:36

HZ_ilidzaa je napisao/la:
alacious je napisao/la:

me2
ja sam ga procito jednom i kad sam se 15 minuta kasnije vratio da ga procitam nastala je al je bila odvala kolumna a postovi na tu kolumnu jos bolji
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 feb 2012, 16:51

bagrcavi je napisao/la:
ne bih ja smio stati na taj crtež, previše realno mi izgleda :shock: :shock: :shock:
ne bi ni ja, vjeruj mi :mrgreen: jbt, zar je moguce onako nesto nacrtat :shock: strahota...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 07 feb 2012, 16:55

Ma yebo to, gledajte ovo. I da kako pomognete čovjeku.

http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/i ... /120207060" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajmo Sarajlije pokušajte mu kako pomoći, šta je tih 5-10km za vas, a za njega je mnogo. ;) Divim mu se, jedan od rijetkih koji hoće i želi da zaradi, a ne kao ostali što prosjače. Šteta što nisam bliže da mu i ja pomognem.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 feb 2012, 16:59

LjumanM95 je napisao/la:Ma yebo to, gledajte ovo. I da kako pomognete čovjeku.

http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/i ... /120207060" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajmo Sarajlije pokušajte mu kako pomoći, šta je tih 5-10km za vas, a za njega je mnogo. ;) Divim mu se, jedan od rijetkih koji hoće i želi da zaradi, a ne kao ostali što prosjače. Šteta što nisam bliže da mu i ja pomognem.
Postavljali smo vec to ovdje. A i na drugim forumima je postavljeno, i dosta raje ce mu pomoci.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 feb 2012, 17:01

http://www.24sata.info/zabava/zanimljiv ... etara.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.24sata.info/zabava/zanimljiv ... nijeg.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.24sata.info/zabava/zanimljiv ... kozom.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.24sata.info/zabava/zanimljiv ... nijeg.html" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
FK Pjetlovi

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 07 feb 2012, 17:01

tanzla je napisao/la:

Postavljali smo vec to ovdje. A i na drugim forumima je postavljeno, i dosta raje ce mu pomoci.
Super onda. Vjerujem da ima mnogo ljudi koji će mu pomoći.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 feb 2012, 17:05

LjumanM95 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:

Super onda. Vjerujem da ima mnogo ljudi koji će mu pomoći.
Gledam komentare na raznim stranicama i ako svi budu ispostovali svoju rijec ovaj covjek ce biti milioner

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, bavariapivo, CHR, Goalgetter i 3 gosta.