NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 feb 2012, 23:19

@Bernard Koliko znam ti si navijac BOS i onda ne moram da ti posebno objasnjavam...Jednostavno covjek izgleda kao rega lik,ali daleko je od toga...Najsvjeziji primjer su ti njegovi dvostruki arsini prilikom pokusaja dovodjenja Westa u BOS ove sezone,kada je optuzio covjeka sto je otisao u IND i uzeo vise novca,a taj isti Allen je uzeo svoj dio kada je svojevremeno otisao u SEA,iako je(kao i West) imao priliku da ode u contendera pod uslovom da dobije manje...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 08 feb 2012, 23:39

NEZALAGANJE je napisao/la:@Bernard Koliko znam ti si navijac BOS i onda ne moram da ti posebno objasnjavam...Jednostavno covjek izgleda kao rega lik,ali daleko je od toga...Najsvjeziji primjer su ti njegovi dvostruki arsini prilikom pokusaja dovodjenja Westa u BOS ove sezone,kada je optuzio covjeka sto je otisao u IND i uzeo vise novca,a taj isti Allen je uzeo svoj dio kada je svojevremeno otisao u SEA,iako je(kao i West) imao priliku da ode u contendera pod uslovom da dobije manje...
Ray Allen je jedan od najmirnijih igraca u NBA. Nikakve emocije lik ne pokazuje. Niti se sjecam da je imo bilo kakvih problema, sto sa medijom sto sa navijacima.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 feb 2012, 23:45

Zeljovac_1921 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Bernard Koliko znam ti si navijac BOS i onda ne moram da ti posebno objasnjavam...Jednostavno covjek izgleda kao rega lik,ali daleko je od toga...Najsvjeziji primjer su ti njegovi dvostruki arsini prilikom pokusaja dovodjenja Westa u BOS ove sezone,kada je optuzio covjeka sto je otisao u IND i uzeo vise novca,a taj isti Allen je uzeo svoj dio kada je svojevremeno otisao u SEA,iako je(kao i West) imao priliku da ode u contendera pod uslovom da dobije manje...
Ray Allen je jedan od najmirnijih igraca u NBA. Nikakve emocije lik ne pokazuje. Niti se sjecam da je imo bilo kakvih problema, sto sa medijom sto sa navijacima.
Nije pitanje mirnoce,nego njegovih dvostrukih arsina... ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 feb 2012, 00:55

Lijepa rasprava se vodila ali necu da se ukljucujem jer cu ispasti hejter lika i djela doticne gospodjice samim tim sto navijam za klub za koji navijam.

Nego zapade mi za oko ovo oko Allena, po meni je Ray Allen primjer uz Nasha, Ruzu, Durantulu, Hilla, Duncana, kakav sportista treba da bude. To sto je osuo paljbu po Westu, jbg. kad se covjek naljuti ili vidi da ga je neko izlevatio, normalno je da sta kaze protiv njega. Zbog toga su navijace Cavsa i Gilberta nazivali zivotinjama nakon prozvakane jednosatne cirkusijade na tvu, jbg. kad te neko izlevati normalno je da se naljutis i u datom momentu nesto kazes protiv te osobe. Vecinom svi to ljudi rade na ovom svijetu. Allen jeste hladan k'o spricer ali mora i on nekada puci.

Veceras mi protiv prejebenih Clippersa, bas me zanima kako ce nasi momci odigrati protiv takvih zivotinja poput Griffina i Jordana, zanima me The Wild Thing Varejao, da li ce opet DD da bude, cini mi se 15. po redu. Bit ce to zanimljiva tekma, iako su Clippersi oslabljeni neigranjem Mr. Big Shot-a. GO CAVS GO!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 feb 2012, 00:55

Jeste li vi ljubitelji kosarke ili bihivioristicke psihologije i eticko-filozofskih standarda?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 feb 2012, 00:57

DANTES je napisao/la:Jeste li vi ljubitelji kosarke ili bihivioristicke psihologije i eticko-filozofskih standarda?
I ja se pitam
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 feb 2012, 00:59

DANTES je napisao/la:Jeste li vi ljubitelji kosarke ili bihivioristicke psihologije i eticko-filozofskih standarda?
Evo pitanje, jel ti drazi Messi ili CR? Kao sportista mislim, nema veze sa kosarkom ali ima sa sportom opcenito.

Mes Que Un Club!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 feb 2012, 00:59

CR7
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 feb 2012, 01:20

adriano_leite je napisao/la:
Evo pitanje, jel ti drazi Messi ili CR? Kao sportista mislim, nema veze sa kosarkom ali ima sa sportom opcenito.
Jel pitanje samo njemu il svima?I zašto je to bitno :lol:
@DANTES je upravu ostavite se sra.nja
Uostalom kad vidim veličanje Rosea i Duranta koji imaju po 23 godine i poređenje s Duncanom,Hillom i Nashom shvatim kakva je ovo rasprava zapravo :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 feb 2012, 01:26

LBJ MVP je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Jel pitanje samo njemu il svima?I zašto je to bitno :lol:
@DANTES je upravu ostavite se sra.nja
Uostalom kad vidim veličanje Rosea i Duranta koji imaju po 23 godine i poređenje s Duncanom,Hillom i Nashom shvatim kakva je ovo rasprava zapravo :lol:
Pitanje je bilo njemu jer je on to rekao, jer Messi je predstavnik ovih mirnih radnika, dok je CR ovih sto su mnogo bucni. To za Rosea i Duranta, nije poredjenje sa ovom trojicom, nego danas su i Rose i Durant zvijezde NBA lige zajedno sa ovim trojcem i mnogim drugim igracima tipa Wade, James, Kobe, ali ovi nabrojani se ne isticu van terena, dok ova trojka je itekako bucna. Eh sad neko voli lajavce, neko voli one koji mirno rade i ne vole da se isticu. To je poenta cijele ove price. Vecina ce uvijek reci da je onaj ko je prizeman a uz to i uspjesan, mnogo bolji od onog koji je takodjer uspjesan, ali misli da je iznad ostalih. Ne znam sta vise reci, jedino da pocnemo crtati :lol: .

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 feb 2012, 01:36

BernardBarnjak je napisao/la:znam ja da LBJ sudije gledaju kroz prste ali nije jedini...
Upravo skoro sve super zvijezde, imaju dosta povlastica, i toga je svako svijestan.
Kobe recimo cim se drekne faul se svira.
Sa ovim se ne slazem. Kobea milion puta znaju satrat a da mu se faul ne svira. Kad je James u pitanju, to neces vidjeti vise od jednom godisnje. I cinjenica je da je James najzasticeniji igrac u ligi vec duzi niz godina, i to prilicno ubjedljivo. Sta mu sve znaju pustat to nije normalno.

[youtube][/youtube]

Povraca mi se kad se sjetim ove sramote.
LBJ MVP je napisao/la: Što se tiče košarke imam čudan predosjećaj da mi uzimamo 5. ovu sezone 8-)
nesto mi govori da imas isti cudan predosjecaj vec trecu sezonu zaredom :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 feb 2012, 01:40

Kakva 1/4 za Howarda. 11 poena,10 skokova. Orlando ima +8
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 feb 2012, 01:47

adriano_leite je napisao/la: Pitanje je bilo njemu jer je on to rekao, jer Messi je predstavnik ovih mirnih radnika, dok je CR ovih sto su mnogo bucni. To za Rosea i Duranta, nije poredjenje sa ovom trojicom, nego danas su i Rose i Durant zvijezde NBA lige zajedno sa ovim trojcem i mnogim drugim igracima tipa Wade, James, Kobe, ali ovi nabrojani se ne isticu van terena, dok ova trojka je itekako bucna. Eh sad neko voli lajavce, neko voli one koji mirno rade i ne vole da se isticu. To je poenta cijele ove price. Vecina ce uvijek reci da je onaj ko je prizeman a uz to i uspjesan, mnogo bolji od onog koji je takodjer uspjesan, ali misli da je iznad ostalih. Ne znam sta vise reci, jedino da pocnemo crtati :lol: .
Po čemu se Ronaldo više ističe od Messija?Na ovo nemoj odgovarat znam u čemu je problem,mali Messi je predstavljen kao svetac ko da je Ronaldo kriv što izgleda bolje od njega :roll:
Znači li to da su Rose i Durant bolji košarkaši ili čak bolji ljudi od Brona,Wade i Kobea?Najgora stvar je što je za sve vas Wade bio svetac dok mu ne dođe James od tada se sve više povećava nivo pljuvanja po njemu :mrgreen: Ne smijem ni zamislit šta bi bilo da DH12 ode u Lakerse s Kobeom u roku od 5 dana bi u vašim očima bio najveći kurvar :lol: Ja ne shvatam gdje su Wade,James i Kobe bučni izvan terena.Kobe jednom tražio trade i ti bi u onakvoj situaciji,LeBron ponekad napiše nešta na twitteru kao i većina NBA igrača za Wadea fakat ne znam šta je uradio.
Ako ćemo tako gledat i Rose je nekim svojim izjavama privlačio pažnju,a jbt i KG je pa i Shaq i mnoge druge legende NBA no kakve to veze na kraju krajeva ima s košarkom i NBA-om :lol:
Vama draže pisat o tome kakav je ko čovjek ne bi se niko sjetio da mi dadne pošten stream za Spurse ja se slomi evo tražeći bude malo pa prestane :roll:
P.S.Nije valjda da neko Kobeu zamjera što je imao 105 žena :lol:
Donnie Darko je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Što se tiče košarke imam čudan predosjećaj da mi uzimamo 5. ovu sezone 8-)
nesto mi govori da imas isti cudan predosjecaj vec trecu sezonu zaredom :mrgreen:
To ti govore postovi na forumu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 09 feb 2012, 01:50

Zvjezdice iz Miami Beacha će primit' 70 poena za poluvrijeme... :lol:
YNWA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 feb 2012, 01:55

LBJ MVP je napisao/la: Po čemu se Ronaldo više ističe od Messija?
bogat, slavan, lijep, or whatever the fuck he said. eto... :mrgreen:

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 09 feb 2012, 01:56

BernardBarnjak je napisao/la:znam ja da LBJ sudije gledaju kroz prste ali nije jedini...
Upravo skoro sve super zvijezde, imaju dosta povlastica, i toga je svako svijestan.
Kobe recimo cim se drekne faul se svira.
Očigledno puno ne pratis Lakerse pa tako nesto govoris, kao ni taj koji se slaže s tobom. ;)
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 feb 2012, 02:00

I Messi je bogat :mrgreen: Slavan također,mada većina žena koje ja znam kažu da ga zeza ta ljepota :roll:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 feb 2012, 02:00

narcis,razmazen,losiji igrac,glumac,lipicaner,plasticne operacije itd

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 feb 2012, 02:06

dema je napisao/la:
Jedino što si upravu je da je lošiji igrač.Ovo za plastične operacije nismo sigurni

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 feb 2012, 02:08

dema je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sjeca li ga se ko kad je tek dosao u United sa onim seljackim pramenovima i bubuljicama i kojekakvim koznim bolestima i vulkanima po obrazima? Negdje sam naletio na sliku bas pred transfer u United, on u dresu Sportinga, ali ne mogu sada da je nadjem. Sta plastika radi jbt hahaha.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.