a ne mogu da vjerujem
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
T-MAC je napisao/la:a ne mogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
Najgora stvar je što ne kontam u čem je fol,kad ga zgazim piše game over
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Onda je kod tebe demo verzija.
Kad ga zgaziš, automatski prelaziš na sljedeći nivo - moraš u roku od 10 sekundi išutati Getafeovog odbrambenog igrača. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jedva cekam srijedu 
S obzirom da igraju kod kuce siguran sam u prolaz barcelone.
Ono sto me raduje je igra mladi igraca.Imaju veliku zelju da igraju sto i pokazuju.I nadam se da ce protiv valencie od 1 min poceti Tello
Koja igracina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bice nesta i od JDS
[youtube][/youtube]
S obzirom da igraju kod kuce siguran sam u prolaz barcelone.
Ono sto me raduje je igra mladi igraca.Imaju veliku zelju da igraju sto i pokazuju.I nadam se da ce protiv valencie od 1 min poceti Tello
Koja igracina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bice nesta i od JDS
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
Imate li vi brigu za sutra?
Bez provokacije,ne blistate u zadnje vrijeme,osim ovih pojedinaca.
Sretno zmajevi!!
Ja bas i ne,zato sto igraju kuci.MARCELO je napisao/la:Imate li vi brigu za sutra?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Maloprije procitah da Tottenham za Balea trazi Cuencu,Tella i Dos santosa,pa oni nisu normalni,nema sanse da Barca pristane na ovo...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
eto me 6 na top listi , nick hale
3 nedokazana igrača za jednog od boljih krilnih igrača na svijetu je previšeenobarca je napisao/la:Maloprije procitah da Tottenham za Balea trazi Cuencu,Tella i Dos santosa,pa oni nisu normalni,nema sanse da Barca pristane na ovo...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako bi ih poslao u Totenham sve, jos bi im pride i Adriana dao 
Don't hate what you don't understand.
- JuveSissoko
- Kontakt:
nek budu budale pa daju Tella za Bale-a, a momak veci potencijal nego sto ce Bale ikad bit.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ova trojica i jos 30 miliona i mozda totenham prihvati ponuda za bale-a hehe
bale je takodje mlad igrac, 22 godine tek, nije puno stariji od nasih ommladinaca, a top svjetska klasa je
od ove trojice meni bi zao bilo jedino tella, al i njega cemo gledati do kraja sezoen i vidjecemo imal perspektive da postane igracina, dos santos je imao dosta prilika i nista posebno, cuenca takodje obecava, al nekako mi ne djeluje da ce uzrasti u top klasu.
bale ih sve trojicu moze nositi u ustima i probijati po lijevoj strani, nadam se da ce ga klub dovesti kako tako
bale je takodje mlad igrac, 22 godine tek, nije puno stariji od nasih ommladinaca, a top svjetska klasa je
od ove trojice meni bi zao bilo jedino tella, al i njega cemo gledati do kraja sezoen i vidjecemo imal perspektive da postane igracina, dos santos je imao dosta prilika i nista posebno, cuenca takodje obecava, al nekako mi ne djeluje da ce uzrasti u top klasu.
bale ih sve trojicu moze nositi u ustima i probijati po lijevoj strani, nadam se da ce ga klub dovesti kako tako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
gdje je Tello bio na pozajmici msm u kojem klubu prije nego sto ga Barca vratilaRomariooo je napisao/la:ova trojica i jos 30 miliona i mozda totenham prihvati ponuda za bale-a hehe
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
@meho-medo
On je ponikao u Can Rulu (valjda se tako pise ) i od 2002. je clan Barce.
Tello je bio na pozajmicama u CF Demmo i Espanyol "B" u periodu od 2006-2010.
Onda je zaigrao za Barcu B ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Aha ok hvalaDushi_Rob je napisao/la:@meho-medo
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Slažem se samo mi nije jasna jedna stvar.Njega zamišljaju kao zamjenu za Abidala ili da bude treći napadač uz Messija i Alexisa?Romariooo je napisao/la:ova trojica i jos 30 miliona i mozda totenham prihvati ponuda za bale-a hehe
Vjerovatno kao beka al grehota bi ga bilo tu limitirati bas sada kada ga Harry baca desno u sredini i otkriva sav njegov potencijal.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa i Guardiola dosta rotira, nigdje nisam procitao da je on zamjena za Abidala. Adriano igra oba beka, lijevo krilo par puta i veznog. Znamo da i Alves u toku utakmice igra i na beku i na krilu. Sa Baleom bi se Pepu otvorile mnoge mogucnosti kada je formacija u pitanju, sigurno!
Don't hate what you don't understand.
Nzn ,ja bih vise voleo da vidim Albu u Barcelonu.Mozda ,jer ima nas DNK i verovatno ce biti u prvoj postavu na EP2012, kao i u buducnosti.Treba ga uzeti, kad mozemo za male pare.Takodje bi nam dobro dosao ovaj mali Muniain , kao i jedan odlcican stoper sada.
MVP - Messi-Villa-Pedro
evo ja sam novi ovdje i barcu sam zavolio sa romariom
nadam se normalnoj diskusiji bez svađa i provokacija
mislim da pobjeda neće doći u pitanje
nadam se da će Tello i dos santos dobiti priliku za cuencu sumnjam
u zadnje vrijeme nepruža dobre partije
nadam se normalnoj diskusiji bez svađa i provokacija
mislim da pobjeda neće doći u pitanje
nadam se da će Tello i dos santos dobiti priliku za cuencu sumnjam
u zadnje vrijeme nepruža dobre partije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.