Iskreno nisam stručnjak za te stvari, ali ja sam prepisao sa ove slike i radi mi, pa sad do čega je ne znampesmaster je napisao/la:roll: ne može ti raditi tuđi registration code , to nema ni u fantazijama :S
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
de ne seripesmaster je napisao/la:roll: ne može ti raditi tuđi registration code , to nema ni u fantazijama :Sjuventus 0244 je napisao/la:Ma mislim da bi trebao moci ovaj kod koji je Goalgetter postavio, jer ja nisam ni gledao koji je u mene, već samo prepisao ovaj i radi mi normalno, ali eto ako pesmaster kaže da svako ima svoj, onda prepisi svoj
za PES6 svima je isti ovaj reg. code msm većini, i nema niko svoj univerzalan tako da to nema veze.
Jedini fazon je da taj code koji upišeš prilikom reganja, bude isti k'o u PESu
davno sam ja predlago five
btw vi ako ste zainteresovani, a neko od vas zna raditi oko linux servera, ja vam mogu dostaviti fajlove za vlastiti PES6 server (dobio sam od juce-a, mog velikog PES prijatelja)..pa bujrum...al ne dajem svakom, samo onom ko je baš zainteresovan a ima server i znanje
a botu , svako ima svoj kod , nikome nije isti , mora bar jedno slovo biti drukčijePlivadon je napisao/la: de ne seri
za PES6 svima je isti ovaj reg. code msm većini, i nema niko svoj univerzalan tako da to nema veze.
Jedini fazon je da taj code koji upišeš prilikom reganja, bude isti k'o u PESueto
Sloboda Tuzla !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
moguce je da ima isti kao i ovaj na slici jer je kod mene isti sad sam se sa tim rego i usao sam na server posle cu igrati jer sad skidam igrupesmaster je napisao/la:a botu , svako ima svoj kod , nikome nije isti , mora bar jedno slovo biti drukčijePlivadon je napisao/la: de ne seri
Jedini fazon je da taj code koji upišeš prilikom reganja, bude isti k'o u PESueto
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
E ljudi,imam nekih problema sa netom zbog ovog nevremena,nemam ga odnosno nikako.Pa eto ko je zaduzan za sportsport b ligu nek mi odgodi ova kola sto trebam igrat do nedelje.Tad bi trebalo doci,nadam se.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja sam sve uradio kako treba prema uputama, i uđem na server, nađem se s protivnikom, uzmemo timove i kad dođe tamo da štimamo formacije samo me izbaci nazad na server i piše " The connection with another player is lost " nemoguće da je do njih svih jer sam pokušao jedno 50 puta ... Pomoć iko ? 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
imaš jedno 10-tak il više serijskih brojeva koje koristi čitav svijetpesmaster je napisao/la: a botu , svako ima svoj kod , nikome nije isti , mora bar jedno slovo biti drukčije
jeste na istom patchu? ako niste ne pokušavaj ulazit' u neki lobby osim onog gdje piše "(roster mismatch ok)"...tamo je većina ljudi na Shollym patchu pa ce vam se dešavat' toIlPrincipe je napisao/la:Ja sam sve uradio kako treba prema uputama, i uđem na server, nađem se s protivnikom, uzmemo timove i kad dođe tamo da štimamo formacije samo me izbaci nazad na server i piše " The connection with another player is lost " nemoguće da je do njih svih jer sam pokušao jedno 50 puta ... Pomoć iko ?
Morate imati deemaz 7 ptach.. Većina na fiveserveru koristi Shollym Patch , pa je zbog toga vjerovatno.IlPrincipe je napisao/la:Ja sam sve uradio kako treba prema uputama, i uđem na server, nađem se s protivnikom, uzmemo timove i kad dođe tamo da štimamo formacije samo me izbaci nazad na server i piše " The connection with another player is lost " nemoguće da je do njih svih jer sam pokušao jedno 50 puta ... Pomoć iko ?
Jesi pokušao igrati s nekim iz lige ?
Sloboda Tuzla !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
pesmaster je napisao/la:Morate imati deemaz 7 ptach.. Većina na fiveserveru koristi Shollym Patch , pa je zbog toga vjerovatno.IlPrincipe je napisao/la:Ja sam sve uradio kako treba prema uputama, i uđem na server, nađem se s protivnikom, uzmemo timove i kad dođe tamo da štimamo formacije samo me izbaci nazad na server i piše " The connection with another player is lost " nemoguće da je do njih svih jer sam pokušao jedno 50 puta ... Pomoć iko ?
Jesi pokušao igrati s nekim iz lige ?
ja igram i jedan i drugi, jedan mi na c partu a drugi na d
Et samo da obavijestim da mi je došo net. Sa sabahudinom cu sad igrat,a s ovim shalkeom najvjerovatnije sutra,tako da sacekate malo sa tabelom 
- Goalgetter
- Kontakt:
Obavijest: LIGA SE NASTAVLJA ODMAH OD SADA ! DO NEDJELJE TREBATE ODIGRATI 14. i 15. KOLO
Liga pocinje odmah odsada (ako ste namjestili Fiveserver, igraci moraju odigrati 14. i 15 kolo do nedjelje 23:59 !!!
Produzeni rok za utakmice 13 kola (A LIGA)
Newcastle - Porto
Lazio - Shakhtar
- takodje ce se opet produziti do srijede 23:59 !
Liga pocinje odmah odsada (ako ste namjestili Fiveserver, igraci moraju odigrati 14. i 15 kolo do nedjelje 23:59 !!!
Produzeni rok za utakmice 13 kola (A LIGA)
Newcastle - Porto
Lazio - Shakhtar
- takodje ce se opet produziti do srijede 23:59 !
Kakav je ovaj fiveserver da čujem reakcije xD ?
Eto jučer sam igrao i nije mi nijednom zalagalo, a inače mi zna zalagat kad netko drugi hosta, plus što ima komentatorblack64 je napisao/la:Kakav je ovaj fiveserver da čujem reakcije xD ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
davno sam ja rek'o da je fiveserver extra, al niko mi nije vjerovao 
ne bi CTL bio na tom serveru
ne bi CTL bio na tom serveru
dje je taj jasko_juve? ne javlja se na fb na grupi (ako ga ima tamo) 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
bavarian_bk
- Kontakt:
A ni meni valaKK_Bosna je napisao/la:dje je taj jasko_juve? ne javlja se na fb na grupi (ako ga ima tamo)
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Privremena tabela A lige i lista strijelaca :

- Goalgetter
- Kontakt:
Toxicity je imenovan za 4. clana saveza PES6 Lige !
-
jasko_juve
- Kontakt:
tu sam,javite se obojica kad mognete..KK_Bosna je napisao/la:dje je taj jasko_juve? ne javlja se na fb na grupi (ako ga ima tamo)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.