AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: AS Roma
Jel Roma u 8 veceras?
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
jasko_juve
- Kontakt:
na qrcu te nosamsarajlija89 je napisao/la:Jel Roma u 8 veceras?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jeste, jestesarajlija89 je napisao/la:Jel Roma u 8 veceras?
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- sarajlija89
- Kontakt:
hahah...
Dobro, u 20
Dobro, u 20
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- ajsbangrudin
- Kontakt:
http://www.****.com/vesti/12255 ... jankovica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoce li bit na nekoj od arena utakmica?
-
Evil Genius II
ne
ja gledam ovdje http://asromastreaming.net/romach1.html" onclick="window.open(this.href);return false; - roma channel koji je vec poceo sa uvodom u utakmicu
piscitella u prvoj postavi
ja gledam ovdje http://asromastreaming.net/romach1.html" onclick="window.open(this.href);return false; - roma channel koji je vec poceo sa uvodom u utakmicu
piscitella u prvoj postavi
zanimljivo piscittela..voli enrique da mijesa..bojan poslije gola na klupi..a vidjecemo sta ce tek biti kad se osvaldo vrati..borini osvaldo lamela..jedan ce na klupu
Unica grande amore
-
Evil Genius II
bojan je svoje sanse za prvi tim ispucao i sada je joker sa klupe i ta mu uloga dobro odgovara jer ulazi kada su protivnicke odbrane relativno umorne i koristi svoju brzinu i prodornost. win - win situacija i za bojana i za ekipu (recimo)
borini - osvaldo je vec mala slatka muka ali o tome neka se brine LE.
forza piscitella
i eto, ispostavilo se ovo kao totalno nepotrebnih 25 minuta
idemo dalje
forza piscitella
i eto, ispostavilo se ovo kao totalno nepotrebnih 25 minuta
idemo dalje
Evo pregleda ovo 30 min tekme, i samo mi se ješ više pokazalo da su Grecko i Rosi , dva debila neviđena.
Iznervira me jedna stvar, igrači Catanie su u jednom momentu imali aut haman na centru i izvodili su aut par puta sve dok nisu došli do kornera, a Rosi hajvan ne zna loptu da napije neko ko kakav retard se spetlja i izbaci u aut i tako par puta, pa i hajvan bi naučio šta mu je raditi, al on ne.
Borini fuli 3 boda, jbg al kaku je Pjanek dao loptu, uh.
Iznervira me jedna stvar, igrači Catanie su u jednom momentu imali aut haman na centru i izvodili su aut par puta sve dok nisu došli do kornera, a Rosi hajvan ne zna loptu da napije neko ko kakav retard se spetlja i izbaci u aut i tako par puta, pa i hajvan bi naučio šta mu je raditi, al on ne.
Borini fuli 3 boda, jbg al kaku je Pjanek dao loptu, uh.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
greco i u 25 min pokazuje sav svoj kvalitet...za onu dilemu gore..neka jos osvalda malo

Unica grande amore
XAdmir_Sa je napisao/la:kakav crni borini, hajvan na kvadrat. pa u cosak pucaj glupane glupi![]()
![]()
![]()
svaka ti odlična.
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Citam danas, dogovoreno produzenje ugovora sa Grecom do 2015. godineAllAbout je napisao/la:greco i u 25 min pokazuje sav svoj kvalitet...za onu dilemu gore..neka jos osvalda malo![]()
1942 1983 2001
Ako je kakava utjeha oko Grece.nece biti nesto previla plata 700hilj. godisnje...naraFno ako gledamo u fudbalskim okvirima platu :)D)
Posle danasnjih 30min.koje su uzalud potrosene(zali prevoza)...slijedi gostovanje Sieni.ako sam dobro skonto sta je pisac u ovom slucaju novinar htio rec... De Rosi nece bit u sastavu protiv Siene-suspenzija ili sta vec...a vraca se Osvaldo,bice na klupi-sto je pozitivna stvar...!!!!
Posle danasnjih 30min.koje su uzalud potrosene(zali prevoza)...slijedi gostovanje Sieni.ako sam dobro skonto sta je pisac u ovom slucaju novinar htio rec... De Rosi nece bit u sastavu protiv Siene-suspenzija ili sta vec...a vraca se Osvaldo,bice na klupi-sto je pozitivna stvar...!!!!
Čuj 700hiljada ja bih mu dao bezplatno 10 kifli svaki dan u pekari AS u hrasnom i to mu je puno, hajvančina nesposobna.
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
Evil Genius II
hahahahah kraljteodolit je napisao/la:Čuj 700hiljada ja bih mu dao bezplatno 10 kifli svaki dan u pekari AS u hrasnom i to mu je puno, hajvančina nesposobna.
inace, ovaj put na siciliju se pokazao totalnim promasajem a da stvar bude gora pobrinuo se vulkan etna cija je navodna erupcija 'zarobila' nasu ekipu te su tako prisiljeni ostati u katanji duze od predvidjenog
decko je glup ko ona stvar! dao dva gola i sad samo ide na gol, kaó kad okusi onu stvar, pa bih josAdmir_Sa je napisao/la:kakav crni borini, hajvan na kvadrat. pa u cosak pucaj glupane glupi![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 09 feb 2012, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ako iko u romi ima pametan neka više skonta da roma igra jedino kada su u sastavu ddr-pjanic-gago i da je puno opasnija kada igra osvaldo. nadam se da ce više to skontati i da stvarno sljedece sezone necu gledati bojane, borinije (ajd ovaj moze i ostat al da igra samo sa klupe), perotu, tadeija, simplicia, greca....
sta je sa onim brazilcem, ko da gledam nece jos za mjesec zaigrat
nema potpisa
-
Evil Genius II
a pazi sad ovo:Admir_Sa je napisao/la:ako iko u romi ima pametan neka više skonta da roma igra jedino kada su u sastavu ddr-pjanic-gago i da je puno opasnija kada igra osvaldo. nadam se da ce više to skontati i da stvarno sljedece sezone necu gledati bojane, borinije (ajd ovaj moze i ostat al da igra samo sa klupe), perotu, tadeija, simplicia, greca....
Come evidenzia ‘Il Corriere dello Sport‘, Fernando Gago è uscito zoppicando, scendendo le scalette dell’uscita del Massimino con una certa difficoltà. Problema muscolare alla coscia destra.
gago upitan za sienu a de rossi je, sto je vec poznato, suspendovan (zuti kartoni)
marquinho je skoro poceo trenirati sa ekipom i mene da se pita iskoristio bi ove povrede i susprenzije te ga ubacio odma u prvih 11 pa kud puklo da puklo, medjutim, siguran sam i ja (a i vi svi) da od toga nema nista.