Zato sto mu je pukla ja mislim desna plava i sacuvao lijevu, isto tako kupi nove one zute i pukne mu lijeva, i da ne bi bacio on oblaci obje kopackebega_afc je napisao/la:jel zna neko mozda sto onaj asu ekoto igra sa dvije razlicite kopacke,to sam primijetio na zadnjih par tekmi,jedna ona plava adidasova sa zutim linijama(lijeva) a druga onaj noviji tip adidasa,sarena,koji mu je krac
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Vlak je napisao/la:Valencia je napisao/la:
Siti ce imati dosta kikseva do kraja, vidi se da su jos uvijek ekipa u stvaranju,.. Ako MU nema kvalitet da ovakvu ekipu ostavi iza sebe, onda nisu ni zasluzili da osvoje titulu.
Tako to obično biva - ako budeš ispred drugog, onda si prvi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Poželio sam ga pravo
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Iiii vjerovatno ostajemo bez Harry-a na klupi zato sto je Capello dao ostavku, jadna nam majka sada kad ode Redknapp, nekad se nisam slagao sa njegovim odlukama kao sto su nedovoljno rotiranje ekipe,ne mijenja igrace na vrijeme i cudni potezi kad je dovodjenje igraca u pitanju ali i dalje on je sjajan trener

3 asistencije Adebayora za sada
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Drugi asistent lige. Mislim da mu je ovo 10. asistencija u sezoni.
Saha nije zabio 100 godina, danas zabio 2x. Kranjčar godinu dana nije zabio gol - danas jeste.
Šta je još ostalo? Možda gol Friedela.
Komadanje Njukaša u prvom poluvremenu. Biće ovdje još golova u 2. poluvremenu (nadam se barem jednom u mreži Pijetlova).
Saha nije zabio 100 godina, danas zabio 2x. Kranjčar godinu dana nije zabio gol - danas jeste.
Komadanje Njukaša u prvom poluvremenu. Biće ovdje još golova u 2. poluvremenu (nadam se barem jednom u mreži Pijetlova).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
evo i petarde
adebayor nevjerovatan, cak 4 asistencije i gol
steta zbog onog poraza od citija, pogotovo steta zbog one promasene kolosalne prilike pred kraj kod 2 2, ovaj totenham bi se komotno do kraja borio i za titulu, mada i ovako kako igraju jos uvijek ih ja ne bi otpisao iz te borbe za titulu
adebayor nevjerovatan, cak 4 asistencije i gol
steta zbog onog poraza od citija, pogotovo steta zbog one promasene kolosalne prilike pred kraj kod 2 2, ovaj totenham bi se komotno do kraja borio i za titulu, mada i ovako kako igraju jos uvijek ih ja ne bi otpisao iz te borbe za titulu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kakav dan za Togoanca.
4 asistencije i gol kao slag na tortu. Definitivno "MVP" kola!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sjajna igra nadam se da ovakvu igru ponove i iduce sedmice.Rooney88 je napisao/la:Kakav dan za Togoanca.![]()
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Pa da klepe Arsenala u gostima jel`?tevezito je napisao/la:Sjajna igra nadam se da ovakvu igru ponove i iduce sedmice.Rooney88 je napisao/la:Kakav dan za Togoanca.![]()
4 asistencije i gol kao slag na tortu. Definitivno "MVP" kola!![]()
Po mom rasporedu mi idemo Norwichu u iducem kolu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Da naravno mozes mislit kako bi bili samouvjereni nakon pobjede nad Arsenalom i onda se potpuno ukljuce u borbu za drugo mjesto.Ali ipak dajem unitedu vece sanse za drugo mjesto.Tako da ne brines ni malo.Rooney88 je napisao/la:Pa da klepe Arsenala u gostima jel`?tevezito je napisao/la:Sjajna igra nadam se da ovakvu igru ponove i iduce sedmice.Rooney88 je napisao/la:Kakav dan za Togoanca.![]()
4 asistencije i gol kao slag na tortu. Definitivno "MVP" kola!![]()
![]()
Po mom rasporedu mi idemo Norwichu u iducem kolu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Centre forward
- Kontakt:
Pijetlovi danas u u s.ex avanturici.Bice jaja to je sigurno.Zahuktali se prafo, moglo bi se i do titule malo aaa 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sljedeće sedmice se igra FA Cup.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Saha i Adebayor objasnili kako se igra fudbal.Svaka cast majstori.
Odlicna partija celog Tottenhama i totalno gazenje danas slabasnih "SvrakI".
Odlicna partija celog Tottenhama i totalno gazenje danas slabasnih "SvrakI".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
eh kakav zajeban raspored tottenham ima.
arsenal - tottenham
tottenham - manchester united
everton - tottenham
tottenham - stoke
chelsea - tottenham
arsenal - tottenham
everton - tottenham
tottenham - stoke
chelsea - tottenham
Strasan rasporeddzonvejn je napisao/la:eh kakav zajeban raspored tottenham ima.
arsenal - tottenham
everton - tottenham
tottenham - stoke
chelsea - tottenham
Al' ne sumnjam da ce Totenhem biti medju prve cetri ekipe. Imaju jak tim, mogu pobjediti svakog protivnika. Sto je najvaznije, imaju kontinuitet. Ne prosipaju puno bodova protiv slabijih protivnika. Poprimili su neke odlike najvecih klubova.
Modric je kljucni igrac Totenhema. Mene svaki put fascinira njegovo kretanje. Pas igra izgleda sve bolje i bolje. Dusa ovog tima. Moraju uciniti sve da ga zadrze u timu. Bez njega to ne bi bila ista ekipa.
I ovaj put se pokazala suvisnost VDVa. Bolje imati drugog napadaca nego VDVa kao poluspica. Veza ne trpi previse, a napad izgleda dosta ubitacnije. Kranjcar izgleda solidno na desnoj strani. Sa njim imaju treceg veznjaka i krilo po potrebi. VDV tesko igra tu poziciju radi slabih fizickih predispozicija. Vec se zalio da mu ne odgovara ta pozicija, jer se mora vracati i pomagati u odbrani
Ima li negdje snimak prvog poluvremena!? Stream mi uzasno kocio, a volio bih da prvo poluvrijeme u miru pogledam. Unaprijed zahvalan.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- M. Scofield
- Kontakt:
Razvaljivanje danas. Raspored je nebitan. Možemo sa svima i možemo do titule
Audere est Facere
slažem se ali raspored je stvarno pretežak. prvo derbi sjevernog londona protiv vječnih rivala s kojima istina u zadnje vrijeme imaju pozitivan omjer, zadnjih 5 utakmica u prvenstvu 3 pobjede tottenhama, 1 remi i 1 pobjeda arsenala. zadnjih pet na emiratima omjer je 2-2-1 u korist arsenala.
onda united protiv kojeg tottenham jednostavno ne zna igrati, gledao sam par mečeva u kojima su ih i nadigrali, ali jednostavno uvijek ostanu kratkih rukava. zadnja pobjeda tottenhama nad unitedom datira još iz drugog dijela sezone 2000./2001. kad su ih dobili sa 3:1 golovima ferdinanda i dva puta korstena. tad su za united igrali giggs i scholes.
onda posle toga uvijek izuzetno nezgodno gostovanje kod evetona. oni koji prate tottenham neko vrijeme će se sjetiti one utakmice od prije 2 i kusur godine kad je defoe promašio penal u 97. minuti za pobjedu. u zadnjoj utakmici u gostima kod evertona izgubili su sa 2:1, a prvi gol im je zabio baš saha koji je danas u tottenhamu. zadnja pobjeda tottenhama u plavom dijelu liverpoola stara je preko 5 godina, kad su slavili golovima jenasa i berbatova sa 2:1.
pa je onda na redu stoke, tko prati englesku ligu barem površno zna kakva je to momčad, iako imam utisak da su podosta slabiji nego prošle sezone, nema tu one čvrstine koja ih je krasila, iako ih većina mrzi zbog antinogometa jer im se cijela taktika zasniva na delapu i njegovim projektilima sa aut linije.
i onda šećer na kraju ovog crnog rasporeda gostovanje kod chelseija kojeg su zadnji put u gostima pobjedili vjerovali ili ne prije preko 22 godine, točnije 10.02.1990. godine golovima howellsa i linekera.
tottenham se itekako može nositi i sa arsenalom i sa chelseijem koji su u ovom trenutku ispod tottenhama, a kod kuće nisu autsajderi ni protiv uniteda... u svakom slučaju biti će zanimljivo, posebno ako city bude kiksao jer imaju puno lakši raspored.
onda united protiv kojeg tottenham jednostavno ne zna igrati, gledao sam par mečeva u kojima su ih i nadigrali, ali jednostavno uvijek ostanu kratkih rukava. zadnja pobjeda tottenhama nad unitedom datira još iz drugog dijela sezone 2000./2001. kad su ih dobili sa 3:1 golovima ferdinanda i dva puta korstena. tad su za united igrali giggs i scholes.
onda posle toga uvijek izuzetno nezgodno gostovanje kod evetona. oni koji prate tottenham neko vrijeme će se sjetiti one utakmice od prije 2 i kusur godine kad je defoe promašio penal u 97. minuti za pobjedu. u zadnjoj utakmici u gostima kod evertona izgubili su sa 2:1, a prvi gol im je zabio baš saha koji je danas u tottenhamu. zadnja pobjeda tottenhama u plavom dijelu liverpoola stara je preko 5 godina, kad su slavili golovima jenasa i berbatova sa 2:1.
pa je onda na redu stoke, tko prati englesku ligu barem površno zna kakva je to momčad, iako imam utisak da su podosta slabiji nego prošle sezone, nema tu one čvrstine koja ih je krasila, iako ih većina mrzi zbog antinogometa jer im se cijela taktika zasniva na delapu i njegovim projektilima sa aut linije.
i onda šećer na kraju ovog crnog rasporeda gostovanje kod chelseija kojeg su zadnji put u gostima pobjedili vjerovali ili ne prije preko 22 godine, točnije 10.02.1990. godine golovima howellsa i linekera.
tottenham se itekako može nositi i sa arsenalom i sa chelseijem koji su u ovom trenutku ispod tottenhama, a kod kuće nisu autsajderi ni protiv uniteda... u svakom slučaju biti će zanimljivo, posebno ako city bude kiksao jer imaju puno lakši raspored.
Dzonvejn
Odlicna analiza. Kada pogledam ovih pet duela, pored Stouka, cini mi se da najvece sanse za pobjedu imaju protiv Arsenala
. Al' daleko od toga da ne Emiratima mogu racunati na sigurne bodove. Arsenal je nepredvidiv, ako ih krene mogu lako uvaljati 3-4 gola. Bice to dobra i neizvjesna utakmica u kojoj dajem podjednake sanse za sva tri znaka. Dobro si napisao da im MU tradicionalno ne odgovara. Ne znam da li u kompletnoj ligi MU ima lakseg protivnika od Totenhema. Ipak, ovo nije Totenhem iz proslih sezona. Po meni, 50% sanse za 1x, 50% sanse za 2. Everton je tradicionalno nezgodan protivnik za Totenhem. Mislim da im nikako ne odgovaraju male dimenzije travnjaka na Gudison parku. Everton preferira igru kratkih pasova, zgusnuti su na sredini terena, dok Totenhem voli rasiriti i napadati preko bokova. Ovdje mi sve mirse na x. Everton hvata pravu formu. Bice to podjednaka utakmica u kojoj Totenhemu dajem minimalnu prednost. Stouk je cvrsta ekipa. Imaju kljusine u napadu, uvijek se moze desiti da uvaljaju neku frljoku iz prekida ili kontre preko Voltersa. Onda se tesko vratiti i doci do pobjede. Bice to nezgodna utakmica za Totenhem. Nema sumnje da ce kontrolisati sredinu terena, samo je pitanje da li ce iskoristiti terensku incijativu. Moraju se cuvati prekida i kontre. Ako bi rano poveli, posao bi im bio znatno olaksan. Da je Celzi matora ekipa to vec govorim 2-3 godine na ovom forumu. Ocekivao sam blagi pad i u ovoj sezoni... Al' ovakvu katastrofu ni najveci pesimisti nisu mogli ocekivati. Oni imaju slican stil kao Everton, samo jos sofisticiraniji i kvalitetniji. Takav stil ne odgovara Totenhemu, posebno kada se igra na travnjacima manjih dimenzija. Al' kako lose igra Celzi, u tom mecu su podjednako moguca sva tri znaka.
Sve u svemu, ako bi uzeli 8 bodova to bi bio dobar uspjeh. Sve preko je dodatni plus i pokazatelj snage i zrelosti ove ekipe. Sve je moguce. Prokomentarisat cu Totenhem nakon sto se zavrsi peti mec
.
Odlicna analiza. Kada pogledam ovih pet duela, pored Stouka, cini mi se da najvece sanse za pobjedu imaju protiv Arsenala
Sve u svemu, ako bi uzeli 8 bodova to bi bio dobar uspjeh. Sve preko je dodatni plus i pokazatelj snage i zrelosti ove ekipe. Sve je moguce. Prokomentarisat cu Totenhem nakon sto se zavrsi peti mec
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
slažem se za everton, pogotovo što su se pojačali u zimskom transfer roku. nije to onaj everton iz prve polusezone, dobili su danas chelsea koji kakav god bio uvijek mu je teško parirati, a pogotovo pobjediti i to sa hendikepom. a osim chelseija na goodisonu je pao i city prije 2-3 kola. a i evertonu je zadnji poraz baš protiv tottenhama od prije nekih mjesec dana 2:0.
kako god bilo mislim da minimum minimuma si trebaju zacrtati dvije pobjede nad evertonom i stokeom. a ne sumnjam da se i protiv ovog trojca mogu puno toga uraditi.
kako god bilo mislim da minimum minimuma si trebaju zacrtati dvije pobjede nad evertonom i stokeom. a ne sumnjam da se i protiv ovog trojca mogu puno toga uraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.