„Das Geld wurde in mehreren Tranchen bis 2005 zurückgezahlt“, so Watzke. Der BVB musste für den geliehenen Betrag auch Zinsen zahlen.
Zinsen (imenica) - kamate
zinsen (glagol) - ukamatiti,plaćati kamate
Jesam li vam rekao da je dug vraćen s kamatama
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb je napisao/la:Jooj što bi bilo dobro da @HzBvB, @kraljttbvb, @maverick_tz, @bvb_manijak stave avatare pa da se sve žuti na podforumu BvB-a.![]()
![]()
Jel "seljacko rumenilo" ikad rijesilo problem sa Herr Daum-om ili su jos ostali na ratnoj nozi.....kako mu je to podvalio kvalitetno i unistio karijeru....Semir bvb je napisao/la:To je taj Hoennes![]()
„Das Geld wurde in mehreren Tranchen bis 2005 zurückgezahlt“, so Watzke. Der BVB musste für den geliehenen Betrag auch Zinsen zahlen.
Zinsen (imenica) - kamate
zinsen (glagol) - ukamatiti,plaćati kamate
Jesam li vam rekao da je dug vraćen s kamatama. Kakva ba dobrota
![]()
znao je da će izvući neku korist.
Prenose utakmicu ARD i Arenasport 1.maverick_tz je napisao/la:momci imal ko za večeras link sa utakmice,i da kakva su vaša očekivanje ?

mislim da je to zavrsena stvar,nisu prijatelji niti ce ikada postati!!! nece Klopp tako proci ukoliko kada dodje vrijeme da predje u FCB ga ne odbije...HzBvB je napisao/la:
Jel "seljacko rumenilo" ikad rijesilo problem sa Herr Daum-om ili su jos ostali na ratnoj nozi.....kako mu je to podvalio kvalitetno i unistio karijeru....
Moglo bi se slican atak ocekivat i na Kloppa
i ja sam i htio bih također da ga pohvalim, ali desio mu se jedan gaf, rekao je nešto tipa da se povrijedio bender i da sad umjesto njega igra šmelcerSemir bvb je napisao/la:
P.S. Gledao sam tekmu na Arenasport 1napokon informisan i profesionalan komentator
Semir bvb je napisao/la:Idemo dalje. Protivnik Bayer 04. Bolje bi im bilo da ponesu aspirinatrebat će im
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.