Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Ako ima imalo mozga ostavit ce Qrcotellija da gleda prvenstvo na TV-u, a zvat ce najboljeg zabarskog napadaca u ovom trenutku, zasluzio je to vec jednom veliki Toto
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
@Puma pitanje je kako bi se Totti sad snašao u repki. koliko bi bilo to korektno prema ostalim mlađim igračima koji su gurali cijeli euro da totti dođe na gotov čin. kako bi to balonja podnio, znaš da ga je totti nogama šutao na olimpicu
da se razumijemo volio bih vidjeti tottija ipak je on igračina taman da ima 50g.

da se razumijemo volio bih vidjeti tottija ipak je on igračina taman da ima 50g.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mislio ja ne Toto di Natalea, kakav crni Totti, živ bio!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Nije Totti bolan, nego Toto, Di Natale
njega sam predlozio jer italijanima treba jedan brz i omalen napadac sad kada nema Cassana, jer i Matri i Pazzo su igraci sesnaesterca, sto bi rekli sidrasi
kad smo vec dotakli temu Totti, ne znam koliko bi on bio koristan na samom terenu, jer ne moze vise, realno, mada je njegov uticaj na ostale igrace i ekipu neupitan i to bi sigurno bio podstrek, i ovi ostali napadaci bi mogli dosta nauciti od njega, plus veci respekt kod sudija
ja bi prije da pokusaju vratiti Nestu, al eto mozda bi i taj moguci povratak Tottija bio neki dzoker, vidjecemo akobogda, a Balonji ako se ne svidja nek ostane kuci

njega sam predlozio jer italijanima treba jedan brz i omalen napadac sad kada nema Cassana, jer i Matri i Pazzo su igraci sesnaesterca, sto bi rekli sidrasi
kad smo vec dotakli temu Totti, ne znam koliko bi on bio koristan na samom terenu, jer ne moze vise, realno, mada je njegov uticaj na ostale igrace i ekipu neupitan i to bi sigurno bio podstrek, i ovi ostali napadaci bi mogli dosta nauciti od njega, plus veci respekt kod sudija
ja bi prije da pokusaju vratiti Nestu, al eto mozda bi i taj moguci povratak Tottija bio neki dzoker, vidjecemo akobogda, a Balonji ako se ne svidja nek ostane kuci

Call the coroner!
my bad... ne vjerujem da bi se nesta vratio. rekao je kako se oprašta od repke jer ga leđa izdaju, i kad je mlađi bio imao je kroničnih problema sa leđima a kamoli sada kad je već veteran i često povrijeđen. teško da će promijeniti odluku.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- paolomontero
- Kontakt:
nije los momak,ali u ovoj taktici sto preferira prandelli,on nema mjesta,kao krilni napadac.baresi#6 je napisao/la:el shaarawy ako bude imao dobru polusezonu, bar da iskustvo neko dobije
ja bih zvao: MATRIJA, PAZZINIJA, QUAGLIARELLU, DI NATALEA, BALOTELlIJA, u siri krug uzeti gilardina, rossija (sve zavisi kada se oporavi,i kakav ce biti) i di michelea

Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- IlPrincipe
- Kontakt:
El Sharaawy nije krilni igrač, kod nas igra kao Centralni Napadač s Ibrahimovićem koji se izvlači izvan do pola terena i Robinhom iza njih dvojice 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
ne bih da ispadnem zlonamjeran ali jedino sto quagliarellu trenutno cini kandidatom za ekipu je cinjenica da je talijan i nista drugo. ove sezone je odigrao sigurno ispod 10 utakmica (zbog povrede) a ne znam je li zabio vise od onog jednog gola novari? do kraja sezone ako podigne formu i zabije jedno 10ak golova onda ga definitivno treba zvati ali ako to ne uspije onda sam protiv toga. ono sto mu ide u prilog je manjak dobrih napadaca pa bi iz tog razloga mogao biti siguran putnik za poljsku/ukrajinu ali to vise govori o nekvalitetu talijanskog napada nego o quagliarellinim sposobnostima. di natale je trenutno najjace sto talijanski napad ima i bez obzira na godine mislim da bi trebao biti dio ekipe. matri je odmah iza njega i s obzirom na nesto slabiju formu pazzinija najbolji je target man ove ekipe. balotelli je uvijek enigma i moze se ispostaviti kao najveci flop ili kao najprijatnije iznenadjenje eura. totti bi bio zanimljiv eksperiment koji bi u nedostatku kreativaca vrlo lahko mogao uspjeti ali to sve zavisi od ostatka sezone tj njegove forme. ja licno ne bih volio da ga se pozove jer potrebniji je romi nego reprezentaciji a sa svojih 35 sigurno ne moze na oba fronta. dodao bih i osvalda koji se jos uvijek oporavlja od povrede ali ako se vrati onoj formi od prije mjesec dana onda ne vidim zasto ne bi bio pozvan (na stranu to sto dolazi iz nekome mrske rome). sto se tice cassana i rossija, nisam siguran kako stoje sa oporavkom tako da ih necu komentarisati ali cinjenica je da je bez njih dvojice talijanski napad spao na niske grane. dakle, moj izbor bi bili:
di natale, matri, balotelli, pazzini i jos jedan ili dvojica u zavisnosti od forme
di natale, matri, balotelli, pazzini i jos jedan ili dvojica u zavisnosti od forme
- paolomontero
- Kontakt:
slazem sa sa ova 4 izbora,ali osvaldo, pazzini i matri isti tip igraca,tako da bi previse sva trojica bila,Evil Genius II je napisao/la:ne bih da ispadnem zlonamjeran ali jedino sto quagliarellu trenutno cini kandidatom za ekipu je cinjenica da je talijan i nista drugo. ove sezone je odigrao sigurno ispod 10 utakmica (zbog povrede) a ne znam je li zabio vise od onog jednog gola novari? do kraja sezone ako podigne formu i zabije jedno 10ak golova onda ga definitivno treba zvati ali ako to ne uspije onda sam protiv toga. ono sto mu ide u prilog je manjak dobrih napadaca pa bi iz tog razloga mogao biti siguran putnik za poljsku/ukrajinu ali to vise govori o nekvalitetu talijanskog napada nego o quagliarellinim sposobnostima. di natale je trenutno najjace sto talijanski napad ima i bez obzira na godine mislim da bi trebao biti dio ekipe. matri je odmah iza njega i s obzirom na nesto slabiju formu pazzinija najbolji je target man ove ekipe. balotelli je uvijek enigma i moze se ispostaviti kao najveci flop ili kao najprijatnije iznenadjenje eura. totti bi bio zanimljiv eksperiment koji bi u nedostatku kreativaca vrlo lahko mogao uspjeti ali to sve zavisi od ostatka sezone tj njegove forme. ja licno ne bih volio da ga se pozove jer potrebniji je romi nego reprezentaciji a sa svojih 35 sigurno ne moze na oba fronta. dodao bih i osvalda koji se jos uvijek oporavlja od povrede ali ako se vrati onoj formi od prije mjesec dana onda ne vidim zasto ne bi bio pozvan (na stranu to sto dolazi iz nekome mrske rome). sto se tice cassana i rossija, nisam siguran kako stoje sa oporavkom tako da ih necu komentarisati ali cinjenica je da je bez njih dvojice talijanski napad spao na niske grane. dakle, moj izbor bi bili:
quags nije u formi,slazem se,ali takav brz igrac,koji se dobro krece u tromoj italiji je neophodan.sa ostalim dijelom komentara se slazem,pogotovo sa tim da toto di natale je najbolje sto italija ima. Totti ili ce biti pozvan da igra u prvih 11,ili ovaj nece htjeti da igra.
ovo sto sada gledam u obzir obavezno treba uzeti DESTRA, strasan je igrac, a ovaj romin borini me pozitivno iznenadjuje u posljednje vrijeme. i tu je Gilardino uvijek u krugu
italija nema lijevog beka...i to je najtanje mjesto
prije bih nestu vratio nego tottija,to je bar moje misljenje
a MARCO DI VAIO, objektivno pored di natalea je najbolji ove godine
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Priče o tottiu su smiješne,kao što sam rekao ne treba se vraćati u prošlost i Prandelli se sigurno slaže sa ovom konstatacijom.
Što se tiče napada Italije,Di Natale je siguran,Matri iako do sada nije bio baš u centru pažnje reprezentacije bi takođe trebao na euro,Quaglirella ima po meni minimalne šanse da bude pozvan,Gilardino i Pazzini takođe jer bi kada se vrati Osvaldo trebao biti ispred njih.
Najveće enigme su Giovinco i Rossi,Rossi ako se pravilno oporavi i odigra par utakmica na nivou tu nema sumnje oko poziva,Giovinco već redovno dobija pozive i gledajući ovu sezonu on mora na Euro.
Da rezimiram,što zbog realnih okolnosti,što iz ličnih simpatija mislim da će ovo biti napad Italije (ako svi budu spremni i ako neko drugi potpuno ne eksplodira do kraja sezone):
Di Natale,Balloteli,Matri,Osvaldo,Giovinco,Rossi.
6 napadača je čak i puno,ako bi Giovinco bio smatran veznjakom ostaje mjesto za jednog između Pazza/Gila/Quaglia pa i Cassano ako bi mogao ozdraviti.
Što se tiče napada Italije,Di Natale je siguran,Matri iako do sada nije bio baš u centru pažnje reprezentacije bi takođe trebao na euro,Quaglirella ima po meni minimalne šanse da bude pozvan,Gilardino i Pazzini takođe jer bi kada se vrati Osvaldo trebao biti ispred njih.
Najveće enigme su Giovinco i Rossi,Rossi ako se pravilno oporavi i odigra par utakmica na nivou tu nema sumnje oko poziva,Giovinco već redovno dobija pozive i gledajući ovu sezonu on mora na Euro.
Da rezimiram,što zbog realnih okolnosti,što iz ličnih simpatija mislim da će ovo biti napad Italije (ako svi budu spremni i ako neko drugi potpuno ne eksplodira do kraja sezone):
6 napadača je čak i puno,ako bi Giovinco bio smatran veznjakom ostaje mjesto za jednog između Pazza/Gila/Quaglia pa i Cassano ako bi mogao ozdraviti.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- paolomontero
- Kontakt:
http://bleacherreport.com/articles/7718 ... ter/page/4
http://www.serieatalk.com/euro-2012-ita ... g-job-3741
ja bih volio quagliarellu vidjeti,iako mislim da ce prandelli gillu voditi,gotivi on njega
http://www.serieatalk.com/euro-2012-ita ... g-job-3741
ja bih volio quagliarellu vidjeti,iako mislim da ce prandelli gillu voditi,gotivi on njega
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- senad_flamin
- Kontakt:
Neko spomenu lijevog beka da smo najtanji tu,pa slozio bi se i ja sa tim.. Criscito je prije igrao a sad ne znam u kakvoj je formi..
a mozda ce i ovako biti Maggio--Barazgli--Ranochia/Bonnuci--Chiellini
-RIVALDO-
-
definitivno si u pravu samo sto sam se ja pogresno izrazio tj zaboravio sam dodati da bi osvaldo, ako se vrati dobrim igrama, trebao biti umjesto pazzinija koji je trenutno u blagoj prednosti.paolomontero je napisao/la: slazem sa sa ova 4 izbora,ali osvaldo, pazzini i matri isti tip igraca,tako da bi previse sva trojica bila . . .
ne mogu da vjerujem da sam zaboravio na giovinca

- paolomontero
- Kontakt:
a to i ja vjerovatno mislim,ali opet chiellini nije brz,nema centarsut,necemo biti opasnio kao desno gdje je maggio..ne znam,mozda antoninisenad_flamin je napisao/la:Neko spomenu lijevog beka da smo najtanji tu,pa slozio bi se i ja sa tim.. Criscito je prije igrao a sad ne znam u kakvoj je formi..

Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Qualjarela > Pazzini !!!!!!
kakav Pazzini ljudi moji.... taj više nema mjesta ni u Cremoneseu.... propo ko žeton i na ljeto ga čeka progon iz Intera..... trenutni napad Italije po meni: Balotelli -- Matri -- Di Natale.... klupa: Giovinco, Rossi, Qualjarela
ps. ... neda mi se tražit kako se piše Qualjarela pa mi ovako lakše
kakav Pazzini ljudi moji.... taj više nema mjesta ni u Cremoneseu.... propo ko žeton i na ljeto ga čeka progon iz Intera..... trenutni napad Italije po meni: Balotelli -- Matri -- Di Natale.... klupa: Giovinco, Rossi, Qualjarela
ps. ... neda mi se tražit kako se piše Qualjarela pa mi ovako lakše

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- paolomontero
- Kontakt:
JEDAN JE FABIO QUAGLIARELLA
ja bih ga vodio na Euro,valjda ce sastaviti u juventusu nekoliko golova

Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- IlPrincipe
- Kontakt:
Po meni ni Pazzini ni Quagliarella ne zaslužuju poziv u reprezentaciju.
Di Natale - Balotelli - Matri - Osvaldo - Giovinco (Rossi-Cassano) ako se oporave
Di Natale - Balotelli - Matri - Osvaldo - Giovinco (Rossi-Cassano) ako se oporave
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:Po meni ni Pazzini ni Quagliarella ne zaslužuju poziv u reprezentaciju.
Oxygen je napisao/la:

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neće ni Quagliarella ni Pazzini ni Osvaldo barem ako bi se gledala njihova igra ove sezone, e sad fazon je što su neki igrači povrijeđeni (Cassano i Rossi) tako da će Prandelli htio to ili ne vjerovatno biti primoran da pozove nekog od ove trojice.
Gilardino zaslužuje da dobije poziv ako održi ovu formu, a Di Natale se oprostio od reprezentacije ja mislim, nisam siguran, vidjet ćemo.
Najbitnije je da igrači veznog reda budu spremni, Pirlo, De Rossi, Marchisio i Montolivo, a napad manje-više.
Gilardino zaslužuje da dobije poziv ako održi ovu formu, a Di Natale se oprostio od reprezentacije ja mislim, nisam siguran, vidjet ćemo.
Najbitnije je da igrači veznog reda budu spremni, Pirlo, De Rossi, Marchisio i Montolivo, a napad manje-više.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.