Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Po ovom sastavu se vidi da Milan ipak ne želi olako ni kup ispustiti, jer ovo im je i najjači sastav u ovom trenutku sa kojim raspolazu. Npr. Konte ima haman sve (osim Pepe-a) igrače na raspolaganju, ali se odlučio da kombinuje, i meni je drago zbog toga, neka se dokazu i ostali koji manje igraju.
Slazem se sa @Glupost ako im nametnemo jak tempo mogla bi se ponoviti ona utakmica iz Torina, oni će vjerovatno kao i u Torinu iz neki polukontri i kontri pokušavati, zato se treba čuvati, ali nadam se da će Chiellini ponovo zastaviti Ibru.
Slazem se sa @Glupost ako im nametnemo jak tempo mogla bi se ponoviti ona utakmica iz Torina, oni će vjerovatno kao i u Torinu iz neki polukontri i kontri pokušavati, zato se treba čuvati, ali nadam se da će Chiellini ponovo zastaviti Ibru.
- paolomontero
- Kontakt:
ma pravo da vam kazem brinem se za veceras,objektivno milan ce biti u jacem sastavu, a ne zelim da izgubimo poslije toliko vremena bio bih zadovoljan sa 1-1...FORZA JUVE
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
evo jedna potvrda o kvalitetnom radu conte-a:
Arsen Venger je iznenađen činjenicom da se Antonio Konte sa velikom lakoćom adaptirao na „vrelu klupu“ Juventusa.
Stara Dama je pod vođstvom Antonija Kontea dospela na čelo tabele Serije A posle serije od 21 utakmice bez poraza.
„Donekle me je iznenadio Konte jer sam mislio da će mu trebati više vremena da se privikne na rad u Juventusu.“
„On je već u svojoj prvoj sezoni uradio mnogo toga i pokazao da je odličan trener. Za sada mu sve ide od ruke, veoma pametno rešava sve situacije i odlično je odradio poslednji prelazni rok i doveo prava pojačanja za bjankonere.“ rekao je Arsen Venger.
Ako pohvala dodje od ovakvog strucnjaka,ko smo mi da ga osporavamo,mislim realno
jedva cekam veceras.znate li da li arena prenosi??????????????''
ne prenosi,onda ce vjerovatno sport klub
evo neki linkovi su vam ovdje
http://www.lshunter.tv/
Arsen Venger je iznenađen činjenicom da se Antonio Konte sa velikom lakoćom adaptirao na „vrelu klupu“ Juventusa.
Stara Dama je pod vođstvom Antonija Kontea dospela na čelo tabele Serije A posle serije od 21 utakmice bez poraza.
„Donekle me je iznenadio Konte jer sam mislio da će mu trebati više vremena da se privikne na rad u Juventusu.“
„On je već u svojoj prvoj sezoni uradio mnogo toga i pokazao da je odličan trener. Za sada mu sve ide od ruke, veoma pametno rešava sve situacije i odlično je odradio poslednji prelazni rok i doveo prava pojačanja za bjankonere.“ rekao je Arsen Venger.
Ako pohvala dodje od ovakvog strucnjaka,ko smo mi da ga osporavamo,mislim realno
jedva cekam veceras.znate li da li arena prenosi??????????????''
ne prenosi,onda ce vjerovatno sport klub
evo neki linkovi su vam ovdje
http://www.lshunter.tv/
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gazzetta je u svom današnjem izdanju objavila opširnu anketu o tome ko je favorit u večerašnjoj utakmici Coppa Italia kao i u utrci za Scudetto. U anketi su ispitani treneri svih 20 klubova Serie A, mnogi stručnjaci i sami navijači putem online ankete.
Rezultati pokazuju da je u oba takmičenja blagi favorit Juventus kako za trenere tako i za stručnjake pa i same navijače.

Dosadašnje titule klubova u prvenstvu i u Coppa Italia i rezultati ankete
Dok su mišljenja za večerašnju utakmicu uglavnom podjednaka, uglavnom večina trenera i stručnjaka smatra kako oba tima imaju podjednake šanse, u utrci za Scudetto je sasvim druga priča, Juventusu ima prednost od čak 10 glasova (15:5) dok 13 ispitanika smatra kako su snage izjednačene.
Interesantno treneri 5 vodečih ekipa iza Juventusa i Milana su dale podjednake šanse objema ekipama, kao i sam Marcello Lippi, dok je recimo Giuseppe Bergomi, igračka legenda intera, večeras prednost dao Milanu, a za Scudetto Juventusu. Pogledajte i sami kako su glasali treneri, a kako stručnjaci.

Glasovi trenera

Glasovi stručnjaka
Na kraju pogledajmo i kako su glasali sami navijači. I za navijače večeras blagu ima prednost ima Juventus, dok je u borbi za titulu prvaka Italije ta prednost nešto izraženija.

Glasovi navijača
Rezultati pokazuju da je u oba takmičenja blagi favorit Juventus kako za trenere tako i za stručnjake pa i same navijače.

Dosadašnje titule klubova u prvenstvu i u Coppa Italia i rezultati ankete
Dok su mišljenja za večerašnju utakmicu uglavnom podjednaka, uglavnom večina trenera i stručnjaka smatra kako oba tima imaju podjednake šanse, u utrci za Scudetto je sasvim druga priča, Juventusu ima prednost od čak 10 glasova (15:5) dok 13 ispitanika smatra kako su snage izjednačene.
Interesantno treneri 5 vodečih ekipa iza Juventusa i Milana su dale podjednake šanse objema ekipama, kao i sam Marcello Lippi, dok je recimo Giuseppe Bergomi, igračka legenda intera, večeras prednost dao Milanu, a za Scudetto Juventusu. Pogledajte i sami kako su glasali treneri, a kako stručnjaci.

Glasovi trenera

Glasovi stručnjaka
Na kraju pogledajmo i kako su glasali sami navijači. I za navijače večeras blagu ima prednost ima Juventus, dok je u borbi za titulu prvaka Italije ta prednost nešto izraženija.

Glasovi navijača
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Hoće li gdje danas biti prijenos ove utakmice Primavere u 15 počinje, volio bi pogledati pa ako neko bude imao link neka postavi?
SportKlub+ večeras prenosi kao i uvijek kup Italije,da se i ja konačno ne patim sa streamovima.
Večeras zadovoljan remijem sa postignutim golom,generalno ću biti zadovoljan svakim rezultatom koji se može anulirati u revanšu.
Večeras zadovoljan remijem sa postignutim golom,generalno ću biti zadovoljan svakim rezultatom koji se može anulirati u revanšu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- paolomontero
- Kontakt:
steta sto arena ne prenosi,nema mi nista draze zavaliti se,i upaliti tv,i gledati juve subotom i nedjeljom,ovo da ti malo napakostimOxygen je napisao/la:SportKlub+ večeras prenosi kao i uvijek kup Italije,da se i ja konačno ne patim sa streamovima.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Treba napomenuti da će Lega calcio sutra ili u petak donjeti odluku hoće li se igrati utakmica protiv Bologne i u kojem teminu.
Ž '21!
Moze li se gledati Rai Sport online, evo nasao sam oni prenose Primaveru 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ž '21!
Đeste momcovi...
... uranil naspavali
Večeras je jako bitna tekma i za jedne i za druge. Nema tražiti alibi u eventualnom lošem rezultatu kako je ovo nebitno takmičenje ovo-ono. I jedni i drugi će gristi budimo sigurni. Ne dešava se svaki dan da razbucate Milan ili na drugoj strani Juve. Stvar je časti, ponosa, prestiža odigrati dobro, pokazati se protiv ljutog rivala dati 120% od sebe i naravno pobijediti. Po svemu gledanom remi iz dati gol bi Juveu bio više nego dobar rezultat, s obzirom na količinu ''novajlija'' u timu.
Večeras je jako bitna tekma i za jedne i za druge. Nema tražiti alibi u eventualnom lošem rezultatu kako je ovo nebitno takmičenje ovo-ono. I jedni i drugi će gristi budimo sigurni. Ne dešava se svaki dan da razbucate Milan ili na drugoj strani Juve. Stvar je časti, ponosa, prestiža odigrati dobro, pokazati se protiv ljutog rivala dati 120% od sebe i naravno pobijediti. Po svemu gledanom remi iz dati gol bi Juveu bio više nego dobar rezultat, s obzirom na količinu ''novajlija'' u timu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Naravno ovaj koji meni treba ne radi, a ostali rade
- sarajlija89
- Kontakt:
Sta je ovo Gazzetta stavila 29

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Neće jezik (pero) na stranu... 
- sarajlija89
- Kontakt:
Naravno, Zeman je glaso za Milan hahha..
Joj smijesnog frajera
Joj smijesnog frajera
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Al' zato Marchegianni pravi frajer - uvijek sam ga gotivio, klupa ali kada igra odradi solidan posao - Laziov Rampulla 
pa koliko je vama godina kad se vi svega sjecate 
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.