Mene strah da odem u sobu , gore mi komp. upaljen , zaglavit cu PESa do jedno 6h ujutro ,a opet dole iskljuceno grijanje hladno...Devil je napisao/la:Ima jos malo.HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta je ovo nema vcs nocnih ptica![]()
Cekam da skupim snage da idem u krevet,debil ugasih vatru u kaminu negde oko 23:00 i sad mi 'ladno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
Meni u dnevnom boravku lepota,cale gleda Vasco de Gama-Nacional,cenim da ujutru kad ustane nece morati ponovo da lozi vatru,vec ce da nastavi na ovo koliko je ima.HZ_ilidzaa je napisao/la:Mene strah da odem u sobu , gore mi komp. upaljen , zaglavit cu PESa do jedno 6h ujutro ,a opet dole iskljuceno grijanje hladno...Devil je napisao/la:Ima jos malo.HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta je ovo nema vcs nocnih ptica![]()
Cekam da skupim snage da idem u krevet,debil ugasih vatru u kaminu negde oko 23:00 i sad mi 'ladno.
A ovamo kod mene i burazera u sobi vec je spalo na nekih 15-ak stepeni sigurno sa tendencijom opadanja.
Kazu da je napolju temperatura vec ispod -20.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
u 1h u autu pokazivao -19 u centru Sarajeva
Msm da sad ima ispod -20 100%
Najgora stvar je što bi ja morao ići po tih -20 u školu da nije palo ovo malo snijega.Mislim ionako sam išao na -11 nikad mi nije bio draži dolazak u toplu školuHZ_ilidzaa je napisao/la:u 1h u autu pokazivao -19 u centru SarajevaMsm da sad ima ispod -20 100%
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I ja se nadam , i meni je skola , hvala Bogu jos ova godina i onda upisati neki faxic(DIF ili medicina vjerovatno)LBJ MVP je napisao/la:Najgora stvar je što bi ja morao ići po tih -20 u školu da nije palo ovo malo snijega.Mislim ionako sam išao na -11 nikad mi nije bio draži dolazak u toplu školuHZ_ilidzaa je napisao/la:u 1h u autu pokazivao -19 u centru SarajevaMsm da sad ima ispod -20 100%
Ko će izdržat sljedeće sedmice,andam se da će još snijega pasti oko subote ili petka
Fuck yeahHZ_ilidzaa je napisao/la:I ja se nadam , i meni je skola , hvala Bogu jos ova godina i onda upisati neki faxic(DIF ili medicina vjerovatno)LBJ MVP je napisao/la:Najgora stvar je što bi ja morao ići po tih -20 u školu da nije palo ovo malo snijega.Mislim ionako sam išao na -11 nikad mi nije bio draži dolazak u toplu školuHZ_ilidzaa je napisao/la:u 1h u autu pokazivao -19 u centru SarajevaMsm da sad ima ispod -20 100%
Ko će izdržat sljedeće sedmice,andam se da će još snijega pasti oko subote ili petka
...Za vikend su najavili 30cm snijega...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
suplja se razvila 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
KAd vas već ima toliko zanima me,kako doći do brazzersa znal ko i imal iskustva s tim
Zainteresivan sam da u njih radim 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@LBJ
Mislio sam fax u vezi medicine , kontas
.... Mada prije ce biti DIF ... Danas mi prica jedan lik sto je zavrsio DIF savjetuje mi da ga ne upisujem , kao visok sam neces gimnastiku nikad polozit , kaze bilo je likova 2 godina zaglavili samo na gimnastici
Mislio sam fax u vezi medicine , kontas
Dajem nozni nokat,da je laksa bar jedno trinest' puta od anatomije i fiziologijeHZ_ilidzaa je napisao/la:@LBJ
Mislio sam fax u vezi medicine , kontas.... Mada prije ce biti DIF ... Danas mi prica jedan lik sto je zavrsio DIF savjetuje mi da ga ne upisujem , kao visok sam neces gimnastiku nikad polozit , kaze bilo je likova 2 godina zaglavili samo na gimnastici
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja anatomiju bas volim , mnogo mi je zanimljivo ...LudLo 4 je napisao/la:Dajem nozni nokat,da je laksa bar jedno trinest' puta od anatomije i fiziologijeHZ_ilidzaa je napisao/la:@LBJ
Mislio sam fax u vezi medicine , kontas.... Mada prije ce biti DIF ... Danas mi prica jedan lik sto je zavrsio DIF savjetuje mi da ga ne upisujem , kao visok sam neces gimnastiku nikad polozit , kaze bilo je likova 2 godina zaglavili samo na gimnastici
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo mi pjeva vjerovatno na ljeto zet
Ovo mi pjeva vjerovatno na ljeto zet
Anatomija je fina samo sto je preopsirna,mada imas i kineziologoiju,uglavnom dif kad bi se mnozio sa 2,ne bi bio tezi od Med.
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nista onda odoh kod Ganica na fakultet
Ionako ce mi uskoro biti 1km od kuce ...samo ne bih dao 10000km na njeg godisnje nema sanse ...U mene jaran zavrsio taj fax. i eno ga radi u BH Telekomu za 2 milje platu 
mislis da je dobio posao u bhtelekomu bez stele ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nista onda odoh kod Ganica na fakultetIonako ce mi uskoro biti 1km od kuce ...samo ne bih dao 10000km na njeg godisnje nema sanse ...U mene jaran zavrsio taj fax. i eno ga radi u BH Telekomu za 2 milje platu
You are someone else I am still right here
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da ,Ganic ti garantuje posao poslije kad zavrsis njegov fakultet,. Opet je to mala plata , ja bi prije dodao jos 10 milja i ulozio u biznis nego u 40k u fax.fera je napisao/la:mislis da je dobio posao u bhtelekomu bez stele ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nista onda odoh kod Ganica na fakultetIonako ce mi uskoro biti 1km od kuce ...samo ne bih dao 10000km na njeg godisnje nema sanse ...U mene jaran zavrsio taj fax. i eno ga radi u BH Telekomu za 2 milje platu
Sto implicira da ti je Ganic stela? 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja tog covjeka znam samo preko TVatanzla je napisao/la:Sto implicira da ti je Ganic stela?
Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa normalno , svako sa tog faxa ima prednost nad ostalima i on ce prvi dobiti zaposlenje , u mene jaran sve 9ke i 10ke imao , po 5 dana ne izlazi iz kuce.To je jedan od najcjenjenijih fakulteta u regionu.Sta das 40k za fax i nemas poslatanzla je napisao/la:Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], gringoBasJa, rio_Ferdy88 i 34 gosta.