Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Izjava Wengera za Contea.
"Conte has already some great work. It comes as a bit of a surprise to me as I thought he would need some more time to adapt to his new project at Juventus,"
I would have expected him to encounter a few more problems in his new position. But everything's been going very well. He deals with things in an intelligent manner, and has made some great choices on the transfer market."
"Conte has already some great work. It comes as a bit of a surprise to me as I thought he would need some more time to adapt to his new project at Juventus,"
I would have expected him to encounter a few more problems in his new position. But everything's been going very well. He deals with things in an intelligent manner, and has made some great choices on the transfer market."
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
nama su za Hamsika ja mislim trazili 40 miliona eura ako ne i vise ja mislim da je bilo tako ali nisam siguranjasko_juve je napisao/la:Hamsik ako vrijedi 30 m i ako je vrijedniji od Lavezzija i Jovetica ja cu sad krenut pjeske za onim Senadom u Medinu il Meku,gdje vec ide..paolomontero je napisao/la:“Mislim da će otići već u junu. Fudbal je jedna velika pijaca, što znači da će Fiorentina za dobru sumu da ga proda. On će u skorije vreme postati jedan od glavnih kandidata za 'Zlatnu loptu' i tim u kome bude igrao će biti glavni pretendent za osvajanje Lige šampiona“, naglasio je Savićević.
MOJE ZELJE SU: STEVAN JOVETIC I LAVEZZI (CAVANI), HAMSIK. sta mislite da li je to realno..sa njima trojicom,barca nam nista ne bi mogla. STEVAN OKO 27 MIL, LAVEZZI 25, HAMSIK 30, to je 85 mil toliko smo i ove godine potrosili.podrzite me
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
jasko_juve
- Kontakt:
mogu oni trazit i 100m,al kakav Hamsik,precijenjen igrac,da valja..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
Jovetić je za taj dvojac iz Napolia Messi 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:Jovetić je za taj dvojac iz Napolia Messi
Dobar je Jovetic al ga nebi ja....sklon je povredama.....abd da je Higuaina dovest...to bi bilo vrh
- JuveSissoko
- Kontakt:
Jovetić i Higuain su dva različita tipa napadača, a nama je preci JoJo, uz to Jovetić ima više fudbalskog talenta u malom prstu nego Higuain kao igrač, uz to bi kostao vreću para.jelle je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:Jovetić je za taj dvojac iz Napolia Messi
Dobar je Jovetic al ga nebi ja....sklon je povredama.....abd da je Higuaina dovest...to bi bilo vrh
Nebi se slozio s tobom...po meni je potrebni Higuain jel ce frajer trpat u ovakvom Juventusu...mnogo je bolji finisher od Jovetica a to nam sad najvishe treba....Matri je dobar al zna upucat i previshe sansi + ne zna sam sebi stvorit nista.....Higuain zna sam sebi i stvorit jos zabija skoro 80% prilika....nea djabe na menageru 18 finishingJuveSissoko je napisao/la:Jovetić i Higuain su dva različita tipa napadača, a nama je preci JoJo, uz to Jovetić ima više fudbalskog talenta u malom prstu nego Higuain kao igrač, uz to bi kostao vreću para.jelle je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:Jovetić je za taj dvojac iz Napolia Messi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Potrebniji je Jovetić jer od svih igrača u Italiji jedini je on mogući nasljednjig Del Piera, šta će nam napadač poput Higuaina kad mu nema ko dodati loptu, zabio bi i Matri protiv Siene da je dobio ijednu korisnu loptu. O tome smo već diskutovali dosta puta i večina se složila sa mnom da nam ne treba pravi napadač koliko nam je potreba neki igrač tipa Del Piera, Juve je uvijek imao takve igrače, Platini, Baggio, Del Piero sad je red na Jovetića.
Primavera dobila nekako, ali čitajuči ove komentare igrali smo protiv bunkera sve vrijeme, Libertazzi iako je zabio najlošiji bio, par dobrih prilika promašio, Bouay odličan po komentarima za klasu bolji od ostalih naših igrača.

Primavera dobila nekako, ali čitajuči ove komentare igrali smo protiv bunkera sve vrijeme, Libertazzi iako je zabio najlošiji bio, par dobrih prilika promašio, Bouay odličan po komentarima za klasu bolji od ostalih naših igrača.
Misliš?sarajlija89 je napisao/la:Sta je ovo Gazzetta stavila 29
![]()
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Jovetić je prerastao Fiorentinu i sigurno je vrijeme za prelazak u neki jači tim..ali mislim da će teško doći nama zbog našeg odnosa sa Fiorentinom...sigurno nam je potrebn neko ko bi igrao umjesto Pepea ali ja bih doveo nekog i umjesto Matrija...bit će an ljeto para aBd pogotovo pošto bi i LP trebala biti tu a i dobit ćemo ih od prodaje nekih igrača...trbaju nam dvije klase minimalno...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- JuveSissoko
- Kontakt:
sve si rekao boldanim.A i Pirlo nece igrat jos dugo pa da ima ko da daje lopte.Valja pocet kupovat krila i napadace sposebne da sami sebi kreiraju prilike.Bianconeri1988 je napisao/la:Potrebniji je Jovetić jer od svih igrača u Italiji jedini je on mogući nasljednjig Del Piera, šta će nam napadač poput Higuaina kad mu nema ko dodati loptu, zabio bi i Matri protiv Siene da je dobio ijednu korisnu loptu. O tome smo već diskutovali dosta puta i večina se složila sa mnom da nam ne treba pravi napadač koliko nam je potreba neki igrač tipa Del Piera, Juve je uvijek imao takve igrače, Platini, Baggio, Del Piero sad je red na Jovetića.
![]()
![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Doći će Jovetić kod nas, isto kao što je Melo došao, samo treba ponuditi dobre pare, recimo 20 miliona i eto njega trčeči. Kad su pare u pitanju tu se svi odnosi ostavljaju po strani. 
@JuveSissoko
Ti me najbolje razumiješ.
Treba nam fantazista i lijevi bek.
@JuveSissoko
Ti me najbolje razumiješ.
Treba nam fantazista i lijevi bek.
Ž '21!
Eno sad je Siena pokazatelj svega.....sta smo puta znali imat i po 20 suteva a jedva jedan zabijemo....a na kraju krajeva Higuain zna i sam sebi napravit sansu...nije on sidras tipa Matri , borijelo da ne zna napravit visak....a Platini nije uopste tip Del piera nego vishe tip Zidanea ...klasicni kreator vezni.....Aguero je najbilizi Alexu....Bianconeri1988 je napisao/la:Potrebniji je Jovetić jer od svih igrača u Italiji jedini je on mogući nasljednjig Del Piera, šta će nam napadač poput Higuaina kad mu nema ko dodati loptu, zabio bi i Matri protiv Siene da je dobio ijednu korisnu loptu. O tome smo već diskutovali dosta puta i večina se složila sa mnom da nam ne treba pravi napadač koliko nam je potreba neki igrač tipa Del Piera, Juve je uvijek imao takve igrače, Platini, Baggio, Del Piero sad je red na Jovetića.
![]()
![]()
- IlPrincipino
- Kontakt:
treba nam lijevi bek(Armero - moja želja), u vezi neko, napadač umjesto Matrija(Benzema - moja želja) i neko umjesto Pepea...takodjer bi trebalo natjerati i Vučka da bamre 75 posto utakmica igra kako može.. 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- JuveSissoko
- Kontakt:
najtuznije i ono sto je istina da niko nije ni blizu Alexu i da ne trebamo trazit njegovog zamjenika.Mozemo samo naci igraca koji ce njegovo mjesto u timu popunit, a novi ADP... nema toga vise.
+1JuveSissoko je napisao/la:najtuznije i ono sto je istina da niko nije ni blizu Alexu i da ne trebamo trazit njegovog zamjenika.Mozemo samo naci igraca koji ce njegovo mjesto u timu popunit, a novi ADP... nema toga vise.
To je to, mozemo samo traziti igrača koji će ublažiti bol nakon odlaska Capitana, ali ovakav se više nerađa.
X ko kuca....moze i Benz....Pepe je dobar al samo to.....dobar za klupe nis vishe....ja mislim da ne moramo kupovat krilo ...imamo Eliu za kojeg ja mislim da ima potencijala da bude vrhunski...samo dok ga Konte izbrusli maloIlPrincipino je napisao/la:treba nam lijevi bek(Armero - moja želja), u vezi neko, napadač umjesto Matrija(Benzema - moja želja) i neko umjesto Pepea...takodjer bi trebalo natjerati i Vučka da bamre 75 posto utakmica igra kako može..
Al me zabrinjava sto mu slabo daje sansu...makar da ga gura po 20-30 min u nekim mecevima...i Cristano i Nani kad su dosli u Man. bili su klasicni cirkusanti.....al ih je Ferguson guro u igru...cak mislim da i Garib moze da bude odlicno krilo brz je moze probit....samo mu fali samopuzdanja ..jos uvjek igra pod grcom jel je na probi fakticki....mislim kad ga otkupimo da ce biti puno bolji i opusteni
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Matri sidraš? Ma daj, pomislit ću da ne gledaš utakmice Juventusa.jelle je napisao/la: Eno sad je Siena pokazatelj svega.....sta smo puta znali imat i po 20 suteva a jedva jedan zabijemo....a na kraju krajeva Higuain zna i sam sebi napravit sansu...nije on sidras tipa Matri , borijelo da ne zna napravit visak....a Platini nije uopste tip Del piera nego vishe tip Zidanea ...klasicni kreator vezni.....Aguero je najbilizi Alexu....
Platini je u Juventusu igrao drugog napadača iza Rossija, imao potpunu slobodu kao i Boniek, a u Francuskoj ofanzivnog veznog u dijamant formaciji.
Siena je najbolji pokazatelj kako smo loši kad se ekipa dobro i organizovano brani. Misliš da bi Higuain prošao 3 igrača ili zabio protiv takve ekipe!? Može u Realu kad ga Ozil ili Xabi Alonso trpaju. Bi malo morgen. Nama je najpotrebniji igrač koji zna napraviti solo prodor i dodati loptu, napisao sam ti već, đaba ti igrač koji ima dobru završnicu ako mu nema ko asistirati. Zar je to toliko teško shvatiti!?
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
kad razmatrate kojeg i kakvog napadača uzet, ne zaboravite da je nacin odbrane, disciplina u odbrani tj.takticka disciplina, tradicija razvoja iste te uopsteno odbrana kao dio fudbala daleko ozbiljnija i teza u Italiji nego Spaniji.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zato i jeste bolji Jovetić jer je prekucao Serie A i zna kako igrati u njoj!?
A vala i Higuain nema zlate noge i on zna promašiti, svaku utakmicu po zicer fuli, kad se samo sjetim posljednjeg El Clasica.
A vala i Higuain nema zlate noge i on zna promašiti, svaku utakmicu po zicer fuli, kad se samo sjetim posljednjeg El Clasica.
Ž '21!
Matri je klasinci sidras ......I treze je trco izvlacio se , kreiro prostor, to radi svaki sidras jbt...kak ti gledas fudbal.....znaci sidras samo stoji u 16 m i ceka.....e jbg sad.....Sidras je tip igraca koji zavisi od saigraca , koji rijetko sam sebi stvori sansu, vrlo rijerko ulazi u prostor....vecinom je ledjima okrenjen protivnickom golu kod primnaja lopti, i odma trazi najednostavnije rjesenje tj dat loptu prvom do sebe.....kao sto su Rud , treze, klajvert, Matri, i ostali da sad ne nabrajam....pogledaj malo kompilaciju golova Higuaina ....Bianconeri1988 je napisao/la:Matri sidraš? Ma daj, pomislit ću da ne gledaš utakmice Juventusa.jelle je napisao/la: Eno sad je Siena pokazatelj svega.....sta smo puta znali imat i po 20 suteva a jedva jedan zabijemo....a na kraju krajeva Higuain zna i sam sebi napravit sansu...nije on sidras tipa Matri , borijelo da ne zna napravit visak....a Platini nije uopste tip Del piera nego vishe tip Zidanea ...klasicni kreator vezni.....Aguero je najbilizi Alexu....Ovaj Juventus uopšte ne igra sa sidrašem, Matri svaku utakmicu pretrči najviše od naših napadača, izvlači se, kreira prostor, učestvuje u igri, sigurno ne stoji samo u 16 i čeka loptu.
Platini je u Juventusu igrao drugog napadača iza Rossija, imao potpunu slobodu kao i Boniek, a u Francuskoj ofanzivnog veznog u dijamant formaciji.![]()
Siena je najbolji pokazatelj kako smo loši kad se ekipa dobro i organizovano brani. Misliš da bi Higuain prošao 3 igrača ili zabio protiv takve ekipe!? Može u Realu kad ga Ozil ili Xabi Alonso trpaju. Bi malo morgen. Nama je najpotrebniji igrač koji zna napraviti solo prodor i dodati loptu, napisao sam ti već, đaba ti igrač koji ima dobru završnicu ako mu nema ko asistirati. Zar je to toliko teško shvatiti!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.