Borussia Monchengladbach

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Koliko mogu u Ligi Evrope 2014/15

1.Mogu do samog kraja
7
11%
2.Bice zaustavljeni negdje pred kraj
21
32%
3.Rana nokaut faza
10
15%
4.Grupa
7
11%
5.Ma kakvi, ispadaju oni od Sarajeva.
21
32%

Ukupno glasova: 66

othello
Kontakt:

Re: Borussia Monchengladbach

Post Postao/la othello » 04 feb 2012, 20:55

Danas se glatko moglo izgubit, al i pobijedit... Reus je katastrofalno šutao kad je izašao sam ispred Benaglia :roll:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 feb 2012, 21:02

Cini mi se da je cist gol Hankeu ponisten. :evil: Kako sam ja upratio, nije bilo ofsjada u toj situaciji.

Reus se momacki obruako. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 04 feb 2012, 21:06

Ne, bio je mali ofsajd tad...

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 04 feb 2012, 21:15

oprostiti ćemo mu ovaj put (Reusu), ima još uvijek dosta kredita ... yebiga, kaže da je htio pucat vanjskom i da nije vidio nadolazećeg hankea, da ga je primjetio dodao bi mu sigurno, i sada bi bili drugi na tabeli....

no što je tu je, 7 bodova u prve tri utakmice nastavka, ja sam prezadovoljan!! još kada se zna da smo igrali protiv jako teških protivnika te od toga dvije na strani, uspjeh je još veći....

slijedi u srijedu kup protiv herthe, pa u subotu derbi protiv schalkea, rekao bih da se ove sedmice lomi sezona za nas, dvije prevažne utakmice slijede.... nakon šalkea slijedi dosta lakši raspored....

jako je i bitno da su nam svi igrači na raspolaganju za bitke koje slijede, jedino stranzl ima temperaturu ali nije ništa ozbiljno
Agieren statt reagieren

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 04 feb 2012, 21:17

othello je napisao/la:Ne, bio je mali ofsajd tad...

jesi li 100% siguran?

ja nisam baš najbolje vidio tu situaciju, ali ono što sam malo vidio izgledalo mi je kao da hanke nije bio u ofsajdu :?
Agieren statt reagieren

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 04 feb 2012, 21:29

Ma mislim da jesam, mali skroz, nisu noge možda al gornji dio tijela jeste pa je valjda zato sudija svir'o...

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 04 feb 2012, 22:53

Steta sto se nije doslo do pobjede.Nisam gledao tekmu, ali po komentarima iznad vidim da je bila tvrda utakmica bez puno prilika :?:

Tesko igra Gladbach protiv ekipa koje ne smiju da ih napadnu.Mislim da je to glavni uzrok sto se nije moglo bolje danas.Utjeha vam je sto su kiksali i Bayern i Schalke, pa niste mnogo izgubili ovim remijem :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 05 feb 2012, 15:14

"Kao što znate, moj ugovor ističe na ljeto. Moji predstavnici su nedavno bili na sastanku sa predstavnicima Lecha, koji me žele zadržati u klubu", rekao je Štilić za One.pl, dodavši kako je imao kontakata sa klubovima iz Njemačke i Škotske.

Možda on i dođe u BMG.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 05 feb 2012, 17:00

nije tajna da ja Borussia zainteresovana za Štilića, taj interes je prisutan još od ljeta, no tada nije bilo dovoljno para da se ovaj transfer i ostvari....

Sada koliko je Favre zainteresiran za njega to je pitanje, znamo svi kolika je Favre picajzla kada su u pitanju transferi i dolazak novih igrača.... No bude li Favre izrazio želju da se dove Štilić, onda nema sumnje da će se ovaj transfer ostvariti, jer ne vidim razloga zašto bi Semir odbio jedan ovakav veliki klub i igranje u jednoj od najboljih ligi svijeta, a također i igranje u ligi prvaka (najvjerovatnije)...

bolje bi mu bilo kod nas nego da ode u Celtic (koji je također pokazao veliki interes za njim), jer škotska liga ima trend nazadovanja u nekoliko zadnjih godina...

Najsretniji bi bio kad bi u paketu sa Štilićem došao i Rudnevs, jer se radi o paklenom igraču i izvrsnom golgeteru, a pokazali smo veliki interes sad za njim u ovom prijelaznom roku...
Agieren statt reagieren

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 05 feb 2012, 17:24

dobro je, werder nije uspio pobijediti freiburga, i dalje imamo 8 bodova prednosti ispred njih, solidna bodovna zaliha....

još jednom da napomenem da je moja želja i dalje treće mjesto koje bi nas odvelo direktno u ligu prvaka ;)

mislim da su moje želje realne gledajući trenutnu situaciju i formu, samo nek nastavimo ovako kako smo krenuli u nastavku sezone i bit će to dobro 8-)
Agieren statt reagieren

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 06 feb 2012, 10:49

"U poljskoj ligi sam pokazao sve što mogu. Imam 24 godine i idealno je vrijeme da se okušam negdje drugo. Dobro mi je u Poznanu, ali kao što sam rekao želim napraviti korak naprijed. Nije li vrijeme za to?".

Štilić je priznao da je Borussia Moenchengladbach, njemački bundesligaš s kojim se povezuje već dugo vremena, "dosta aktuelna tema".

"Istina da je to aktuelna tema. Trener Lucien Favre tamo radi, koji je trenirao Herthu i tada me želio. Čuo je dosta dobroga o meni. Sada, kada je u Borussiji, nastoji me opet dovesti".

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 06 feb 2012, 10:51

slika

Uprava njemačkog grada Moenchengladbacha odlučila je dati nova imena za četiri ulice u spomen na najveće uspjehe ponosa grada, Borussije.

Čelnici Moenchengladbacha donijeli su odluku o preimenovanju četiri gradske ulice, kako bi se sačuvale uspomene na najveće uspjehe Borussije u evropskim takmičenjima.

Borussija je četiri puta igrala finala Kupa UEFA, te je u dva navrata i pobijedila i osvojila ovo evropsko takmičenje, a ulice su dobile nazive po imenima protivnika Borussije.

Tako će nove ulice u Moenchengladbachu nositi ime Beogradska, Liverpoolska, Milanska i Entschade ulica.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 07 feb 2012, 14:07

uprava kluba Borussie je danas donirala 10.000 eura trima socijalnim organizacijama

sutra četvrtfinale protiv Herthe, bit će opet teško ali mislim da možemo pobijediti, Hertha je u lošoj formi već duže vremena, ni dolazak Skibbea nije ništa bitno promjenio !

Svi su u kombinacijama za početni sastav, jedino se Neustadter malo žali na povredu
Agieren statt reagieren

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 feb 2012, 22:55

Ne sumnjam u prolaz Gladbacha u kupu. Hertha ima velikih problema s odbranom (Franz,Janker,Lell) a ovo što je spremno je ionako za penzije (Mijatović,Kobiashvili). Očekujem pobjedu s više golova razlike ;) .
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 feb 2012, 13:42

Semir bvb je napisao/la:Ne sumnjam u prolaz Gladbacha u kupu. Hertha ima velikih problema s odbranom (Franz,Janker,Lell) a ovo što je spremno je ionako za penzije (Mijatović,Kobiashvili). Očekujem pobjedu s više golova razlike ;) .
Ne mislim ja da će biti tako lako, i ova će utakmica biti tvrda s jedva kojim golom... Vidjećemo ko će potrefit :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 08 feb 2012, 16:00

ovih dana nas uveliko povezuju sa raffaelom iz herthe kao reusovom zamjenom....

mislim da je većina vas bundesligoljubitelja :D upoznata sa kvalitetama ovog igraleca....

favre ga je trenirao u zurichu i potom ga je poveo sa sobom u berlin i sad ga želi kod sebe u borussiji ponovo
Agieren statt reagieren

ames
Kontakt:

Post Postao/la ames » 08 feb 2012, 19:02

hajmo gladbach u polufinale

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2012, 20:31

Mislite li vi večeras ovo pobjeđivati :roll:
Slabo igrate ni slika od onog Gladbacha kao protiv Bayerna npr.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 feb 2012, 20:59

Nimla_RZ je napisao/la: Ne mislim ja da će biti tako lako, i ova će utakmica biti tvrda s jedva kojim golom... Vidjećemo ko će potrefit :mrgreen:
K'o što i rekoh :P
Čelik Zenica 1945

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 feb 2012, 21:08

Jel ovo gol za prolaz?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.