Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

beki
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la beki » 08 feb 2012, 15:11

ramiral je napisao/la:Ja 1967 - godište :mrgreen:
ja ozbiljan a ti tako :P
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 08 feb 2012, 15:13

Imam dobar osjecaj za vecerasnji derbi... Volio bi da Del Piero dadne iz nekakvog slobodnjaka kao u stara vremena na San Siru ;) ..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 feb 2012, 15:14

Kakvi su vaši mladi, oće pobijediti danas u Viareggiu?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 feb 2012, 15:15

Bianconeri 1988 - svaka ti dala na ovoj analizi... :mrgreen:

večeras očekujem tešku utakmicu sa malo golova i vjerovatan remi na kraju...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 feb 2012, 15:18

Godina koja gore-dole :mrgreen:
Ma druže Serie A ti je čudo, nekad nije bilo ttx, nije bilo prenosa, znao se uhvatiti radio signal preko Radia Mir međugorje pa slušati prenos neke tekme. Nekad HTV prenosio pa se čekala nedjelja kao ozeblo Sunce. Svaki sportski pregled se čekao i upijao, apogotovo za Juve. Znao sam doći sa takmičenja slomljenih prstiju, napuknutih rebara au domu zdravlja bi nekog zamoli da na bilo kaoji način sazna kako je igrao Juve...
Kad nešto voliš nije bitno kako i šta... bitno je gledati tekmu isto kao kad si strastveni navijač Sarajeva, Želje, Veleža, Čelika ITS... KAD MOGNEŠ IDEŠ - GOSTOVANJA, DOMAĆE NEMA VEZE.

Kad se sjetim ratnih vremena pa nema struje, a Liga prvaka, znaš da igra Juve... trči u ratnu bolnicu, dole ima agregat, oni dežurni nađu na nekom x kanalu, nema ni komentara ni ništa - onako samo tekma ide... ehhh

STARA DAMA LJUBAV MOJA :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 08 feb 2012, 15:20

raja ne pratim seriju a,nemam gdje pratiti realno,volio sam juve nekad dok sam pratio
pa da vas pitam brani li buffon jos u juveu i ako brani kakv je ?
igral trezegol u juveu jos i ako mozete mi reci koje najbolji igrac juvea u svakoj liniji?
Bosna <3

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 feb 2012, 15:26

pluton je napisao/la:raja ne pratim seriju a,nemam gdje pratiti realno,volio sam juve nekad dok sam pratio
igral trezegol u juveu jos i ako mozete mi reci koje najbolji igrac juvea u svakoj liniji?
SMAJLIKOJIUDARAČEKIĆEMUGLAVU... :mrgreen:

Buffon - najbolji golman svijeta
Lichtsteiner - desni bek polivalentan trkač kao nekad Zambrotta
Barzagli i Chiellini - dva stopera koji su realno uz Silvu iz Milana najbolji u Serie A trenutno
Bonucci - traži se još
Pirlo - preporodio se, ne daje golova ali još su ostali fenomenalni pasovi
Marchisio - veznjak kojeg bi svaka ekipa poželjela
Vidal - ratnik i borac, nije još poput Davidsa ali mogao bi postati
Pepe, Giacherinni, Estigarribbia - trkači, radilice, ne tako velike klase ali korisni
Trezeguet - nažalost nije više s nama
Matri, Vučinić, Quagliarela, Del Piero, Borriello - solidan napad... mogu odigrati iako imamo problema sa realizacijom.

Conte - trener koji obećava, temperamentan, žestok, aktivan i neumoljiv
To ti je ukratko Juve ove sezone!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2012, 15:35

Bianconeri1988 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:2003 se Figu zahvalite za prolaz u finale ;)

Jbg Zidane je došao i sa Realom odmah uzeo što mu je nedostajalo,sa Juvetom pitanje kad bi :lol:
Jes da taj Juventus nikad nije ležao Realu,u Madridu se dobije 1:0 i onda u Torinu redovno slijedi debakl :P
A i teški su pehovi jbt u 5-6 godina izgubiti tri finala :P :lol:
A i ne izgubio,kad mu vidiš ove navijače :lol:
Ne trebamo se zahvaliti Figu već Buffonu, nije Figo promašio, već mu je Buffon odbranio. ;) :D
A uostalom ne znam što se javljaš kad ste nam vi najredovnija mušterija. :P :lol:
Samo Figu,pa onaj penal bi i ja odbranio a ne Bufon jbt ,kako je lehavo opucao ,jedva lopta došla do gola,Zizu je trebao tad pucati ,ali eto nije se dalo ,iako smo tad imali najači tim ,nismo imali sreće kao i 2004 i prokleti Monaco od tada slijedi veliki pad Reala .
Osvojili smo 2000 i 2002 trebali smo i 2003 ili 2004 ,ali nije se dalo,možda ove godine dođe 10-ta LP .
Samo pišite o tim starijim klasicima i tim duelima LP ,to obožavam,ja žalim za vremenima sa početka ovog stoljeća i kraja prošlog kad smo imali jaki Real,Bayern,Juve ,Valenciu ,Deportivo,Mančester i ostale velikane sad se ovi Englezi ubacili a tad imali jedan ozbiljan klub ,al jbg :roll:

Najredovnija ,ali kad treba najviše zna se ko uvijek dobija ;)
Igro sam večeras poluvrijeme X ,po meni je to zicer dana ,šta vi/ti misliš/te

Nego imam pozdrave za tebe i Šabana i ove vam navijače ostale sve ćelavo šta je ovo :shock:
Pozdravio vas je Peđa i Lars Ricken stani ko date 2003 zadnji penal jel ono Šećerko i on vas pozdravlja :lol: :lol:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 08 feb 2012, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 feb 2012, 15:37

ramiral je napisao/la:

!
Da im sjedi na klupi :lol: :lol:
eh ovako ozbiljno ima ekipa u kojim bi igrao u prvim postavama ali relno ,u Barci ,Realu,Chelseu ne bi imao mjesta u prvih 11 :!:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 feb 2012, 15:40

meho-medo je napisao/la:
ramiral je napisao/la:

!
eh ovako ozbiljno ima ekipa u kojim bi igrao u prvim postavama ali relno ,u Barci ,Realu,Chelseu ne bi imao mjesta u prvih 11 :!:
Kada te jedan Ferguson pohvali i poželi da mu igraš u ekipi, sve je rečeno ;)!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 feb 2012, 15:41

ramiral je napisao/la:
pluton je napisao/la:raja ne pratim seriju a,nemam gdje pratiti realno,volio sam juve nekad dok sam pratio
SMAJLIKOJIUDARAČEKIĆEMUGLAVU... :mrgreen:

Buffon - najbolji golman svijeta
Lichtsteiner - desni bek polivalentan trkač kao nekad Zambrotta
Barzagli i Chiellini - dva stopera koji su realno uz Silvu iz Milana najbolji u Serie A trenutno
Bonucci - traži se još
Pirlo - preporodio se, ne daje golova ali još su ostali fenomenalni pasovi
Vidal - ratnik i borac, nije još poput Davidsa ali mogao bi postati
Pepe, Giacherinni, Estigarribbia - trkači, radilice, ne tako velike klase ali korisni
Trezeguet - nažalost nije više s nama
Matri, Vučinić, Quagliarela, Del Piero, Borriello - solidan napad... mogu odigrati iako imamo problema sa realizacijom.

Conte - trener koji obećava, temperamentan, žestok, aktivan i neumoljiv
To ti je ukratko Juve ove sezone!
Ko da je umro cojek :mrgreen:

Veceras ocekujem dobru utakmicu i nastavak serije bez poraza.
Sad citam da je rekao Conte da ce igrati Padoin veceras, pa sta mu je Elia skrivio ja se pitam.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 feb 2012, 15:46

legenda reala je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:2003 se Figu zahvalite za prolaz u finale ;)

Jbg Zidane je došao i sa Realom odmah uzeo što mu je nedostajalo,sa Juvetom pitanje kad bi :lol:
Jes da taj Juventus nikad nije ležao Realu,u Madridu se dobije 1:0 i onda u Torinu redovno slijedi debakl :P
A i teški su pehovi jbt u 5-6 godina izgubiti tri finala :P :lol:
A i ne izgubio,kad mu vidiš ove navijače :lol:
Ne trebamo se zahvaliti Figu već Buffonu, nije Figo promašio, već mu je Buffon odbranio. ;) :D
A uostalom ne znam što se javljaš kad ste nam vi najredovnija mušterija. :P :lol:
Samo Figu,pa onaj penal bi i ja odbranio a ne Bufon jbt ,kako je lehavo opucao ,jedva lopta došla do gola,Zizu je trebao tad pucati ,ali eto nije se dalo ,iako smo tad imali najači tim ,nismo imali sreće kao i 2004 i prokleti Monaco od tada slijedi veliki pad Reala .
Osvojili smo 2000 i 2002 trebali smo i 2003 ili 2004 ,ali nije se dalo,možda ove godine dođe 10-ta LP .
Samo pišite o tim starijim klasicima i tim duelima LP ,to obožavam,ja žalim za vremenima sa početka ovog stoljeća i kraja prošlog kad smo imali jaki Real,Bayern,Juve ,Valenciu ,Deportivo,Mančester i ostale velikane sad se ovi Englezi ubacili a tad imali jedan ozbiljan klub ,al jbg :roll:

Najredovnija ,ali kad treba najviše zna se ko uvijek dobija ;)
Igro sam večeras poluvrijeme X ,po meni je to zicer dana ,šta vi/ti misliš/te

Nego imam pozdrave za tebe i Šabana i ove vam navijače ostale sve ćelavo šta je ovo :shock:
Pozdravio vas je Peđa i Lars Ricken stani ko date 2003 zadnji penal jel ono Šećerko i on vas pozdravlja :lol: :lol:
Imaš pozdrav od Zalayete :mrgreen:
A @Soni nije umro, Il Cobra je naravno uvijek s nama i maloprije mi kaže da mnogo pozdravlja ovog @legendu... 2003 i 2005 je ipak on bio u sve tri tekme jedan od glavnih protagonista :mrgreen:

Čuj trebali osvojiti i 2003 i 2004...
trebao sam i ja safatati Kardashianku Kim i Selmu Bajrami zajedno al' nema 8-) :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 feb 2012, 15:47

juventus 0244 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
ramiral je napisao/la:

!
Kada te jedan Ferguson pohvali i poželi da mu igraš u ekipi, sve je rečeno ;)!
Nisam uvrstio Manchester united jer znam da im fali igraca na centru
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 feb 2012, 15:48

vjerujem da imamo odbranu koja je medju pet najboljih na svijetu...malo lijevi bek škripi ali De Ceglie se popravlja...i rezerve su jako dobre...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 feb 2012, 15:52

Đe onaj nađe Chelski da poredi... hajd da si Milan uvrstio uz ova dva velikana... al' et'.. 8-)

Marchisio je bitan igrač za Juve. Radilica koja ne stoji. Trenutno nije u najoptimalnijoj formi ali nadam se da će biti kad nam bude najviše grmilo.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 feb 2012, 15:54

meho-medo je napisao/la:Nisam uvrstio Manchester united jer znam da im fali igraca na centru
Ma ne radi se uopšte o tome, jednostavno kada te jedan stručnjak kao Ferguson pohvali onda vrijediš (ima i izuzetaka, ali to je rijetkost), a pred Marchisio je tek sad karijera, on tek sad ulazi u najbolje fudbalske godine, ali pokazao je to ove sezone upravo i protiv "tvog" Milana.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2012, 15:55

ramiral je napisao/la:
Imaš pozdrav od Zalayete :mrgreen:
A @Soni nije umro, Il Cobra je naravno uvijek s nama i maloprije mi kaže da mnogo pozdravlja ovog @legendu... 2003 i 2005 je ipak on bio u sve tri tekme jedan od glavnih protagonista :mrgreen:

Čuj trebali osvojiti i 2003 i 2004...
trebao sam i ja safatati Kardashianku Kim i Selmu Bajrami zajedno al' nema 8-) :)
E kakv je igrač bio taj Marsel Zalayeta ,ali neshvaćen u onom jakom Jubentusu
Trezagol je bio igračina ,ali mu je Juve okreno leđa :roll: .trebali su ga ostaviti do kraja i sad bi on mogo štošta ;)
Imali smo najače ekipe ,ali nismo imali sreće i rekao sam jedne od te dvije sezone smo morali osvojiti ;)

Kad se prisjećamo tih legendranih igrača Jubentusa,da se sjetimo Alesia Takinardia i on je imao lud šut,a dosta igrao iako je Juve bio prejak tada ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 08 feb 2012, 15:56

Agent Paragvajca kaže kako još ne zna kakve su namjere kluba, ali da je njegov klijent presretan u Juventusu i da želi ostati.Cijena otkupa je 5 miliona eura plus bonusi, ali još ne znamo koje su namjere kluba.
ja bih ga ostavio. steta sto nismo pjanica doveli na pocetku sezone,10mi nije bilo puno
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 feb 2012, 15:58

aBd kako igramo sada vjerujem da ćemo se uskoro vratiti ondje gdje nam je mjesto...još par igrača nam treba i vjerujem da za nas nema zime...Primaveru smo napucali a i prvi tim ima extra temelj...samo još par klasnih igrača i eto nas... ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 feb 2012, 16:00

legenda reala je napisao/la:E kakv je igrač bio taj Marsel Zalayeta ,ali neshvaćen u onom jakom Jubentusu
Taj čovjek je bio dzoker sa klupe, kako sam samo skakao kad je zabio Reala, ali Barceloni kada smo igrali sa igračem manje, jednostvno volim tog čovjeka :D.
Trezagol je bio igračina ,ali mu je Juve okreno leđa :roll: .trebali su ga ostaviti do kraja i sad bi on mogo štošta ;)
Jeste to je velika greška ove uprave, ali desilo se da su misli da će im Amauri više pomoći, a njega su teško mogli nekom uglaviti, dok Trezegeut nije pravio probleme sa odlaskom, jer je on legenda, ali jedna od stavi koja će me uvijek boliti od ove uprave :evil:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []