Imas li gdje link za live prenos ?Yuto je napisao/la:Super, a sad ako vas zanima koji od igraca puse otvorite sebi temu. Ne smarajte ovdje !
Poluvrijeme Primavera 0:0. Dobra igra al Longo se u par situacija nije najbolje snasao.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemam jbg. Gledam na TV. Na Rai Sport 1 koji je slobodan na hotbirdu...
Inace vodimo 1:0 golom Romanoa nakon extra akcije.
Edit : Primi ga Primavera u 92. Zavrseno 1:1...
Inace vodimo 1:0 golom Romanoa nakon extra akcije.
Edit : Primi ga Primavera u 92. Zavrseno 1:1...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- sarajlija89
- Kontakt:
Ado ce pauzirati sedam dana, a lista se moze i prosiriti, tako da...
U svakom slucaju, ovo je jos i dobra tema, posto su @Yuto, @Puma, @Tritolone & CO veoma uzorni i dobri forumaši, za razliku od nekih.
Znaci i ovdje, apel za sve... necemo se zajebavat vise.
U svakom slucaju, ovo je jos i dobra tema, posto su @Yuto, @Puma, @Tritolone & CO veoma uzorni i dobri forumaši, za razliku od nekih.
Znaci i ovdje, apel za sve... necemo se zajebavat vise.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Bilo je i vrijeme...sarajlija89 je napisao/la:Ado ce pauzirati sedam dana, a lista se moze i prosiriti, tako da...
Nego na danasnji dan davne 1910 upisali smo najvecu pobjedu nad rossonoerima, pukli smo ih 5-0

A evo i ovaj je poceo da trenira izgleda:

Sta je sa Alvarezom i Sneijderom, hocel barem jedan biti spreman za sljedecu utakmicu, jer nema nam Maicona koji ce odradit suspenziju zbog zutih, jest da je u pitanju Novara, ali kako "igramo" u zadnje vrijeme nista me vise ne moze iznenadit.
Hoceli biti kakvi promjena ,pa makar i na gore ako moze? mislim tesko moze na gore! suska se suska Ranieri voli duska hahhaha
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Ja sam do Novare jesenas mislio da ne moze gore pa su me u toj tekmi razuvjerili. Zato sad ne treba letit pred rudu s ocekivanjima
Ipak su to nasi peMzioneri...

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Cini se da je Laurent Blanc najozbiljniji kandidat da zamijeni Rankeca na klupi
bivsi igrac, vrlo talentovan i ozbiljan trener, ja ne bih imao nista protiv
spominju se jos kao kandidati Spalletti i Benitez
bivsi igrac, vrlo talentovan i ozbiljan trener, ja ne bih imao nista protiv
spominju se jos kao kandidati Spalletti i Benitez
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
^Laurent je obavio odličan posao u reprezentaciji Francuske, iako je momčad bila u rasulu. Osim sadašnjeg posla i u Bordeauxu je radio fantastično, te je otkrio veoma dobre igrače kao što su: Yoann i Chamakh.
Naravno, osim navedenog menadžera u svome postu si naveo i Spallettija (sadašnjeg menadžera Zenita) koji je dobro upoznat sa Calciom, te je s Romom radio "dar mar" u ligi. Također je odlična opcija, te uprava kluba ne bi napravila grešku dovođenjem. Samo je problem da li bio Spalletti iz Zenita? Kluba s kojim pruža odlične rezultate, te gdje ga veoma cijene. Benitez? Mislim da je to medijska "patka" jer nema šanse da dođe do njegovog povratka.
Naravno, osim navedenog menadžera u svome postu si naveo i Spallettija (sadašnjeg menadžera Zenita) koji je dobro upoznat sa Calciom, te je s Romom radio "dar mar" u ligi. Također je odlična opcija, te uprava kluba ne bi napravila grešku dovođenjem. Samo je problem da li bio Spalletti iz Zenita? Kluba s kojim pruža odlične rezultate, te gdje ga veoma cijene. Benitez? Mislim da je to medijska "patka" jer nema šanse da dođe do njegovog povratka.

Cè un cuore viola che batte dentro di me!
i Samuel se ozljedio tako da ćemo u narednim utakmicama Serie A i u prvoj utakmici Lige prvaka gledat panja Rannochiu ili još gore imbecila Cordobu
prognoziram otkaz Ranijeriju već za vikend
živi bili pa vidjeli....

prognoziram otkaz Ranijeriju već za vikend

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Fuck za Samuela. Steta sto se nije povrijedio onaj idiot Lucio.Ne bil crko kloc ! Tada bi imali priliku na djelu gledat nas najjaci stoperski par Samuel - Ranocchia. Ovako ce ovaj debil ponovo pravit greske i biti standardan. Boze kako ga mrzim !!!
Lucio umri !
Lucio umri !
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Nemoj Yuto boga ti? najjaci stoperski par?? hallo ba Ranko je skoro pokazao sta zna?? bio jedan od najgori u zadnjoj tekmi kad je igrao!!Yuto je napisao/la:Fuck za Samuela. Steta sto se nije povrijedio onaj idiot Lucio.Ne bil crko kloc ! Tada bi imali priliku na djelu gledat nas najjaci stoperski par Samuel - Ranocchia. Ovako ce ovaj debil ponovo pravit greske i biti standardan. Boze kako ga mrzim !!!
Lucio umri !
Lucio je fakat debil,,ali ni Ranko nije daleko!! covjek kakoje dosao u Inter nista nije napredovao, vec naprotiv!
Kako nije napredovo zivota ti ? Sjeti se prve polusezone kad je igro standardno. Bio je bolji od Lucia i Chivua zajedno samo sto su svi gledali ovog idiota kad jednom izblokira go pa on dobar. A kad izgubi 1344356456 lopti u svojim izletima to niko ne gleda.
Kako da ocekujes od Ranocchie da bude standardno dobar kad igra svaku 5. utakmicu ? Kako ? Ajmo pogledat zadnjih 5 il 6 utakmica : na svakoj od njih je idiot imo barem jednu kardinalnu gresku a opet bi iducu utakmicu igro. WTF ? Zasto Ranocchia nije dobio sansu ?
Ne mogu a da se ne nerviram kad najgori igrac Interove odbrane ima toliko sansi a momak pred kojim je buducnost igrat tek svaku petu utakmicu. Da nije smijesno, bilo bi zalosno...
Najveca zelja mi je da se Lucio povrijedi na 3,4 mjeseca. Nista vise...
Spalletti najveci kandidat za ljeto. Nadam se da je ovo istina. Cini mi se da mu istice ugovor sa Zenitom tako da s te strane ne bi trebalo bit problema.
Kako da ocekujes od Ranocchie da bude standardno dobar kad igra svaku 5. utakmicu ? Kako ? Ajmo pogledat zadnjih 5 il 6 utakmica : na svakoj od njih je idiot imo barem jednu kardinalnu gresku a opet bi iducu utakmicu igro. WTF ? Zasto Ranocchia nije dobio sansu ?
Ne mogu a da se ne nerviram kad najgori igrac Interove odbrane ima toliko sansi a momak pred kojim je buducnost igrat tek svaku petu utakmicu. Da nije smijesno, bilo bi zalosno...
Najveca zelja mi je da se Lucio povrijedi na 3,4 mjeseca. Nista vise...
Spalletti najveci kandidat za ljeto. Nadam se da je ovo istina. Cini mi se da mu istice ugovor sa Zenitom tako da s te strane ne bi trebalo bit problema.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Lucio je proslost
dolazi...

dolazi...

Call the coroner!
Anzhi poslao ponudu za Wesa , 25 miliona eura Interu a Wesu plata 8 miliona, kod Rusa mercato traje do kraja februara tako da je ovdje sve otvoreno...
Ma ovo bi Inter trebao prihvatiti ,jer jednostavno Sneijder nije kao prije sada ga moze i zamijeniti Alvarez te + jos bi se rijesili Sneijderove plate koja sigurno nije malaMister No je napisao/la:Anzhi poslao ponudu za Wesa , 25 miliona eura Interu a Wesu plata 8 miliona, kod Rusa mercato traje do kraja februara tako da je ovdje sve otvoreno...

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
APPIANO GENTILE - A visit from Hernan Crespo and the return of Wesley Sneijder to full training: that was the main news from this morning's session at the Centro Sportivo Angelo Moratti

Sneijdera ne prodavat prije ljeta. Na ljeto ako bi doveli Lucasa onda ga mogu prodat.
Primavera dobila Sienu 2:1 na Viareggiu. Strijelci Longo i Bessa.
Primavera dobila Sienu 2:1 na Viareggiu. Strijelci Longo i Bessa.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Longa u prvi tim... gledo sam tog momka 3-4 puta i malo je reć da je talent... on bi u formaciji 4-2-3-1 bio idealan na desnom krilu...svakako nemamo boljeg na toj poziciji
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ma imamo Columba -pojacanje, on moze svugdje igrati!!silenT je napisao/la:Longa u prvi tim... gledo sam tog momka 3-4 puta i malo je reć da je talent... on bi u formaciji 4-2-3-1 bio idealan na desnom krilu...svakako nemamo boljeg na toj poziciji

oćemo Capella !!! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.