To najbolje zna @Bianconeri1988IlPrincipino je napisao/la:suspenzija ne važi za kup...prenos je na SK+ a repriza bi trebala biti na SK poslije Barcelone...![]()
kakvo je vrijeme u Milanu?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Hladno je, vjerovatno u vrijeme tekme bude -5, -6... dakle nezgodno i ubilo se za povreda. Nadam se da niko od igrača oba tima neće doživjeti istu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo place fudbalera u Seria A top 10 jarane Flamini 4,5 i Gatuso 4 po cemu su oni zasluzili ovoliku platu :
1.Ibrahimovic 9 miliona
2.Buffon 6
3.De Rossi 6
4.Sneijder 6
5.Totti 4,8
6.Flamini 4,5
7.Julio Cesar 4,5
8.Milito 4,5
9.Gattuso 4
10.Pato 4
1.Ibrahimovic 9 miliona
2.Buffon 6
3.De Rossi 6
4.Sneijder 6
5.Totti 4,8
6.Flamini 4,5
7.Julio Cesar 4,5
8.Milito 4,5
9.Gattuso 4
10.Pato 4
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
MILAN (4-3-1-2): Amelia; Bonera, Mexes, Thiago Silva, Antonini; Emanuelson, Van Bommel, Ambrosini; Seedorf; Ibrahimovic, El Shaarawy
A disp.: Roma, Abate, Zambrotta, Mesbah, Robinho, Inzaghi, Maxi Lopez
A disp.: Roma, Abate, Zambrotta, Mesbah, Robinho, Inzaghi, Maxi Lopez
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Omg Bonera i Antonini
Daj neko streamova ?
Daj neko streamova ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sto se Emanuelson razigro u zadnjih nekoliko utakmica
Sta je ovo nemoj mi reci da se povrijedo sada i Thiago Silva
Bojim se da cemo protiv Arsenala ako nam se ne vrate Boateng i Aquilani izgubiti
Sta je ovo nemoj mi reci da se povrijedo sada i Thiago Silva
Bojim se da cemo protiv Arsenala ako nam se ne vrate Boateng i Aquilani izgubiti
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja zadovoljan s obzirom na širinu klupe i ovaj sastav, očekujem ulazak Robinha oko 60-te minute pa da se ovo riješi ... Juve bezopasan. Borriello alla a.k.a. Brad Pitt, frajer se baca hoće neke prekršaje a niđe veze. Daj ga u Holivud. 
Veliki Milan, veliki sampioni 
Fali vam dosta igrača, radi Milan puno preskakanja, ide se na Ibru koji je po pbičaju odsječen. Emanuelson i nije neko veliko pojačanje, neko spomenu Robinha, mislim da je on mnogo bolje rješenje od Urbija.
Mexes i Silva odrađuju odličan posao, nije problem zaustaviti Borriella, veći problem je Alex koji je u par navrata prikazao zavidnu kontrolu lopte.
Bommel vam je Damoklov mač.
Mexes i Silva odrađuju odličan posao, nije problem zaustaviti Borriella, veći problem je Alex koji je u par navrata prikazao zavidnu kontrolu lopte.
Bommel vam je Damoklov mač.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Jel Ambrosini igra ? Ako igra da ne gledam tekmu , đabe ću mu skinuti kojeg svetca s neba
Sloboda Tuzla !!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne igrapesmaster je napisao/la:Jel Ambrosini igra ? Ako igra da ne gledam tekmu , đabe ću mu skinuti kojeg svetca s neba
- IlPrincipe
- Kontakt:
daj Boneri i Antoniniju otpusni list.
- IlPrincipe
- Kontakt:
FAARRAAAOOONNEEEE EANDIAMOOOOOO !!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Doviđenja i prijatno, u Torinu ćete 4 primiti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
jedna, druga....
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
E stvarno smo slab
i nema ova sezone je propast ,Juve igra sa mjesanim timom a mi smo krenuli sa gotovo svim igracima koji i igraju u prvoj postavi i opet izgubili
,Seria A je vec izgubljena ,iz Cupa cemo ispasti nema sanse da juve pobjedimo u gostima 0:2 ,jedino ostaje Liga prvaka ako i tu izgubimo eh onda ode ova sezone u propast,pa stvarno neznam iznerviro sam se izdvajamo najvise na plate u Seriji A a gotovo sve derbije ove sezone smo izgubili
pa kog djavola im onda dajemo onolike plate
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Meh, u dr. smo bolji bili ali ga primismo samo tako. Dobro sa ovakvim timom nismo 3 primili protiv im najjačeg sastava praktično.
Samo ubuduće ako počinju bonera, amrosini neću gledati susret nikako, likovi im poklanjaju prilike. Tačno imaš igrače manje, abate i mesbah su se morali odmoriti nema veze.
Samo ubuduće ako počinju bonera, amrosini neću gledati susret nikako, likovi im poklanjaju prilike. Tačno imaš igrače manje, abate i mesbah su se morali odmoriti nema veze.
Alaa Bomme Ambro, Bonera, Anttoni iskreno za mene nije ni cudo sto smo izgubili.... ako neko misli da bi Boatng ovde nesh uradio vara se :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.