FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 08 feb 2012, 00:28

e sad nek to do don yuppa nekako dodje :) analize i krivci se znaju,pa sutra petarda svabama :lol:
VOLIM BAYERN

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2012, 05:27

FC BAYERN je napisao/la:Eto pele ti je ukratko opisao o cemu se radi i naucio nekim novim stvarima u zivotu, sto ce ti u bliskoj buducnosti trebati :D

Evo ovo izgleda vec oficijalno, mislim na ovaj transfer, ja sam iznenadzen cijenom jer sam mislio da to nece ici ispod nekih 15 miliona, a mi smo dali samo 9 znam nije ni to malo, ali smo dobili dobrog igraca za male pare, i sasvim sam siguran da ce on to opravdati, bili smo optereceni na toj poziciji gdje on igra jer smo tu cesto imali problema sa povredzenim igracem mislim na Arjena i sada imamo dostojnu zamjenu, odlican posao, eto da ne ispade da ja samo kritikujem :)
Kad bude preskakanja k'o preko truHle kobile ce da bude nauceno i jos ponesto o novim stvarima sto ce trebati u bliskoj buducnosti.
Bas su mu fantasticne fizicke predispozije ,haman k'o u jazavca :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 08 feb 2012, 11:52

Znaci, pocetni sastav isti kao protiv Hamburga, samo sto je Rafinha na desnom beku. Nadam se da ce bit dobro, ali ako Bayern veceras ne prodje, ko je kriv? :?:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 feb 2012, 12:29

Vertonghen :o ? Ako ovo ubodete i uparite sa Howedesom bit ce je.beno ! Ali jos ste daleko od tih transfera samo dobri momci se spominju Vertonghen je masinerija a o Benediktu ne zelim ni pricat kakva igracina wow ! :o
BvB Echte Liebe !!!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2012, 12:38

edotabako je napisao/la:Nadam se da ce bit dobro, ali ako Bayern veceras ne prodje, ko je kriv? :?:
Ja znam ko ce biti proglasen krivcem: Gomez i eventualno Jupp. :)

Danas dobiti moramo, druge nam nema.
Protivnik nije lagan, al' brate nisu ni neke klase. Cacau je izhlapio, Vedo se jos nije privikao, a ostatak ekipe da ne kometarisem.
U normalnim okolnostima, ovo bi bila rutinska pobjada sa vise golova razlike. Sada, ipak, to nije tako sigurno.

Ipak, vjerujem da ce ovo biti pocetak jedne dobre serije Bayerna koja ce triumfalno zavrsiti na Allianzu podizanjem klempavog trofeja. :D

P.S.
Sta ovaj secer, il' kako se vec zove, pametuje? :lol: Pomislit ce ko da zna nesto o fusbalu. :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 08 feb 2012, 19:42

kazu da robena nema u sastavu za veceras,dali je to tako sacekacemo jos koji minut :?
VOLIM BAYERN

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 08 feb 2012, 20:09

Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Gomez
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 feb 2012, 20:20

roy_makaay je napisao/la:Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Gomez
Slikovito kazano :D
slika

Osim streama, ko prenosi meč?
Sent from my Philips Smart TV.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 feb 2012, 20:26

ako ima ko dobar link neka postavi

evo ja trazim al nece ni jedan da fercera kako mu je Bog odredio
Thomas Müller - Fußballgott

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2012, 20:41

Srce mi stade kad je izgledalo da Schweini ne moze nastaviti.
Al' izgleda da ce bit' dobro. :D

EDIT
Nije dobro, ode Bastian. Eto prilike za Alabu.

Burza meni solidno radi ovaj:

http://atdhenet.tv/43458/watch-stuttgar ... ern-munich
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 08 feb 2012, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 08 feb 2012, 21:24

Nije lose ovo. Ima tu i neke igre. Cika Heynckes je izgleda poslus'o neke savjete. :D
A izgleda i da je Tymo ispuc'o svoje sanse...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2012, 21:24

Odavno bolje poluvrijeme Bayerna nisam gledao.
Ocigledno da je Jupp uspio koliko toliko posloziti kockice nakon HSV-a i sad igra napokon lici onoj kad asmo imali strasnu seriju bez primljenog gola.

Inace, gol je postigao Ribery na asistenciju Mullera, a treba napomenuti da je propusteno jos nekoliko prilika, kao i precka Kroosa kojsa se vjerujem i dalje trese. :D

Ipak se pokazalo tacnim da je Ribery ubitacniji kada Kroos igra na poziciji 10-ke, mnogo su imali proigravanja obojica, fenomenalno se razumiju.

Za nadat se da ce nastaviti sa istom igrom u drugom poluvremenu i da ce se uspjeti ovjeriti put u polufinale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 feb 2012, 21:28

Sta reci, prosjecno prvo poluvrijeme protiv ispodprosjecno-indisponiranog Stuttgarta.Sve pohvala na akciji kod vodstva i sjajna zavrsnica Bilala.Da smo u punoj formi sad bih vec pisalo 0:3.Iako sam veliki fan Gomeza, covjeku stvarno treba more šansi da zabije.Postavlja se pitanje da su umjesto njega Cavani,Drogba,Benzema mozda i Torres decki bi imali po cca 50 golova po sezoni.T.Miller,po meni on treba odmah na klupu, ne moze me niko ubijedit da je to onaj čo'ek sa SP 2010. :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2012, 21:31

Centre forward je napisao/la:Sta reci, prosjecno prvo poluvrijeme protiv ispodprosjecno-indisponiranog Stuttgarta.Sve pohvala na akciji kod vodstva i sjajna zavrsnica Bilala.Da smo u punoj formi sad bih vec pisalo 0:3.Iako sam veliki fan Gomeza, covjeku stvarno treba more šansi da zabije.Postavlja se pitanje da su umjesto njega Cavani,Drogba,Benzema mozda i Torres decki bi imali po cca 50 golova po sezoni.T.Miller,po meni on treba odmah na klupu, ne moze me niko ubijedit da je to onaj čo'ek sa SP 2010. :?
Promijeni kanal, ne gledamo istu utakmicu. :D

Nastavicemo pricu po zavrsetku tekme, nadam se u veselju. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 feb 2012, 21:31

Bruno je majstor u sjebavanju klubova,nakon Greutera i HSV-a na redu je i VFB...

Bayern dominira ako ovo ne uzmu onda ne znam sta im je
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 08 feb 2012, 21:33

Muller radi ono što i jest posao krila ide uz liniju tražeći prostor za centaršut,a Robben bi zahtjevao samo loptu u noge i ptice na grani već znaju šta bi bio sljedeći korak.Nadam se da Bastian nije teže ozljeđen.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2012, 22:33

Skupo placena pobjeda, ali na kraju krajeva sasvim zasluzena.

Od prve pa do zadnje minute nije bilo popustanja, igralo se onako kako svi zelimo da igraju, eh sada je na njima dali ce nastaviti tradiciju ili ce u narednom mecu uprskati vraceno povjerenje.

Treba svakog igraca pojedinacno pohvaliti, narocito Riberya koji je bio savrseno isnpirisan, radio je sta je zelio.

I na kraju Gomez. :lol: :lol: Koji je to kloc, ali on trpa. 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2012, 22:38

Sigurna pobjeda u ne baš toliko zanimljivoj utakmici, Stuttgart očajan :roll:
Gomez u svom stilu :) Muller danas odličan s dvije asistencije, Ribery veoma dobar mada je nekako previše nervozan :) Zadnja linija je utakmicu odradila bez greške.

Zna li neko težinu ozlijede Schweinsteigera ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 08 feb 2012, 22:45

Nerlinger je izjavio na poluvremenu! Da ce se tek detaljnije znati sutra kada se obavi rentgen
u Minhenu!!! Koliko je ozbiljna povreda i koliko ce biti van terena!! Daj Boze da nije nesto ozbiljno!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []