Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- paolomontero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
lijevi bek:zelja-armero.realnost-cissokho,behrami.fantazista:zelja-jovetic,hamsik.napadac:zelja-cavani,lavezzi.realnost-desstro
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Koliko je taj Jovetic zabio ove sezone pa da kazemo da je prekuco Seriu-A.....Sta je onda tek PalacioBianconeri1988 je napisao/la:Zato i jeste bolji Jovetić jer je prekucao Serie A i zna kako igrati u njoj!?
A vala i Higuain nema zlate noge i on zna promašiti, svaku utakmicu po zicer fuli, kad se samo sjetim posljednjeg El Clasica.
Jova ima dobru polusezonu iza sebe i to je sve.....nis jos on nije prekuco
Lijevi bek mozda ce te naljeto dovesti Cissokha , napadac-Jovetic,fantazista-Nuri Sahin zamislite ovopaolomontero je napisao/la:lijevi bek:zelja-armero.realnost-cissokho,behrami.fantazista:zelja-jovetic,hamsik.napadac:zelja-cavani,lavezzi.realnost-desstro
-------------------Buffon--------------------
-Licht--Barzaglie--Chiellini....Cissokho-
-------------------Pirlo-------------------
-----Nuri Sahin-----------Vidal----------
----------------Marchisio----------------
----------Jovetic------Vucinic----------
Ha sta kazete
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pogledaj ti kompilaciju promašaja Higuaina! I isto tako pogledaj Higuainove saigrače i Matrijeve. Misliš da je isto igrati sa Pepeom u napadu i sa Cristianom Ronaldom!? Da, svakako! Uostalom svaki napadač zavisi od saigrača, jedini izuzetak je Ibrahimović, a i takav se rađa jednom u 100 godina.jelle je napisao/la:
Matri je klasinci sidras ......I treze je trco izvlacio se , kreiro prostor, to radi svaki sidras jbt...kak ti gledas fudbal.....znaci sidras samo stoji u 16 m i ceka.....e jbg sad.....Sidras je tip igraca koji zavisi od saigraca , koji rijetko sam sebi stvori sansu, vrlo rijerko ulazi u prostor....vecinom je ledjima okrenjen protivnickom golu kod primnaja lopti, i odma trazi najednostavnije rjesenje tj dat loptu prvom do sebe.....kao sto su Rud , treze, klajvert, Matri, i ostali da sad ne nabrajam....pogledaj malo kompilaciju golova Higuaina ....
Ti mene ne razumiješ, ja nisam protiv dolaska Higuaina ili bilo kojeg napadača, već samo govorim ono što je potrebnije ovoj ekipi, nama je potrebniji igrač tipa Jovetića ili Lavezzija, seconda punta kao što bi Italijani rekli. Prioritet je krilo ili krilni napadač kako god, bolje je da Matri igrača napadača, nego da gledam katastrofalnog Pepea na krilu.
Jovetić ove sezone zabio 12 golova iz 15 utakmica, šta imamo raspravljati o igraču čije kvalitete i ne poznaješ, pogledaj utakmicu Fiorentine koji put i uvjerit ćeš se.jelle je napisao/la:Koliko je taj Jovetic zabio ove sezone pa da kazemo da je prekuco Seriu-A.....Sta je onda tek PalacioBianconeri1988 je napisao/la:Zato i jeste bolji Jovetić jer je prekucao Serie A i zna kako igrati u njoj!?
A vala i Higuain nema zlate noge i on zna promašiti, svaku utakmicu po zicer fuli, kad se samo sjetim posljednjeg El Clasica.![]()
Jova ima dobru polusezonu iza sebe i to je sve.....nis jos on nije prekuco
Prepostavljam da si zaboravio njegovu golčinu što nam je zabio na našem stadionu ove sezone.
Imam osjećaj da uopšte toliko ne pratiš calcio.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
a jtb pa sta sam ja reko nego da je imo dobru polusezonu....i na osnovu toga je prekuco jel....boze sacuvaj....onda su je prekucali i palacio i on ima isti ucinak.....Decko je talenat tu nea spora ...al ti kako ga predstavljas koda je vec world Class....mora on jos dosta pura jest da prekuca seriu.a .....Po meni vucko moze igrat secunda punto....to mu cak vishe i odgovara.....al na kraju krajeva mi ni ne igramo sa secunda punto nego igramo s krilnim napdacima....dje su u potpunosti zlazem da je pepe uzasan za tu poziciju...Hazard Vucko i Higuain.... 
meho-medo je napisao/la:Lijevi bek mozda ce te naljeto dovesti Cissokha , napadac-Jovetic,fantazista-Nuri Sahin zamislite ovopaolomontero je napisao/la:lijevi bek:zelja-armero.realnost-cissokho,behrami.fantazista:zelja-jovetic,hamsik.napadac:zelja-cavani,lavezzi.realnost-desstro
Ha sta kazete
---------------Buffon-----------------
Licht-------Barza-------Chielo------Kolarov
--------------------Pirlo-----------------
-----------Marcha ---------Vidal-------------
Hazard-------------------------------Vucko
-------------------Higuain---------------------
Idealno po meni
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti misliš da ćemo mi potrošiti 60 miliona na Higuania i Hazarda + 60 u sljedećih 5 sezona na njihove plaće, dakle 120 na njih dvojicu, ma daj ba get real.
Nisi ti gledao Jovetića prije njegove povrede kad je sam praktički odveo Fiorentinu u CL i s njima prošao grupnu fazu, a tad je imao samo 20 godina. Da se on nije povrijedio prošle sezone on bi već ove sezone igrao u večem klubu.
Jovetić je i jefitnije i potrebnije rješenje od Higuaina, dakle manje-više isplatnije. Jovetić će pristati i na 4 miliona po sezone, dok Higuain neće sigurno pristati na plaću ispod 7 miliona.
Nisi ti gledao Jovetića prije njegove povrede kad je sam praktički odveo Fiorentinu u CL i s njima prošao grupnu fazu, a tad je imao samo 20 godina. Da se on nije povrijedio prošle sezone on bi već ove sezone igrao u večem klubu.
Jovetić je i jefitnije i potrebnije rješenje od Higuaina, dakle manje-više isplatnije. Jovetić će pristati i na 4 miliona po sezone, dok Higuain neće sigurno pristati na plaću ispod 7 miliona.
Ž '21!
Hazard nece u Juve a nece ni Higuain nigdje iz Reala kaze dok ne osvoji LP sa Realomjelle je napisao/la:meho-medo je napisao/la:Lijevi bek mozda ce te naljeto dovesti Cissokha , napadac-Jovetic,fantazista-Nuri Sahin zamislite ovopaolomontero je napisao/la:lijevi bek:zelja-armero.realnost-cissokho,behrami.fantazista:zelja-jovetic,hamsik.napadac:zelja-cavani,lavezzi.realnost-desstro
Ha sta kazete
Idealno po meni
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
jest jest on sam je doveo.....tad je vargas najvishe dominiro kod njih.....Bianconeri1988 je napisao/la:Ti misliš da ćemo mi potrošiti 60 miliona na Higuania i Hazarda + 60 u sljedećih 5 sezona na njihove plaće, dakle 120 na njih dvojicu, ma daj ba get real.
koji 120 mil...hahhahahaha......ne budi smjesan.....hazarda mos dobit za 35 max 40 mil......higuain isto za 30 mil.....ti znas za koliko ce ko pristat platu.....pristat ce i Higuain na 5-6 mil.....hazard 4 mi........skupo jest....al neophodno za Lp.....a pare imamo ne sikiraj se ti....samo da se abd plasiramo za Lp....
Idealno po meni[/quote]
Hazard nece u Juve a nece ni Higuain nigdje iz Reala kaze dok ne osvoji LP sa Realom[/quote]
Ti znas ko dje hoce......hazard se nije povezivo s nama al ko kaze da nebi doso....dje to on izjavio....to isto da ja kazem Jovetic nece u Juventus...jel se i on ne veze s nama .....isto tako i nuri sahin....i na kraju krajeva ovo su zelje....pricamo o zeljama
Idealno po meni[/quote]
Hazard nece u Juve a nece ni Higuain nigdje iz Reala kaze dok ne osvoji LP sa Realom[/quote]
Ti znas ko dje hoce......hazard se nije povezivo s nama al ko kaze da nebi doso....dje to on izjavio....to isto da ja kazem Jovetic nece u Juventus...jel se i on ne veze s nama .....isto tako i nuri sahin....i na kraju krajeva ovo su zelje....pricamo o zeljama
- harebianconero
- Kontakt:
Ma rano vam je za te formacije i šta bi bilo kad bi bilo,fantazista sigurno dolazi,slažem se da je Jovetić tip igrača koji nama treba,ali gdje onda Giovinca smjetiti za kojeg sam ubijeđen da će se vratiti,ako moram birati između Gia i Jovetića uvijek ću izabrati Giovinca,ali mi ne smeta koji god od njih dvojice da bude u ekipi sljedeće sezone.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa normalno da je 120 miliona i to minimalno. To ti je prosta matematika, računaj. 35 miliona za Hazarda + 30 za Higuania = 65, 5 godina po 4 miliona = 20 miliona Hazardu, 5 godina po 6 miliona = 30 miliona Higuainu, to ti je sve oko 115 plus bonusi izađe to preko 120 miliona. Normalno da znam gdje će koji igrač, danas je sve u parama, normalno da će ovi igrači otići u Arsenal ili Chelsea koji će mu ponuditi po 7 miliona nego kod nas za 5, što je Aguero otišao u City nego što su mu dali veću plaću!? Nijedan od ove dvojice neće u Juventus ako mu se ne ponudi minimalno 5 miliona po sezoni bez bonusa.jelle je napisao/la:
jest jest on sam je doveo.....tad je vargas najvishe dominiro kod njih.....
koji 120 mil...hahhahahaha......ne budi smjesan.....hazarda mos dobit za 35 max 40 mil......higuain isto za 30 mil.....ti znas za koliko ce ko pristat platu.....pristat ce i Higuain na 5-6 mil.....hazard 4 mi........skupo jest....al neophodno za Lp.....a pare imamo ne sikiraj se ti....samo da se abd plasiramo za Lp....
Ko se zadnji smije najslađe se smije.
Očigledno ne poznaješ transfer politiku koju vodi Marotta, on će se uvijek odlučiti za jeftinije i realnije rješenje, bez obzira koji igrač je u pitanju.
Upravo to, ja sve vrijeme govorim da nam je fantazisa potrebeniji bez obzira ko je u pitanju, nego klasični napadač.Oxygen je napisao/la:Ma rano vam je za te formacije i šta bi bilo kad bi bilo,fantazista sigurno dolazi,slažem se da je Jovetić tip igrača koji nama treba,ali gdje onda Giovinca smjetiti za kojeg sam ubijeđen da će se vratiti,ako moram birati između Gia i Jovetića uvijek ću izabrati Giovinca,ali mi ne smeta koji god od njih dvojice da bude u ekipi sljedeće sezone.
Ž '21!
jella smiri malo dozivljaj, nema od toga ništa za kakve Hazrde, Higuaine davati tolike pare, ovako ti to stoji kao što je Bianc napisao, koliko te košta igrač toliko će te koštati njegove plate, danas su druga vremena, nije to kao nekad,a naš Marotta je poznao kao ekonomičan
direktor. Ja za Higuaina ne bi dao preko 20 miliona, nije on neka klasa. Jovetić puno bolji, još mladji, a takav tip igrača treba ovaj Juve.
- harebianconero
- Kontakt:
Kako bi nam Cavani legao, ko budali šamar.paolomontero je napisao/la:lijevi bek:zelja-armero.realnost-cissokho,behrami.fantazista:zelja-jovetic,hamsik.napadac:zelja-cavani,lavezzi.realnost-desstro
Novi Ibrahimović italijanske lige.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jedva čekam da opet vidim Caceresa na terenu, žuti će dobiti 100 %
Krasić odbio Zenit, sad je to i zvanično, bit će on tu još ovo ljeto.
Evo i highlights sa današnje utakmice Primavere protiv neki austrijanaca.
[youtube][/youtube]
Krasić odbio Zenit, sad je to i zvanično, bit će on tu još ovo ljeto.
Evo i highlights sa današnje utakmice Primavere protiv neki austrijanaca.
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Ma ja vam kazem Nuri Sahin ove sezone slabo igra u Realu ,i mozda ako stigne neka ponuda na ljeto sigurno bi otisao iz Reala a on bi vama bas dobro dosao, igrac koji zna dati loptu graditi igru nesto kao ala Pirlo 
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- harebianconero
- Kontakt:
Jes igra slabo, al dal bi on htio ići iz Reala..meho-medo je napisao/la:Ma ja vam kazem Nuri Sahin ove sezone slabo igra u Realu ,i mozda ako stigne neka ponuda na ljeto sigurno bi otisao iz Reala a on bi vama bas dobro dosao, igrac koji zna dati loptu graditi igru nesto kao ala Pirlo
Nisam nigdje čitao da je nezadovoljan statusom u Realu iako slabije igra ...
Kolika je kod njega plata
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prvo treba sačekati šta će biti sa Mourinhom, hoće li on ostati ili otići iz Reala, ako on ostane teško da će Sahin doći, jer ipak ga je on doveo i sigurno ima neke planove za njega, samo je fazon što je povrijeđen pa ne igra uopšte, ko zna kakva bi bila situacija da je spreman. Međutim ako dođe do promjene trenera sve je moguće. Sličan je i status Higuaina, ako Real ne dovede napadača nema tih para za koje će pustiti Higuaina.
Ž '21!
Ne znam zasto, ali imam osjecaj da kad bi cavani dosao kod nas bilo bi isto sa amaurijem...
Moramo imati jakog zadnjeg veznog igraca kakav je bio melo...ne znam vase misljenje o njemu, ali po meni je dobar igrac koji je nakon one lose sezone u narednoj bio najbolji igrac juventusa te sezone...ispred krasica...
eh sad...posto je on 95% gotova prica, pirlo ce se morati naredne sezone rotirati s nekim igracem...tu mogu marchisio ili montolivo...jer pirlo ne moze stalno igrati prvu postavu...
sve zavisi i od toga u kojoj formaciji cemo igrati...
realista sam tako da bi to moglo ispasti ovako...sto se malo razlikuje od moje zelje, ali et...vidjet cemo...
.............................Buffon.........................
.................Barzagli.............Chiellini.............
Lichtsteiner......................................Caseres
..............................................................
..............................Pirlo...........................
................Marchisio............Vidal.................
...Hazard.......................................Vučinić....
............................Jovetić..........................
Moramo imati jakog zadnjeg veznog igraca kakav je bio melo...ne znam vase misljenje o njemu, ali po meni je dobar igrac koji je nakon one lose sezone u narednoj bio najbolji igrac juventusa te sezone...ispred krasica...
eh sad...posto je on 95% gotova prica, pirlo ce se morati naredne sezone rotirati s nekim igracem...tu mogu marchisio ili montolivo...jer pirlo ne moze stalno igrati prvu postavu...
sve zavisi i od toga u kojoj formaciji cemo igrati...
realista sam tako da bi to moglo ispasti ovako...sto se malo razlikuje od moje zelje, ali et...vidjet cemo...
.............................Buffon.........................
.................Barzagli.............Chiellini.............
Lichtsteiner......................................Caseres
..............................Pirlo...........................
................Marchisio............Vidal.................
...Hazard.......................................Vučinić....
............................Jovetić..........................
Zadnja izmjena: beki, dana/u 08 feb 2012, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.