Ja anatomiju bas volim , mnogo mi je zanimljivo ...LudLo 4 je napisao/la:Dajem nozni nokat,da je laksa bar jedno trinest' puta od anatomije i fiziologijeHZ_ilidzaa je napisao/la:@LBJ
Mislio sam fax u vezi medicine , kontas.... Mada prije ce biti DIF ... Danas mi prica jedan lik sto je zavrsio DIF savjetuje mi da ga ne upisujem , kao visok sam neces gimnastiku nikad polozit , kaze bilo je likova 2 godina zaglavili samo na gimnastici
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo mi pjeva vjerovatno na ljeto zet
Ovo mi pjeva vjerovatno na ljeto zet
Anatomija je fina samo sto je preopsirna,mada imas i kineziologoiju,uglavnom dif kad bi se mnozio sa 2,ne bi bio tezi od Med.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nista onda odoh kod Ganica na fakultet
Ionako ce mi uskoro biti 1km od kuce ...samo ne bih dao 10000km na njeg godisnje nema sanse ...U mene jaran zavrsio taj fax. i eno ga radi u BH Telekomu za 2 milje platu 
mislis da je dobio posao u bhtelekomu bez stele ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nista onda odoh kod Ganica na fakultetIonako ce mi uskoro biti 1km od kuce ...samo ne bih dao 10000km na njeg godisnje nema sanse ...U mene jaran zavrsio taj fax. i eno ga radi u BH Telekomu za 2 milje platu
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da ,Ganic ti garantuje posao poslije kad zavrsis njegov fakultet,. Opet je to mala plata , ja bi prije dodao jos 10 milja i ulozio u biznis nego u 40k u fax.fera je napisao/la:mislis da je dobio posao u bhtelekomu bez stele ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nista onda odoh kod Ganica na fakultetIonako ce mi uskoro biti 1km od kuce ...samo ne bih dao 10000km na njeg godisnje nema sanse ...U mene jaran zavrsio taj fax. i eno ga radi u BH Telekomu za 2 milje platu
Sto implicira da ti je Ganic stela? 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja tog covjeka znam samo preko TVatanzla je napisao/la:Sto implicira da ti je Ganic stela?
Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa normalno , svako sa tog faxa ima prednost nad ostalima i on ce prvi dobiti zaposlenje , u mene jaran sve 9ke i 10ke imao , po 5 dana ne izlazi iz kuce.To je jedan od najcjenjenijih fakulteta u regionu.Sta das 40k za fax i nemas poslatanzla je napisao/la:Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
znaci,nemoguce da je ovoliko glupih ljudi.Rezultat je 13 a to misli nesto vise od 300 osoba dok suprotno misli cak preko 2000 osoba.

znaci,nemoguce da je ovoliko glupih ljudi.Rezultat je 13 a to misli nesto vise od 300 osoba dok suprotno misli cak preko 2000 osoba.
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
Stvarno jeste 13. ja pamtim da se po fb-u vrtilo još jedno slično pitanje gdje je takođe više ljudi dobilo pogrešne odgovore nego tačne, a na ovakav je fol bilo to pitanjeFeudalac je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
znaci,nemoguce da je ovoliko glupih ljudi.Rezultat je 13 a to misli nesto vise od 300 osoba dok suprotno misli cak preko 2000 osoba.![]()
![]()
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
oni umjesto da pomnoze samo zadnju cifru sa 0 oni pomnoze sve i dobiju 0anonimni je napisao/la:Stvarno jeste 13. ja pamtim da se po fb-u vrtilo još jedno slično pitanje gdje je takođe više ljudi dobilo pogrešne odgovore nego tačne, a na ovakav je fol bilo to pitanjeFeudalac je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
znaci,nemoguce da je ovoliko glupih ljudi.Rezultat je 13 a to misli nesto vise od 300 osoba dok suprotno misli cak preko 2000 osoba.![]()
![]()
![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
upravo, likovi izgleda ne znaju za zagrade, matematičke operacije koje su u prednosti...Senaid L.F.C je napisao/la:oni umjesto da pomnoze samo zadnju cifru sa 0 oni pomnoze sve i dobiju 0anonimni je napisao/la:Stvarno jeste 13. ja pamtim da se po fb-u vrtilo još jedno slično pitanje gdje je takođe više ljudi dobilo pogrešne odgovore nego tačne, a na ovakav je fol bilo to pitanjeFeudalac je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
![]()
![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da mi je znati gdje ti vidis zagradu 
i nema zagrade, ali i to je neka vrsta matematičke operacije..
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ja sam spomenuo samo neke osnovne stvari...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mogu li neke instrukcije preko foruma, pošto vidim da se razumijete u matematiku ?
DRUG NEBI TI PUNCA
iskreno ja nikad ne bi ulozio 40 hiljada maraka za fakultet... pa **** te za te pare mozes kupiti diplomu pravnog fakulteta i posao sebitanzla je napisao/la:Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.