Nego, tebe kao navijača Plavaca pitam šuška li se šta na Plavim forumima oko njegovog dovođenja? Ono, evidentno je da sa onim ne ide, a ko je najbolji za pokretanje stvari sa nulte tačke od Fabia?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ništa. Možda sad bude kad je slobodan, ali ne vjerujem. Ima jedan bolji od njega, Jose.Monolog je napisao/la:Ma bio je on pun i prije povratka u Madrid.Ovo je čisto da se luskuz održi u naredne 3-4 generacije.
![]()
Nego, tebe kao navijača Plavaca pitam šuška li se šta na Plavim forumima oko njegovog dovođenja? Ono, evidentno je da sa onim ne ide, a ko je najbolji za pokretanje stvari sa nulte tačke od Fabia?
ma jose ide u united..to je vec dogovoreno sa fergiemJohnyx95 je napisao/la:Ništa. Možda sad bude kad je slobodan, ali ne vjerujem. Ima jedan bolji od njega, Jose.Monolog je napisao/la:Ma bio je on pun i prije povratka u Madrid.Ovo je čisto da se luskuz održi u naredne 3-4 generacije.
![]()
ma ja vjerujem da bi fergie mogao sljedece godine zavrsiti svoj posaoJohnyx95 je napisao/la:Idemo u off, ali i ja vjerujem u taj rasplet. Samo što stari nikako da se makne, a evo nedavno je reko još tri godine. Jose nije baš najstrpljiviji, on hoće da se već na ljeto makne iz Primere.
Znao sam da ce bit nesto.Cartman je napisao/la:
A vidim vec se zakuhava pred prvenstvo. U Engleskoj je tradicija da se nekoliko mjeseci prije prvenstva pocne spekulisat o raznim problemima velikih igraca. 2010. je bilo o aferama Rooneya, sad oko kapitenske trake. Samo cekam vijest o tome ko je yebo ciju zenu pa da cirkus ponovo krene. U glavnom, plafon im je cetvrtfinale jos jednom.
Nije.SirAlexFerguson je napisao/la:Stuart Pearce će voditi reprezentaciju protiv Nizozemske sljedeći mjesec, ne zna se još je li to trajno rješenje pošto mi štopa link nisam dobro razumio
Pearce bi se svakako na tom mecu dosta toga pitao,jer treba i njemu sada meceva da vidi sa cime raspolaze za OI.SirAlexFerguson je napisao/la:Stuart Pearce će voditi reprezentaciju protiv Nizozemske sljedeći mjesec, ne zna se još je li to trajno rješenje pošto mi štopa link nisam dobro razumio