Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
JeQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel slobodan Hiddink?
Ne znam jesi bio ozbiljan, ali nema ovo puno veze s Terryem. Jednostavno čovjek ima neke stavove i principe preko kojih očigledno ne želi prelaziti, kamoli da mu drugi kroje tim i donose odluke za njega.Monolog je napisao/la: Mogao bi ga Abramović dovesti u Chelsea, ipak je pokazao koliko mu je stalo do Terryja.
ma dobro harry je favorit opcenito, jer je englez a i igraci nisu nesto gotivili capella, jer nije jezik kako treba naucio za ove 4 godJohnyx95 je napisao/la:Ne znam jesi bio ozbiljan, ali nema ovo puno veze s Terryem. Jednostavno čovjek ima neke stavove i principe preko kojih očigledno ne želi prelaziti, kamoli da mu drugi kroje tim i donose odluke za njega.Monolog je napisao/la: Mogao bi ga Abramović dovesti u Chelsea, ipak je pokazao koliko mu je stalo do Terryja.
PS. Arry je favorit medija, a znamo da mediji upravljaju svim i svačim
Ima i toga, ne kažem da je cvjećka. Mada ne vjerujem da se 'izvukao', a to što nije otišao poslije SP možda govori da nije htio olako odustati. Zaradio jest, al siguran sam da je i prije toga imao love za dvije generacije prehranit.Monolog je napisao/la:Ozbiljan sam glede njegovog (mogućeg) dolaska u Chelsea. Btw, i ovo je vrsta igre koju Capello odlično poznaje. Činjenica je da je već izgubio nekoliko bitki sa novinarima (i to svojim glupostima o porijeklu igrača) te se i tad počelo pričati o mogućoj smjeni prije negoli se završi EP (znamo da je poslije prvenstva Capello planirao otići). Vjerujem da mu je ova situacija oko Terryja olakšala odluku, jer ovako ipak ne odlazi kao gubitnik na zelenom terenu.Nemoj se samo ti zavaravati da je ovo isključivo zbog toga što Fabio ima neke principe od kojih ne odustaje. Da je to tako, sigurno se ne bi vratio na klupu poslije provlačenja u grupnoj fazi SP-a i onakvog poraza od Njemačke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.