Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

paolomontero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la paolomontero » 08 feb 2012, 16:00

legenda reala je napisao/la:
ramiral je napisao/la:
Imaš pozdrav od Zalayete :mrgreen:
A @Soni nije umro, Il Cobra je naravno uvijek s nama i maloprije mi kaže da mnogo pozdravlja ovog @legendu... 2003 i 2005 je ipak on bio u sve tri tekme jedan od glavnih protagonista :mrgreen:

Čuj trebali osvojiti i 2003 i 2004...
trebao sam i ja safatati Kardashianku Kim i Selmu Bajrami zajedno al' nema 8-) :)
E kakv je igrač bio taj Marsel Zalayeta ,ali neshvaćen u onom jakom Jubentusu
Trezagol je bio igračina ,ali mu je Juve okreno leđa :roll: .trebali su ga ostaviti do kraja i sad bi on mogo štošta ;)
Imali smo najače ekipe ,ali nismo imali sreće i rekao sam jedne od te dvije sezone smo morali osvojiti ;)

Kad se prisjećamo tih legendranih igrača Jubentusa,da se sjetimo Alesia Takinardia i on je imao lud šut,a dosta igrao iako je Juve bio prejak tada ;)
mogli ste i i vi raula ostaviti,mozda bi i on mogao stosta :D :D :D
vazda nam je real bio musterija

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

ali nikad necu zaboraviti kada ih lyon izbaci,pjanic im dade gol,a mene povali na listicu :)

sta je sa kjaerom,nece ga roma,strasan je bio u palermu,mozda da tu uskocimo????
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 08 feb 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 feb 2012, 16:00

legenda reala je napisao/la:
ramiral je napisao/la:
Imaš pozdrav od Zalayete :mrgreen:
A @Soni nije umro, Il Cobra je naravno uvijek s nama i maloprije mi kaže da mnogo pozdravlja ovog @legendu... 2003 i 2005 je ipak on bio u sve tri tekme jedan od glavnih protagonista :mrgreen:

Čuj trebali osvojiti i 2003 i 2004...
trebao sam i ja safatati Kardashianku Kim i Selmu Bajrami zajedno al' nema 8-) :)
E kakv je igrač bio taj Marsel Zalayeta ,ali neshvaćen u onom jakom Jubentusu
Trezagol je bio igračina ,ali mu je Juve okreno leđa :roll: .trebali su ga ostaviti do kraja i sad bi on mogo štošta ;)
Imali smo najače ekipe ,ali nismo imali sreće i rekao sam jedne od te dvije sezone smo morali osvojiti ;)

Kad se prisjećamo tih legendranih igrača Jubentusa,da se sjetimo Alesia Takinardia i on je imao lud šut,a dosta igrao iako je Juve bio prejak tada ;)
Alesio je zabio golčinu Olympiacosu na Delle Alpiu - ja gledao pregled kasno, skočio iz kreveta, vrisnuo da me čuo komšija ulicu dalje :mrgreen:
Trezeguet bi imao štošta da pokaže.. jbg.. šteta za odlazak
Zalayeta realno nije nikada mogao imati veću minutažu pored Del Piera, Trezegola, Di Vaia, Salasa svojevremeno, Ibre kasnije i Mutua.
Nisu ga ni treneri nešto gotivili, igrao je solidno, promašio penal 2003 u finalu, zabio je dva jaka gola najvećim španskim timovima i kupio me od tada.
Teškaš, robustan, bez neke tehnike ali ''bik''

Ako ćemo pošteno nije ni Šuki bio najhsvaćeniji u Realu a takva napadačina
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 feb 2012, 16:01

to su bile utakmice..i to je bila LP...sada je manje i gledam jer mi je LP baš tanka...jedva čekam aBd da se vratimo i mi u LP...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 feb 2012, 16:06

ramiral je napisao/la:Đe onaj nađe Chelski da poredi... hajd da si Milan uvrstio uz ova dva velikana... al' et'.. 8-)

Marchisio je bitan igrač za Juve. Radilica koja ne stoji. Trenutno nije u najoptimalnijoj formi ali nadam se da će biti kad nam bude najviše grmilo.
Nisam Milan uvrstio zato sto bi nam dobro doso jedan takav trkac poput Marchisia, a Chelsi sam stavio zbog toga sto oni imaju Ramiresa,Esiena,Mikela sve trkaci i prave radilice na terenu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 08 feb 2012, 16:06

meni je zao pet igraca sto su bili kod neshvaceni a imali su potencijala sigurno za vece stvari: MATEO BRIGHI (bio najveci talijanski talenat) (2004 smo ga opet otkupili za 11,5 mil i poslali ga u romu u sklopu transfera za emersona), ENZO MARESCA, ANTONIO NOCERINO, DOMENICO CRISCITO, LORENZO ARIAUDO
Ti seguiremo anche noi

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 feb 2012, 16:08

Bouy: Želim biti kao Davids

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /5204.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nadam se da će od ovog malca biti nešto...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 feb 2012, 16:09

juventus 0244 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Nisam uvrstio Manchester united jer znam da im fali igraca na centru
Ma ne radi se uopšte o tome, jednostavno kada te jedan stručnjak kao Ferguson pohvali onda vrijediš (ima i izuzetaka, ali to je rijetkost), a pred Marchisio je tek sad karijera, on tek sad ulazi u najbolje fudbalske godine, ali pokazao je to ove sezone upravo i protiv "tvog" Milana.
Ma znam sve to stoji rado bih ga ja volio viditi u Milanu :D umjesto Sulleya Muntaria bolje da je on dosao ali nema veze ,Marchisio je slican igrac Boatengu :? trkac odlican sut zna nekada i dodat ,ali on je vise radilica na terenu nego graditelj igre ,eh sada kazem da nebi imao mjesta u Barci ili Realu to sam htio reci
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 feb 2012, 16:10

Enzo Maresca šta god je dotakao protiv Olympiacosa pretvorio u zlato. :)
Protiv Torina kad je zabio gol, napravio ''rogove'' i ''proslavio'' ga sa Granatom, koja mu je naravno uputila najpogrdnije uvrede.
Criscito šteta, kao i za Nocerina, jbg nisu mogli svi ostati.

Meni je strašno žao bilo kad je Davids praktički preko noći, od savršene godine potonuo da ga se 2003 šalje na posudbu u Barcu, a mjesto mu preuzeo onaj kloc od kojeg su se sve lopte odbijale kao od direka i uvijek je bio kriv za pokoji primljen gol..

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 08 feb 2012, 16:11

“Mislim da će otići već u junu. Fudbal je jedna velika pijaca, što znači da će Fiorentina za dobru sumu da ga proda. On će u skorije vreme postati jedan od glavnih kandidata za 'Zlatnu loptu' i tim u kome bude igrao će biti glavni pretendent za osvajanje Lige šampiona“, naglasio je Savićević.

MOJE ZELJE SU: STEVAN JOVETIC I LAVEZZI (CAVANI), HAMSIK. sta mislite da li je to realno..sa njima trojicom,barca nam nista ne bi mogla. STEVAN OKO 27 MIL, LAVEZZI 25, HAMSIK 30, to je 85 mil toliko smo i ove godine potrosili.podrzite me
Ti seguiremo anche noi

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 feb 2012, 16:13

paolomontero je napisao/la:“Mislim da će otići već u junu. Fudbal je jedna velika pijaca, što znači da će Fiorentina za dobru sumu da ga proda. On će u skorije vreme postati jedan od glavnih kandidata za 'Zlatnu loptu' i tim u kome bude igrao će biti glavni pretendent za osvajanje Lige šampiona“, naglasio je Savićević.

MOJE ZELJE SU: STEVAN JOVETIC I LAVEZZI (CAVANI), HAMSIK. sta mislite da li je to realno..sa njima trojicom,barca nam nista ne bi mogla. STEVAN OKO 27 MIL, LAVEZZI 25, HAMSIK 30, to je 85 mil toliko smo i ove godine potrosili.podrzite me
Ohoj ti se kad @Magica pročita ovo :) ;) :lol:
Ev ja te podržavam, samo moramo to nekako reći i onom ''kriketašu'' Elkannu 8-)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 feb 2012, 16:13

paolomontero je napisao/la:“Mislim da će otići već u junu. Fudbal je jedna velika pijaca, što znači da će Fiorentina za dobru sumu da ga proda. On će u skorije vreme postati jedan od glavnih kandidata za 'Zlatnu loptu' i tim u kome bude igrao će biti glavni pretendent za osvajanje Lige šampiona“, naglasio je Savićević.

Nije to tako lako mozda mi mogli dobiti Jovetica a ovu dvojicu tesko
(İbn Qajjim)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 feb 2012, 16:18

Nije to realno, treba sve pozicije u timu podjednako pojačavati, džaba napad ako ćemo u odbrani biti slabi. Ja bi bio zadovoljan i Joveticem u napadu, ali i Lavezzi ne bi bio loš ( a nije ne moguće, jer će Napoli morati naredne sezone prodate neke igrače, ako ostane ovako).

Znači po meni Lavezi ili Jovetić, još jedan igrač u sredini i Humels u odbranu (to je moja želja) i onda još par solidni pojačanja, ovako od sad treba raditi, 2-3 klase i nekoliko solidni zamjena, nadam se da će Marotta slušati :mrgreen: .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2012, 16:26

Haj kad smo krenuli sa tim prisjećanjima ,a nema mi ništa draže od toga ,da se prisjetimo te jake Valencie i sjajnih okršaja i štete što nije kurnisano to titulom LP :roll:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mendiete greška karijere odlazak u Lazio jbg,velikana tipa Kahna,Elbera,Efenberga itd ,nezaboravno finale ;)

Jakog Leverkusena ,ti manji timovi koji su nekad bili pravo jaki ,takođe jedno nezaboravno finale ,Bayer sa Balackom tada,šteta i za njih ,što ta generaciaj nije krunisala to nekom titulom al jbg

Epskih duele Reala i Bayerna ,to je bio fudbal

Još jedan epski duele Juve -HSV
Najjači Juve
Vidi Ravanelia :D

JBg vi ste većinom plakali nakon finala ,al štaš ,najveći ste pehovi

Sve u svemu jedan sjajan period je iza nas ,i nikad ovako više neće biti :cry:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 08 feb 2012, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 feb 2012, 16:27

Evo proradio Rai pa bujrum :D

http://www.raisport.rai.it/dl/raisport/ ... 93b0c303b3" onclick="window.open(this.href);return false;

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 08 feb 2012, 16:42

al zaspamate bezveze.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 feb 2012, 16:45

Rasim :mrgreen: iz kornera na drugu stativu Magnuson (tako nešto)spustio Libertazziu i ovaj zabio :D .

1:0

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 08 feb 2012, 16:49

MILAN (4-3-1-2): Amelia; Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, Van Bommel, Ambrosini; Seedorf; Ibrahimovic, El Shaarawy
A disp.: Roma, Bonera, Zambrotta, Antonini, Robinho, Inzaghi, Maxi Lopez

JUVENTUS (3-5-2): Storari; Caceres, Bonucci, Chiellini; Padoin, Marrone, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia; Del Piero, Borriello
A disp.: Manninger, Barzagli, Lichtsteiner, Elia, Marchisio, Vucinic, Quagliarella
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 08 feb 2012, 16:55

Koliko vidi Milan u najacem trenutnom sastavu.....dok je kod nas dosta saren ....ne svidja mi se ovo....treba izac u najacem sastavu...kup je itekako bitan jel osvajanjem stavljamo prvi sreberenu zvijezdicu na dres 8-)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 feb 2012, 16:58

Hamsik ako vrijedi 30 m i ako je vrijedniji od Lavezzija i Jovetica ja cu sad krenut pjeske za onim Senadom u Medinu il Meku,gdje vec ide..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 feb 2012, 17:03

Zavrsila Primavera, pobjeda 1:0, gledao sam ovi zadnjih 20 minuta, kao i prvi tim patili su se sa jednom bunker ekipom :D, ali uspjeli su nakon jednog kornera zabiti. Branescu je imao jednu odličnu intervenciju, kad je jedan igrač izašao 1 na 1, a on odbranio neugodan udarac. Steta za malog Rugeira povrijedio se i morao ranije izaći, nadam se da nije ništa ozbiljno.

Sve u svemu dobro, mislim da su ovom pobjedom već sad obezbijedili 2.krug, ova zadnja utakmica će biti dobra da i preostali dobiju šansu.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []