Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kako uzeti repku za voditi na Football mangeru 08 ili na 09 ???
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ukucaj HESOYAM !LudLo 4 je napisao/la:Kako uzeti repku za voditi na Football mangeru 08 ili na 09 ???
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
djes' GTAEmir ZENICA je napisao/la:Ukucaj HESOYAM !LudLo 4 je napisao/la:Kako uzeti repku za voditi na Football mangeru 08 ili na 09 ???
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
sipu ga levat ! ne pitam tebi,ti ne znas ni oko celika,a kamoli oko PC igriEmir ZENICA je napisao/la:Ukucaj HESOYAM !LudLo 4 je napisao/la:Kako uzeti repku za voditi na Football mangeru 08 ili na 09 ???
imal kakav no lajfer da pomogne bratu u nevolji
||| FKZeljeznicar |||
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I ti samo trazis pomoc snadji se nekad u zivotu
Necemo ja i emir biti vjecno zivi

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Moras vodit 3 sezone Jedinstvo Bihac i dobit tu otkaz, onda ti ponudi reprezentacija Cilea mjesto selektora, to je jedini nacin, ne znam sto nisu stavili da moze normalno, al' jbg...LudLo 4 je napisao/la:Kako uzeti repku za voditi na Football mangeru 08 ili na 09 ???
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Prvo moras ostati bez posla i onda otici tamo gdje repke traze selektora, a na pocetku, kako se sjecam, mozes samo biti manager od pojedinih repki.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
E jeste mu drugovi.
Ne moze se voditi bez patcha jer je napravljen problem,cini mi se da 8.0.1 to otklanja ili u drugom slucaju 9.0.1.
Ne moze se voditi bez patcha jer je napravljen problem,cini mi se da 8.0.1 to otklanja ili u drugom slucaju 9.0.1.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam ti odgovorio na pitanje i to je tako,pa ti vidiLudLo 4 je napisao/la:
sipu ga levat ! ne pitam tebi,ti ne znas ni oko celika,a kamoli oko PC igri![]()
imal kakav no lajfer da pomogne bratu u nevolji
Tako je @sarajlijice reci mu
@ limuntos
to je ta
Volim te Celik ! ! !
Reci imDevil je napisao/la:E jeste mu drugovi.![]()
Imam ovaj 8.0.1 al kad ga update onda udjem u igru i da pocnem nesto mi trazi neki cd bla bla
a za FM 09 imam 9.1.0 (a ne 9.0.1) neki patch al' i tu nisam mogao birati repke.
EDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT : evo na ovom FM 09 , 9.0.1 patch mogu repke,uzeo sam BiH valjda ce moci se igrati i tekme
P.S. hvala svima...
nego spomenu neko Jedinstvo Bihac (
||| FKZeljeznicar |||
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
Pa normalno da ti trazi kada nemas orginal CD(pretpostavljam),i svaki patch moras crackovati,tj.svaki ima izbacenu pirat verziju da se fiksira,dok kod orginalnih CD-ova to ide normalno.LudLo 4 je napisao/la:Reci imDevil je napisao/la:E jeste mu drugovi.![]()
Ne moze se voditi bez patcha jer je napravljen problem,cini mi se da 8.0.1 to otklanja ili u drugom slucaju 9.0.1.![]()
Imam ovaj 8.0.1 al kad ga update onda udjem u igru i da pocnem nesto mi trazi neki cd bla bla
a za FM 09 imam 9.1.0 (a ne 9.0.1) neki patch al' i tu nisam mogao birati repke.
Ako ne moze na 9.1.0 onda ide na 9.2.0 sigurno,vise ni sam ne znam jbg,ali jedan patch to otklanja sigurno.
a nastimo sam na FM 09 pa ne treba mi za fm 08 bla blaDonnie Darko je napisao/la:pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
Devile moze sa 9.1.0 evo uzeo sam na FM 09 ,BIH repku
a pitao sam te za bih ligu jel je moguce ubaciti,ko sto se moze ubaciti na FIFA MANAGERIMA ono preko editora ?
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne zna on sta je krekDonnie Darko je napisao/la:pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znal neko koliko u Technomaxu kostaju slusalice za PC? Ne radi im sajt pa moram ovdje pitat 
Lakse ti je da je skines na nekom sajtu(FM Bosnia npr.) i samo ubacis u folder db koji imas napravljen.LudLo 4 je napisao/la:a nastimo sam na FM 09 pa ne treba mi za fm 08 bla blaDonnie Darko je napisao/la:pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
Devile moze sa 9.1.0 evo uzeo sam na FM 09 ,BIH repkuhvala ti.
a pitao sam te za bih ligu jel je moguce ubaciti,ko sto se moze ubaciti na FIFA MANAGERIMA ono preko editora ?
Nije to tezak fajl,reda Kb a mnogo manje posla nego da sam ubacujes preko editora.
ne drogiram ti se ja moj ilidzaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ne zna on sta je krekDonnie Darko je napisao/la:pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
@Sejtane - al frka je sto se to ne moze naci za ove "starije" menagere barem ja nmg naci
||| FKZeljeznicar |||
E jbg onda ne znam stvarno sta ti je za ciniti,ja ne volim cackati po editorima,jesam jednom samo na Fm 2008 usao i umesto CSK Pivare u ligu Srbije ubacio svoj tim koji sam napravio i to mi je bila jedna od jacih karijera od kako igram FM.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@ludlo
Mi upravo upotrebljavamo drogu , nazalost.
Mi upravo upotrebljavamo drogu , nazalost.
A de ti meni sad reci,vidim razumijes se.Ja sam usao u editor caprkao nesto,nasao BH klubove,sve igrace prebacio gdje igraju sad,e sta mi je potrebno konkretno za uraditi da bi imao Bh ligu da uzmem tamo.Jer ovdje sam uradio isto sto i hrvatska liga ima,a opet Bh lige nemaDevil je napisao/la:E jbg onda ne znam stvarno sta ti je za ciniti,ja ne volim cackati po editorima,jesam jednom samo na Fm 2008 usao i umesto CSK Pivare u ligu Srbije ubacio svoj tim koji sam napravio i to mi je bila jedna od jacih karijera od kako igram FM.
Razumijes li sta te pitam?
Npr na Fifa Managerima je bilo da klubovima moras ubacit rating/igrace da bi mogao imati BH ligu za izbor ili Srpsku nebitno.E sta treba ovdje uradit da bi mogao birati ligu,nema veze peglat cu se ja oko editora dan,dva samo da mogu uzeti svoj klub
||| FKZeljeznicar |||
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.