PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
@Senaid mislio sam na five(5)server ne na pes5
@IlPrincipe http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
@IlPrincipe http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa tako reci najvjerovatnije da cemo igrat preko fiveserveradziza_23 je napisao/la:@Senaid mislio sam na five(5)server ne na pes5
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Mozes se prijaviti, ali tesko da ćeš sad moći igrati, tek nekad kasnije, jer su mjesta popunjena. Obrisao sam ti onaj post na drugoj temi, jer je ono samo za igrace koji trenutno igraju.IlPrincipe je napisao/la:Imal kakva prijava za ligu bilo koju ?? Samo da igram, rado bih da se priključim ?
Za ostale, zamolio bi da pročitate postove od Plivadona i da izmjenite grbove i nazive klubova koji nisu prikladni, ako je momak rekao da se stavljao grbovi od već postojeći klubova, onda se toga pridtžavajte!
Ljudi 'vako, imam problem sa patchom a ne mogu da nadjem rjesenje. Ne znam gdje da pitam a racunam da bi vi to mogli znat'.
instalirao sam deemaz 7.0, ali su mi ostali stari grbovi i dresovi, transferi i ocjene su OK.
kad sam instalirao deemaz 6.0 (podavno) imao sam isti problem i rijesio sam ga al se ne sjecam kako.
Unaprijed hvala.
i izvinjavam se sto nije bas u skladu s temom
P.S.
moze i na pp odg.
instalirao sam deemaz 7.0, ali su mi ostali stari grbovi i dresovi, transferi i ocjene su OK.
kad sam instalirao deemaz 6.0 (podavno) imao sam isti problem i rijesio sam ga al se ne sjecam kako.
Unaprijed hvala.
i izvinjavam se sto nije bas u skladu s temom
P.S.
moze i na pp odg.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
-
nanek
idi my documents ,Konami,save i obrisi option file pa udjimokhe je napisao/la:Ljudi 'vako, imam problem sa patchom a ne mogu da nadjem rjesenje. Ne znam gdje da pitam a racunam da bi vi to mogli znat'.
Unaprijed hvala.
i izvinjavam se sto nije bas u skladu s temom![]()
P.S.
moze i na pp odg.
a to sam prvo uradio, al nista.nanek je napisao/la:idi my documents ,Konami,save i obrisi option file pa udjimokhe je napisao/la:Ljudi 'vako, imam problem sa patchom a ne mogu da nadjem rjesenje. Ne znam gdje da pitam a racunam da bi vi to mogli znat'.
Unaprijed hvala.
i izvinjavam se sto nije bas u skladu s temom![]()
P.S.
moze i na pp odg.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- samir_tm87
- Kontakt:
imal kakih naznaka da ce proraditi server?
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikakvih, stigla obavjest da ce server biti offline za neizvjesan period. U sljedecih par dana dobicete vise informacija o nastavku lige.
Trebali bi ozbiljno razmisliti o prelasku na taj drugi server, tko zna koliko će ovo trajat, a vala i često mu se ovo dešava.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Goalgetter
- Kontakt:
Prelzak ce biti 99,99 %, samo dok nadjem malo vremena, sve cemo to obaviti
.
Jos ga ja moram probati, pa cemo preci, nema nam druge opcije.
Koje su cake kod prelaska, hoćemo li trebati host file samo mjenjati ili je patch u pitanju?Goalgetter je napisao/la:Prelzak ce biti 99,99 %, samo dok nadjem malo vremena, sve cemo to obaviti.
Real Madrid
Real Madrid
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
host file se mijenja patch je istiToxicity je napisao/la:Koje su cake kod prelaska, hoćemo li trebati host file samo mjenjati ili je patch u pitanju?Goalgetter je napisao/la:Prelzak ce biti 99,99 %, samo dok nadjem malo vremena, sve cemo to obaviti.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Sad će Nedim postaviti TUT u kojem vam je detaljno objašnjeno , ako pratite korak po korak nemate brige.
Sloboda Tuzla !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
PRELAZIMO NA FIVESERVER !
Prvo, sacuvajte svoj stari hosts file od pes6j, mozda vam nekada zatreba !
1.Korak - Download hosts filea
Ovdje možete skinuti vaš hosts file za fiveserver.
Link: http://www.wupload.com/file/2653826447/hosts" onclick="window.open(this.href);return false;
2.Korak - Instalacija hosts file
Kada ste skinuli vaš hosts file , odite u C:\Windows\System32\drivers\etc te samo kopirajte vaš hosts. Prije toga ako želite , save-ajte vaš prethodni hosts negdje na računaru.
3.Korak - Registiranje na server
Registraciju možete obaviti na ovom linku: http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potrebno je unijeti registracijski kod (registration code). Prikazan je ja sledećoj slici:
KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !

KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !
Kada ste upisati kod , upišite vaše username i password. Klikneti na Register!
To je sve , dobro zapamtite username i password.
4.Korak - Logiranje na servere preko PESa
Ulazite isto kao i na pes6j. Samo , ovdje vam ne treba biti upaljena stranica od fiveservera. Idete network i kada dođete do kucanja šifre , uradite sledeće:
Šifra se kuca na sledeći način:
Username-Password
PRIMJER:
pesmaster-javolimbih
PAZITE NA VELIKA I MALA SLOVA.
Zatim idete sve normalno kao i na pes6j.
Najčešći lobby koji koristimo je "Euroleague" , ali možete i na ostalim igrati.
To je sve , pratite detaljno korake i neće biti problema.
U igri je kamera prilicno blizu, ako nekome smeta, moze promjeniti u Game Settings !
Copyright by Toma (Pesmaster) !
Prvo, sacuvajte svoj stari hosts file od pes6j, mozda vam nekada zatreba !
1.Korak - Download hosts filea
Ovdje možete skinuti vaš hosts file za fiveserver.
Link: http://www.wupload.com/file/2653826447/hosts" onclick="window.open(this.href);return false;
2.Korak - Instalacija hosts file
Kada ste skinuli vaš hosts file , odite u C:\Windows\System32\drivers\etc te samo kopirajte vaš hosts. Prije toga ako želite , save-ajte vaš prethodni hosts negdje na računaru.
3.Korak - Registiranje na server
Registraciju možete obaviti na ovom linku: http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potrebno je unijeti registracijski kod (registration code). Prikazan je ja sledećoj slici:

Kada ste upisati kod , upišite vaše username i password. Klikneti na Register!
To je sve , dobro zapamtite username i password.
4.Korak - Logiranje na servere preko PESa
Ulazite isto kao i na pes6j. Samo , ovdje vam ne treba biti upaljena stranica od fiveservera. Idete network i kada dođete do kucanja šifre , uradite sledeće:
Šifra se kuca na sledeći način:
Username-Password
PRIMJER:
pesmaster-javolimbih
PAZITE NA VELIKA I MALA SLOVA.
Zatim idete sve normalno kao i na pes6j.
Najčešći lobby koji koristimo je "Euroleague" , ali možete i na ostalim igrati.
To je sve , pratite detaljno korake i neće biti problema.
U igri je kamera prilicno blizu, ako nekome smeta, moze promjeniti u Game Settings !
Copyright by Toma (Pesmaster) !
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 feb 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam siguran ali mislim da će vam taj registration code biti: J52FCN5H7366CPXNYHU7
To vam je ustvari serial key koji ste unjeli pri instalaciji igre.
Real Madrid
Real Madrid
Svako ima svoj registration code , prema tomeToxicity je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da će vam taj registration code biti: J52FCN5H7366CPXNYHU7
Sloboda Tuzla !!!
a dje se nalazi moj registration code jel to dobijem pri registraciji na onoj strpesmaster je napisao/la:Svako ima svoj registration code , prema tomeToxicity je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da će vam taj registration code biti: J52FCN5H7366CPXNYHU7
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- samir_tm87
- Kontakt:
pa dao vam je sliku lik gdje se nalazi :S
Ma mislim da bi trebao moci ovaj kod koji je Goalgetter postavio, jer ja nisam ni gledao koji je u mene, već samo prepisao ovaj i radi mi normalno, ali eto ako pesmaster kaže da svako ima svoj
, onda prepisi svoj 
roll: ne može ti raditi tuđi registration code , to nema ni u fantazijama :Sjuventus 0244 je napisao/la:Ma mislim da bi trebao moci ovaj kod koji je Goalgetter postavio, jer ja nisam ni gledao koji je u mene, već samo prepisao ovaj i radi mi normalno, ali eto ako pesmaster kaže da svako ima svoj, onda prepisi svoj
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.