NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

doe78
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la doe78 » 08 feb 2012, 22:11

SaltCityAttack je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Koja je ovaj Perkins ispao pichkica, svi o tome nešto pisali a on se okomio samo na LeBrona, najboljeg košarkaša današnjice
ahahahah ko je ba pricao?...pa kakve veze ima sto je zakucao preko njega, pa preko koga to Griffin nije zakucao?...pa James se kurcio kad je zakucao i preko Lucasa koji je 5.8 visok...James je curica to je poznato, ali da je igrac jeste ebiga...Meni je jedan od mrzih igraca danasnjice sasvim sigurno samo zbog ponasanja i kurcenja

ne znam ,jamesa bas ne mrze izmedu igraca..
kad se sjetim koliko su kobe mrzili..
tuca protiv new yorka,pa utah.....
Za mene lik nije arogantan,evo za mene je vise arogantan noah,koji se dere kao pickica zbog normalnog kucanja!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 feb 2012, 22:12

trebao si stavit citav clanak. ovo nije ni 15% onoga sta je rekao.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 feb 2012, 22:13

Tako je doe78
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 08 feb 2012, 22:22

SaltCityAttack je napisao/la:Love je vec pokazao karakter kada covjeka u glavu nogom udara i on mi je pao u ocima gotovo je gube sve ono sto su imali ljudskog u sebi i ujedno i igrackog...ma ja sad je Jamesov dunk preko Lucasa drugi najbokji ove sezone to je vazno :)...ma istina kurci se lik i to je to nema dalje.

Trebali se pisati kada se okretao za 360 stepeni 2 puta protiv CP3 :)...da su pisali o tome mogu misliti kako bi njemu bilo
I meni isto, gotivio sam ga, dok ono nije namjerno uradio Scoli, stvarno sramota. I kasnije se lafo izvinjava.

Sto se Jamesa tice, vazda sam ga gotivio, dok ono nije uradio CLE, i onaj famozni 60 minuta decision :lol: . I sad mi nije mrzak, pokusava covjek da popravi reputaciju ove godine, pa ne tisra puno.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 feb 2012, 22:25

doe78 je napisao/la: ne znam ,jamesa bas ne mrze izmedu igraca..
Za mene lik nije arogantan,evo za mene je vise arogantan noah,koji se dere kao pickica zbog normalnog kucanja!!
hhahaa pa meni je svako ko prica gluposti, a posebno ti koji sbee smatraju najboljim...Da Noah je pickica jer ga ti ne volis, ali on nije zvijezda navikan i igrac kao sto je James i ostali....Ma neka se svi ugledaju na Nasha, pa sad Rosam G. Hilla i td bolje im je...Kad je neko nesto protiv njih ovako mogao da kaze?..pa nije jer su ljudi orginalni ebiga.Rose je kucao nenormalno letio jos je nizi igrac, ali nema tu kurcenja po fb twiteru i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 08 feb 2012, 22:30

SaltCityAttack je napisao/la:
doe78 je napisao/la: ne znam ,jamesa bas ne mrze izmedu igraca..
hhahaa pa meni je svako ko prica gluposti, a posebno ti koji sbee smatraju najboljim...Da Noah je pickica jer ga ti ne volis, ali on nije zvijezda navikan i igrac kao sto je James i ostali....Ma neka se svi ugledaju na Nasha, pa sad Rosam G. Hilla i td bolje im je...Kad je neko nesto protiv njih ovako mogao da kaze?..pa nije jer su ljudi orginalni ebiga.Rose je kucao nenormalno letio jos je nizi igrac, ali nema tu kurcenja po fb twiteru i td
james je najbolji igrac danasnjice,pa ga zato vecina ne voli..
ne moras sve da vjerujes sto procitas:))
ja kazem medu igracima, je popularan..
kobe nije bio,cak sa shaqom je se zakacio...

za noaha necu komentirati,jer ti navijas za bikove, pa gledas iz drugog aspekta,da si gledao e.p proslog ljeta vidio bih divljanja prosjecnog igraca..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 feb 2012, 22:33

@doe78 James nikako nije najbolji igrac danasnjice,sve dok Kobe igra kako igra i ima takav rezime kakav ima...

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 08 feb 2012, 22:37

NEZALAGANJE je napisao/la:@doe78 James nikako nije najbolji igrac danasnjice,sve dok Kobe igra kako igra i ima takav rezime kakav ima...

dobro, ako je tebi kobe bolji u ovom momentu,nesto propustam..
ali nema veze tema su arogantni igraci,pa se izrazi!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 feb 2012, 22:41

doe78 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@doe78 James nikako nije najbolji igrac danasnjice,sve dok Kobe igra kako igra i ima takav rezime kakav ima...

dobro, ako je tebi kobe bolji u ovom momentu,nesto propustam..
ali nema veze tema su arogantni igraci,pa se izrazi!
Ma i u ovom momentu,ali nema veze...Arogantni...hmm...Perkins(debil koji nema nikakv razlog da bude,ali jeste),Westbrook,Howard,trio iz Miamia....ukratko :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 feb 2012, 22:43

pa Noah jeste rekao navijacu ono sto je rekao,onda jeste sa Jamesom se zakacio zato sto kaze ono sto jeste James da je to Hollywood...onda jz KG kako je bio njegov idol da je imao njegove postere, ali to su sve igraci koji se danas qurce pricaju, udaraju se u toku igre i td.Covjek samo rekao da ga ne voli i da mu je odvratan sa takvim ponasanjem .Naravno nije trebao nista ni pricati slazem se, ali to su igraci za koje vecina ima isto tako misljenje ebiga...kazem ugledat se treba na R Allena,Nasha,Hilla ,Rosa i slicne sute igraju, odnosno razvaljuju, a ne kurce se ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 feb 2012, 22:48

SaltCityAttack je napisao/la:pa Noah jeste rekao navijacu ono sto je rekao,onda jeste sa Jamesom se zakacio zato sto kaze ono sto jeste James da je to Hollywood...onda jz KG kako je bio njegov idol da je imao njegove postere, ali to su sve igraci koji se danas qurce pricaju, udaraju se u toku igre i td.Covjek samo rekao da ga ne voli i da mu je odvratan sa takvim ponasanjem .Naravno nije trebao nista ni pricati slazem se, ali to su igraci za koje vecina ima isto tako misljenje ebiga...kazem ugledat se treba na R Allena,Nasha,Hilla ,Rosa i slicne sute igraju, odnosno razvaljuju, a ne kurce se ebiga
Nemoj mi Allena,al' nikako....lik je samo takav podlac...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 08 feb 2012, 22:52

doe78 je napisao/la:
james je najbolji igrac danasnjice,pa ga zato vecina ne voli..

za noaha necu komentirati,jer ti navijas za bikove, pa gledas iz drugog aspekta,da si gledao e.p proslog ljeta vidio bih divljanja prosjecnog igraca..
Cuj ne vole ga jer je "najbolji", ne voli ga raja jarane zbog ispada prema CLE, mogao je fino k'o covjek otic, i dan danas bi ga raja u Clevelandu gotivila, ali on je htio da sere. Pa onda one njegove izjave, da regularna raja nema zivota, da su svi loozeri :D A ti isti navijaci mu daju platu u sustini. Pa i ona famozna odluka. Svako ga je zivi gotivio dok je igro u Cavsima.

Sad kao sto sam rekao radi na reputaciji, vidi da drugo ne pije vode, pa uopste i ne prica puno, to sto na twitteru za dunk ovo ono je ok.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 feb 2012, 22:58

pa za Jamesa su napravili poseban rules ove sudije u NBA, jer on cesto pravi korake i uglavnom mu ne sviraju...koliko samo put aih je napravio da jednostavno narod smatra da su mu napravili samo za njega novi rules

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 08 feb 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 feb 2012, 22:59

SaltCityAttack je napisao/la:pa za Jamesa su napravili poseban rules ove sudije u NBA, jer on cesto pravi korake i uglavnom mu ne sviraju...koliko samo put aih je napravio da jednostavno narod smatra da su mu napravili samo za njega novi rules

uuuu, sada si gotov :mrgreen:

@NEZALAGANJE
mozes li nam objasniti zasto je Allen podlac?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 feb 2012, 23:03

BernardBarnjak je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa za Jamesa su napravili poseban rules ove sudije u NBA, jer on cesto pravi korake i uglavnom mu ne sviraju...koliko samo put aih je napravio da jednostavno narod smatra da su mu napravili samo za njega novi rules

uuuu, sada si gotov :mrgreen:

@NEZALAGANJE
mozes li nam objasniti zasto je Allen podlac?
pa care to su cinjenice ebiga, jer on ih najcesce pravi od svih kosarkasa danas, ali uglavnom mu ne sviraju to..za njega poseba sudija treba koji bi mu rad nogu gledao..Uglavnom on kad ide oni gledaju hoce li to biti blocking foul ili ne, pa i zanemare mu te korake koje prije toga napravi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 feb 2012, 23:05

znam ja da LBJ sudije gledaju kroz prste ali nije jedini...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 08 feb 2012, 23:06

BernardBarnjak je napisao/la:znam ja da LBJ sudije gledaju kroz prste ali nije jedini...
Upravo skoro sve super zvijezde, imaju dosta povlastica, i toga je svako svijestan.
Kobe recimo cim se drekne faul se svira.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 feb 2012, 23:07

doe78 je napisao/la: james je najbolji igrac danasnjice,pa ga zato vecina ne voli..

potpuno se slažem...

svi nešto navrli na jamesa ko da je on jedini uobraženi igrač u ligi. kao što je @doe78 rekao čovjek je najbolji u ligi i većina ga zbog toga ne voli, ali ne samo zbog toga nego upravo zbog njegove uobraženosti, ali definitivno nije jedini.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 feb 2012, 23:10

Zeljovac_1921 je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:znam ja da LBJ sudije gledaju kroz prste ali nije jedini...
Upravo skoro sve super zvijezde, imaju dosta povlastica, i toga je svako svijestan.
Kobe recimo cim se drekne faul se svira.

hahaha to majstore... volim sto ovo nisam ja rekao!
evo i zeleni :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 feb 2012, 23:15

:lol: Previše pažnje se Bronu posvećuje.Dosta NBA igrača je isto napisala no Perkins je samo LeBronu imao progovorit i uz to uzima u primjer Kobea koji jeste jedan od najboljih ikada,ali nije cvjecka što se tiče ponašanja.Ne znam ni sam što li pišem o tome :lol:
Što se tiče košarke imam čudan predosjećaj da mi uzimamo 5. ovu sezone 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.