Ma Lin je zvijerka, samo ne znam kako D'antoni nije prije skontao da ima potencijala, a tek oni iz Warriorsa i Rocketsa...BIHfan je napisao/la:Hahaha cuj govore mu MVP.![]()
![]()
Valja ga sledece godine gledat u prvoj petorci na allstaru radi Kineza.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
i onda kada neko meni tvrdi da iverson nije najbolji "mali" igrac ikada...
pa zabio je 24.000+ poena za 800-tinjak OZBILJNIH utakmica koje je odigrao (ono izivljavanje nad njim u denveru i povratak u philu ne racunam)
pa zabio je 24.000+ poena za 800-tinjak OZBILJNIH utakmica koje je odigrao (ono izivljavanje nad njim u denveru i povratak u philu ne racunam)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Meni licno nije ... Isiah Thomas, je meni bolji "mali" igrac od njega.
Postovanje treba zaraditi.
billups me oborio za under 13,5 a galinari na over 15,5paolomontero je napisao/la:Bilaps je povredio levu Ahilovu tetivu, a doktori sumnjaju da je došlo do pucanja. Ukoliko se to ispostavi kao tačno plejmejker bi mogao da okonča svoju karijeru, jer bi mu sledila pauza od 12 do 16 meseci, što jednom tridesetpetogodišnjaku sigurno ne bi prijalo. Steta,vidio sam clipperse u polufinalu zapada sa njim...ne mogu da vjerujem.strasan igrac,strasan je u detroitu bio,strasan je i u denveru bio...pametan,kakvih vise nema u nba..steta
Danilo Galinari slomio stopalo-bas mu se neda,trebao je na all star ici
da vidimo ko ce se sljedeci usuditi da me obori
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
posto vidim na sta ciljas, da ti odgovorim odmah - da je iverson igrao sa dumarson, rodmanom, laimbeerom... i on bi osvojio titulekad_kako je napisao/la:Meni licno nije ... Isiah Thomas, je meni bolji "mali" igrac od njega.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
to ti mislis ... uz sebicnost kakvu je imao, i losu radnu etiku, nista nije zagarantovano.KK_Bosna je napisao/la:posto vidim na sta ciljas, da ti odgovorim odmah - da je iverson igrao sa dumarson, rodmanom, laimbeerom... i on bi osvojio titulekad_kako je napisao/la:Meni licno nije ... Isiah Thomas, je meni bolji "mali" igrac od njega.
Postovanje treba zaraditi.
- storm_raider
- Kontakt:
Ako dozvolite malo cu da se umijesam u raspravu, da li je bolji "Zeke" ili "AI".
Mnogo velikih NBA igraca nije nikad osvojilo titulu, a opet dosta njih "losijih" je imalo srecu da bude sa Russelom, Jordanom i sl. pa da osvoje titulu. To treba gledati s pozicije: "Da Isiah Thomas nije osvojo titulu da li bi bio bolji od Allana Iversona?"
Tesko je reci, obojica su bili pakleni igraci. Ja licno bih dao prednost Thomasu, cisto zbog radne etike i svog odnosa prema igri (mada ni on nije bio cvjecka) u odnosu na Iversona. Kako je rekao Chuck Daly :"Isiah je Jordan u malom."
Iverson, nazalost, nikad nije pokazao svoj puni potencijal (u kontinuitetu) i mislim da je bio mnogo veci talenat, ako ne jedan od najvecih kada je u pitanju ova igra.
Mnogo velikih NBA igraca nije nikad osvojilo titulu, a opet dosta njih "losijih" je imalo srecu da bude sa Russelom, Jordanom i sl. pa da osvoje titulu. To treba gledati s pozicije: "Da Isiah Thomas nije osvojo titulu da li bi bio bolji od Allana Iversona?"
Tesko je reci, obojica su bili pakleni igraci. Ja licno bih dao prednost Thomasu, cisto zbog radne etike i svog odnosa prema igri (mada ni on nije bio cvjecka) u odnosu na Iversona. Kako je rekao Chuck Daly :"Isiah je Jordan u malom."
Iverson, nazalost, nikad nije pokazao svoj puni potencijal (u kontinuitetu) i mislim da je bio mnogo veci talenat, ako ne jedan od najvecih kada je u pitanju ova igra.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 07 feb 2012, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A John Stockton? I njegovo ime, barem od ovih "malih", (valjda) plijeni pažnju. Čovjek koji je rekorder po broju assista i stealsa u historiji NBA, a 29. je na listi po broju postignutih poena. Još je odigrao i 1504 utakmice. Da, nedostaje mu prsten, no s obzirom da je cijelu karijeru igrao u Utah Jazzu...
Statistika: http://www.nba.com/jazz/features/stock_ ... 11904.html
- storm_raider
- Kontakt:
Definitivno, Stockton je tu, u samom vrhu, kao i Jerry West.Claus je napisao/la:A John Stockton? I njegovo ime, barem od ovih "malih", (valjda) plijeni pažnju. Čovjek koji je rekorder po broju assista i stealsa u historiji NBA, a 29. je na listi po broju postignutih poena. Još je odigrao i 1504 utakmice. Da, nedostaje mu prsten, no s obzirom da je cijelu karijeru igrao u Utah Jazzu...![]()
Da se nadovezem na svoj post gore, Iverson je vise bio suter zarobljen u tijelu playmakera. Klasican kombo igrac.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Eh, da je Allen malo radio na sređivanju bubica u svojoj glavi, radnoj navici, te da je imao iole jaču ekipu, ne mogu ni zamisliti dokle bi išao... No eto, šta mu sad to vrijedi, trebao je na vrijeme razmišljati i raditi o sebi. Ipak, ja ga cijenim kao košarkaša i sportistu, a pogotovo zbog svega što je učinio za Philu. Također, fino je @storm_raider opisao Iversona - šuter, zarobljen u tijelu playmakera. Klasična PG/SG kompilacija. 
Ja nikad nisam volio te igrace koji samo koriste talenat (Iverson, James). Uvjek se cjenio onaj igrac koji malo prica a puno radi. Tek mozes jezikom mlatarat kad nesto osvojis, do tad suti, ostani sam u dvorani i sutaj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Veliki sam fan LeBrona, nadam se da on ove godine osvaja svoju zasluženu titulu, tj. prsten kojima bi se uključio u krug odabranih.
Večeras jedna lakša utakmica protiv Cavsa doma, treba što lakše to riješiti i sutra u Orlando po pobjedu
Večeras jedna lakša utakmica protiv Cavsa doma, treba što lakše to riješiti i sutra u Orlando po pobjedu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- adriano_leite
- Kontakt:
Sve je to osim lake utakmice, vidjet cesSirAlexFerguson je napisao/la:Veliki sam fan LeBrona, nadam se da on ove godine osvaja svoju zasluženu titulu, tj. prsten kojima bi se uključio u krug odabranih.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ja se nadam lakoj utakmici, potrebno je što lakše dobiti Cavse za odmor za Magic
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Evo ga jos jedan Lebron fanSirAlexFerguson je napisao/la:Veliki sam fan LeBrona, nadam se da on ove godine osvaja svoju zasluženu titulu, tj. prsten kojima bi se uključio u krug odabranih.
Cime je zasluzio titulu, time sto je prosle godine nestao u finalu?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dosadno je bez njih, nek je dosao.neno#4 je napisao/la:Evo ga jos jedan Lebron fanSirAlexFerguson je napisao/la:Veliki sam fan LeBrona, nadam se da on ove godine osvaja svoju zasluženu titulu, tj. prsten kojima bi se uključio u krug odabranih.
Večeras jedna lakša utakmica protiv Cavsa doma, treba što lakše to riješiti i sutra u Orlando po pobjedu![]()
![]()
![]()
Cime je zasluzio titulu, time sto je prosle godine nestao u finalu?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ove godine ocekuju da ce draft biti bolji od 2003-e.
Tako se pripremite da gledate march madness
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa sto sad covjek voli Labrona to je njegova stvar...logicno je da mladje generacije ce voljeti Labrona,Rosa i td...barem oni koji su nedavno poceli pratiti NBA...doduse i ne moraju, jer jos uvjek gledaju one koji su od njih bili ili su jos bolji...ebiga nekad je ludio svijet za A Iversonom, a i ja sam sam njega obozavao...Covjek nije osvojio titulu ali bez obzira meni je uz Gordona i Rosa najdrazi igrac (necu sa njima ubrajati velikog MJ jer on je prica za sebe svima nam je bio idol).
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jel ima neki poseban decko koga treba pratiti i za kim ce se jagmiti svi klubovi ili je draft u sirini jaci od onog '03?Zeljovac_1921 je napisao/la:Ove godine ocekuju da ce draft biti bolji od 2003-e.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja kad kažem koga sam gotivio, ljudi se odvale smijat.SaltCityAttack je napisao/la:pa sto sad covjek voli Labrona to je njegova stvar...logicno je da mladje generacije ce voljeti Labrona,Rosa i td...barem oni koji su nedavno poceli pratiti NBA...doduse i ne moraju, jer jos uvjek gledaju one koji su od njih bili ili su jos bolji...ebiga nekad je ludio svijet za A Iversonom, a i ja sam sam njega obozavao...Covjek nije osvojio titulu ali bez obzira meni je uz Gordona i Rosa najdrazi igrac (necu sa njima ubrajati velikog MJ jer on je prica za sebe svima nam je bio idol).
Steve Francis i Glenn Robinson.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.