FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Fabregas lobbbbbbbbbb 1:0
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Zamal 2:0 Mesi ko Mesi ukrade loptu ali ne dade gol..... Cuenca profula prazan gol. Barsa igra svoju igru.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Odlicno prvo poluvrijeme,Barca uspostavila svoju igru,Valencia ne moze nista...Cuenca danas napokon proigrao,fulio je skoro prazan gol,ali ipak igra mnogo bolje u odnosu na neke prethodne utakmice...Nadam se da ce Tello uci barem zadnjih 10 minuta...
Ubila ih je Barca,moglo je biti 3-4 gola jos minimalno,ali eto brani Alves gotovo sve,nije lik sekunde normalan 
Ako ovako nastave,mora ovdje biti jos golova sigurno,najvise mi se svidja sto su opet poceli igrati onaj stari presing.
edit: oteo se i Pinto
Ako ovako nastave,mora ovdje biti jos golova sigurno,najvise mi se svidja sto su opet poceli igrati onaj stari presing.
edit: oteo se i Pinto
Sta kaze ovaj rumunski spiker na Digi Sport na Mesijevo probijanje.... " ala Romario"
p.s. hajd romario javiiiii ssseeeeeeeeeeeeeee
Xaviiiiiiiii 2:0 kup kralja je sve blize

Mozda ce nekom od vas biti poznat ovaj komentar:
"Sta je Alvesu,sto sad ne branis ha?"
Prosla tekma.jocker92 je napisao/la:Mozda ce nekom od vas biti poznat ovaj komentar:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 feb 2012, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Slovenija-Yugoslavija,vodili slovenci 3-0,njihov golman sve skidao,pa onda Jougoslavija izjednacil ili preokrenula,nisam siguran,i onda to komentator bubnuobparena je napisao/la:Prosla tekmajocker92 je napisao/la:Mozda ce nekom od vas biti poznat ovaj komentar:
očekivano barca dominantna
iniesta pokazao koliko nedostaje samo ovim sitnim vezom na kraju
s njim je messi puno sigurniji i slobodniji
iniesta pokazao koliko nedostaje samo ovim sitnim vezom na kraju
s njim je messi puno sigurniji i slobodniji
Odavno nisam pogledao utakmicu u kojoj je Barca ovako dominirala. Nakon prtitiska sa pocetka utakmice kada smo mogli primiti gol, Valencija nije napravila nesto vazno pomena.
Pinto nesiguran kao i obicno, ali je imao dvije iznanredne intervencije. Cuenca dosta bolji nego proslih utakmica, samo mi je malo zao sto Tello nije usao malo ranije. Messi izgleda lagano hvata formu imao je par dobrih prilika ali onaj golman nije normalan
Pinto nesiguran kao i obicno, ali je imao dvije iznanredne intervencije. Cuenca dosta bolji nego proslih utakmica, samo mi je malo zao sto Tello nije usao malo ranije. Messi izgleda lagano hvata formu imao je par dobrih prilika ali onaj golman nije normalan
Don't hate what you don't understand.
Prva utakmica u kupu s Realomxaviesta je napisao/la:Odavno nisam pogledao utakmicu u kojoj je Barca ovako dominirala. Nakon prtitiska sa pocetka utakmice kada smo mogli primiti gol, Valencija nije napravila nesto vazno pomena.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ako ko naidje na klip tog probijanja nek postavi ,ja trazio nema nigdjebparena je napisao/la:Sta kaze ovaj rumunski spiker na Digi Sport na Mesijevo probijanje.... " ala Romario"![]()
![]()
![]()
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Brisati il' ne brisati pitanje je sad.
Zar vam zbog ovakvih stvari i poredjenja sto kvalitetom,sto sudijskim odlukama,sto ovim,onim nije otvorena ona druga tema.
Zar vam zbog ovakvih stvari i poredjenja sto kvalitetom,sto sudijskim odlukama,sto ovim,onim nije otvorena ona druga tema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma brisi nije problem.Devil je napisao/la:Brisati il' ne brisati pitanje je sad.![]()
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 feb 2012, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nesta izbrisao i nesta iznenadjujuce uspesno prebacih na onu temu(konacno proradila ta opcija
),tako da sada mozete u miru da pisete o katalonskom gigantu. 
Sve dozvoli ali ne dozvoli da se vrijedzaju ljudi... lp bparenaDevil je napisao/la:Nesta izbrisao i nesta iznenadjujuce uspesno prebacih na onu temu(konacno proradila ta opcija),tako da sada mozete u miru da pisete o katalonskom gigantu.
Zato sledeci put kada te budu vredjali ili kada ti budu vredjali frenda,lepo klikni na taj uzvicnik.Ja sam nedavno prvi put video prijavu na postu u ovoj temi od kada sam mod ovde,i ona nije bila neko vredjanje,zato olaksaj i sebi i nama tako sto ces da prijavis post,i ne samo ti nego i svi ostali.bparena je napisao/la:Sve dozvoli ali ne dozvoli da se vrijedzaju ljudi... lp bparenaDevil je napisao/la:Nesta izbrisao i nesta iznenadjujuce uspesno prebacih na onu temu(konacno proradila ta opcija),tako da sada mozete u miru da pisete o katalonskom gigantu.
Zdrao komsiluk, imal sta novo? Makar sad imate jedan trofej u dzepu s'a vas brige
[youtube][/youtube]
Ne znam jeste li primijetili koliko je Ruiz ispadao cijelu utakmicu, protiv ove Messijeve role jedan stoper jednostavno NE MOZE igrat markiranje covjeka. Obratite paznju na Ruiza koliko visoko istrcava i ostavlja rupu nazad, zatim na Sanchezov posao kako odvlaci Mathieua - ovdje je mnogo falio Alves da otvori i rasiri desnu stranu, Puyol ipak nije covjek za desnog beka u 4-3-3.
[youtube][/youtube]
Go opet demonstracija Messi - Fabregas role, ponovo Ruiz ni sam ne zna ni kud je poso ni gdje je doso.
Falio je Alves, i kod ovog gola mozete vidjet koliko je Puyol imao neiskoristenog prostora. Medjutim pomalo me brine
sto Messi zadnjih nekoliko utakmica previse solira, ponekad cak i nalik Ronaldu. Tu Guardiola mora bit konkretniji.
Nego, ostavite nam makar Balea, puno vam je da jos i njega dovedete
[youtube][/youtube]
Ne znam jeste li primijetili koliko je Ruiz ispadao cijelu utakmicu, protiv ove Messijeve role jedan stoper jednostavno NE MOZE igrat markiranje covjeka. Obratite paznju na Ruiza koliko visoko istrcava i ostavlja rupu nazad, zatim na Sanchezov posao kako odvlaci Mathieua - ovdje je mnogo falio Alves da otvori i rasiri desnu stranu, Puyol ipak nije covjek za desnog beka u 4-3-3.
[youtube][/youtube]
Go opet demonstracija Messi - Fabregas role, ponovo Ruiz ni sam ne zna ni kud je poso ni gdje je doso.
Falio je Alves, i kod ovog gola mozete vidjet koliko je Puyol imao neiskoristenog prostora. Medjutim pomalo me brine
Nego, ostavite nam makar Balea, puno vam je da jos i njega dovedete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.