FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E stvarno ste pretjerali, pa zar sarajevo od osnivanja lige nije prikazalo naljepsi i najkvalitetniji fudbal u evopi???
Jel mozda zeljo,siroki,zrinjski,modrica,celik,sloboda......(mada bih volio da to odmah neko iduce godine uradi). Pa zar stvarno ste coravi ili toliko bezobrazni da pisete te glupusti.
Sarajevo je svima dalo go.
Sarajevo je pariralo svima i od nekih bilo i bolje
Sarajevo es NIJE OBRUKALO maloumnici , kao sto su nam to radili neki prije sa 3 ,5 ,7 golova u mrezi
prema tome nemoj da puno keljate jer zadaca je tu!!!!!
Jel mozda zeljo,siroki,zrinjski,modrica,celik,sloboda......(mada bih volio da to odmah neko iduce godine uradi). Pa zar stvarno ste coravi ili toliko bezobrazni da pisete te glupusti.
Sarajevo es NIJE OBRUKALO maloumnici , kao sto su nam to radili neki prije sa 3 ,5 ,7 golova u mrezi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prvo cestitam Sarajevu na odlicnom rezultatu u Evropi,iako je rezultat zaista vrijedan paznje i hvale,sta me vise iznenadilo i sta je vrijedno jos vece hvale,a to je igra Sarajeva.u ovim utakmicama koje sam ja gledao,posebno mislim na ove dvije protiv Cluj-a bilo je lijepo vidjet kako ekipa dobro stoji na terenu,da to nisu klasicni bunkeri ili neki zatvorene varijante koje su nasi timovi do sd igrali,nego da je to skoro pa ravnopravno drzanje na terenu,u 2.poluvremenu prve utakmice i vise nego ravnopravno.dakle ono sto me ohrabruje je igra,tj da su i nasi klubovi poceli da igraju fudbal,da su se ohrabrili i pokazali da znaju i mogu,to ne mislim samo na Sarajevo,nego i na ostale predstavnike i evropi.jos jednom cestitke
i jos nesto anese smiri malo
i jos nesto anese smiri malo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tada jesmo i sada zadali zadacuomerfcz je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi i vi ste primili 6 komada od Basela, dakle osramotili ste se tadarajvosa je napisao/la:E stvarno ste pretjerali, pa zar sarajevo od osnivanja lige nije prikazalo naljepsi i najkvalitetniji fudbal u evopi???
Prosli bi i njih.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Nismo prosli i gotovo.Ali su ekipe s kojima bi se isto tako moglo ravnopravno igrati.tatamata je napisao/la:da ste prosli dalje igrali bi sa psv kopenhagenom i spartom
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mišljenja sam da bi ih prošli uz jedno tri pobjede ali ne treba sad o tome pričati, nema nas i gotovo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Cestitke Sarajevu na igri i borbenosti i najiskrenije mi je zao sto se niste plasirali u grupnu fazu. Oni maloumnici koji ne kontaju koliki bi to bio plus za sve klubove iz PL, nek i dalje broje HZ u Rumuniji, spominju tekme od prije 5 ili 25 godina i time lijece svoje komplekse.
Sarajevu jos jednom sve cestitke i ne trebate na ovo gledati kao poraz. Veliki uspjeh i veliko iskustvo steceno je ovim utakmicama. Drago mi je da nasi dojucerasnji igraci pruzaju sjajne partije i u bordo dresu, a vi se sad okrenite ligi i pokusajte ispraviti los start sezone.
Sarajevu jos jednom sve cestitke i ne trebate na ovo gledati kao poraz. Veliki uspjeh i veliko iskustvo steceno je ovim utakmicama. Drago mi je da nasi dojucerasnji igraci pruzaju sjajne partije i u bordo dresu, a vi se sad okrenite ligi i pokusajte ispraviti los start sezone.
Cistim obrazom nazad u prebijemte ligu a Slovaci i Svedzani a bogami i Rumuni iako su prosli mogu da se zapitaju da nije sve u prosipanju miliona na igrace.Ima tu i hercike
Jos jednom cestitke igracima Sarajeva na odlicnom prezentovanju Bosne i Hercegovine.

Jos jednom cestitke igracima Sarajeva na odlicnom prezentovanju Bosne i Hercegovine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Milan je kralj, ja ga ne bih dao za pola ove nase PL, a Zoran fakat prica za sebe, srce ko katedrala...ma nema sta predobri su, hebiga valjda su i oni zadovoljni u sarajevu jer ne bi ovako ludo igrali i borili se svaku tekmu ko da im je zadnja, raja ih fakat voliOgnjeslav je napisao/la:Cestitke Sarajevu na igri i borbenosti i najiskrenije mi je zao sto se niste plasirali u grupnu fazu. Oni maloumnici koji ne kontaju koliki bi to bio plus za sve klubove iz PL, nek i dalje broje HZ u Rumuniji, spominju tekme od prije 5 ili 25 godina i time lijece svoje komplekse.
Sve cestitke igracima Sarajeva, svaka im cast pokazali su kako se bori za boje kluba. U 6 odigranih utakmica pokazali su snagu, volju, htijenje, hrabrost i jos jednom nas obradovali, i dokazali evropi da nije sve u parama. Mada smo mogli proci i kluza ali sta je tu idemo stepenicu po stepenicu i narednih godina za ocekivati je i da uđemo u grupnu fazu Europa league. A sada juris na titulu u ligi.
Hajde,ne panicite,budite ponosni na nase momke
Glavu gore !
Ostali smo bez grupne faze,bez tog sna,izgubili smo,ali moramo biti ponosni na ovu ekipu,na borbenost,hrabrost.Ipak je utakmica na Kosevu bila presudna,previse smo respektovali goste iz rumunije.
I ovo je vrh za nase uslove.Proci ekipe poput spartaka i helsingborga nije malo,odigrati dvije odlicne utakmice protiv cluja,takodjer.Znamo u kakvoj je situaciji nas nas klub,da uprava nema nimalo mozga,da para jednostavno nema(za nesto pametno),ne ulaze se nikako.Momci su zasluzili svako postovanje,osvjetlali obraz ovog kluba,grada,ove drzave.
Hadzic jeste promasio veliku priliku,priliku za produzetke,malo nade za prolaz dalje,ali sta je tu je.Ne zamjeram mu,jer je uradio dosta tokom svih utakmica.Odusevljavao nas prekrasnim golovima,partijama.Vec je u poznim godinama,a igra,trci,bori se kao lav i svaka mu cast na tome.Poslije utakmice je plakao,nije mogao sebi doci,ostatak ekipe takodjer.
Alaim –Moglo je bolje!Nekoliko dobrih intervencija,ali kod golova je morao i mogao dosta,dosta bolje.Ne zamjeram mu toliko,obzirom da je dobro branio prosle utakmice.
Torlak-Odlicno odigrao utakmicu.U drugom poluvremenu se postavio i ''odbranio'' sut nogometasa domacih,presjekao veliki broj lopti.Trudio se,trcao.Svaka cast.
Dudo-Iznenadio pozitivno.Imao solidne prodore,trcao.Nekad i komplikovao,ali svejedno.
Rizvanovic – Mlad momak,dosta iskustva treba i hrabrosti.Kao da se boji uci u duele.Ocekujem da ce uciti od iskusnijih.
Belosevic –Izasao oko 60 minuta,izasao zbog povrede. Solidno odigrao utakmicu.
Ihtijarevic-Dobrodoslo njegovo iskustvo.Na sredini terena odlicno odigrao,uposljavao svojim loptama napadace.
Muminović – Odigrao citavu tekmu na nivou,na pocetku utakmicu odlicno sutirao prema golu,malo je falilo.Svaka cast na ovoj tekmi,ali i svim,uostalom.
Dzakmic-Moglo je bolje,previse odugovlacio,nije dao maksimum,u svakom slucaju.
Jahović-U ekipu se uklopio odavno vec.I ovu utakmicu ginuo na terenu,odlicna partija.Ali kao da je bio odsjecen tokom utakmice.
Hadzic-U prvom poluvremenu obicno probijao po strani,zaustavljen u dosta slucajeva.Da bi kasnije zaigrao bolje,bjezao odbrani,stvarao prilike,ali nije se dalo.Svaka cast !
Pliska/(Anel)Skoro-Isto vazi za obojicu.Mladi su,ali moralo je bolje.Ovaj prvi posjeduje veliku brzinu,medjutim, prepao se,igraca,atmosfere i ostalog.Avdic,postigao pogodak,10-tak minuta solidno odigrao.
Sljedeca utakmica je protiv travnika,po meni najslabije ekipe u ligi,trenutno.Mozda je i dobro sto igramo upravo protiv njih,kako bi ekipa malo dosla sebi,mogu se pobijediti sa malo snage.Sigurno da ce se ova utakmica dugo pamtiti,ali dosta utakmica je ispred nas.Sa ovom ekipom,ubjedjen sam,mozemo osvojiti premijer ligu,iako smo kiksali dvije-tri utakmice.Prosle su se ove prepreke,pobijedile ekipe koje su u svim segmentima jace od nas,zasto se ne bi osvojila liga ?
Opet utakmice po nasim terenima,livadama vecinom (nazalost),ali to je jedini nacin do europe.
Nas oko 200 u rumuniji,prisutna i pirotehnika.Toliki put predjen,ali podrska nije dolazila u pitanje.
Nekima smeta europsko Sarajevo,smetace uvijek.Dugi niz godina dajemo na znanje bogatijim klubovima da je FK Sarajevo respektabilan klub.Htjeli priznati ili ne,samo pitanje dana je kad cemo se plasirati u grupnu fazu,vec toliko godina,svake godine sve bolje i bolje.Dozivjeti cemo i to,i jos dosta toga ! Ovo je iznad prosjeka za ostale,bez sumnje.
Nije svejedno,znam,ali moramo dalje,nema predaje !
Jos jednom.Ekipa, svaka cast,ne zamjeravam vam apsolutno nista.Lavovski ste odigrali svih 6 utakmica europa lige,na nivou.Zasluzeno je.
Momci,ostaje zal,veliki,ali moramo dalje.
Ponos grada,ponos drzave!
Glavu gore !
Ostali smo bez grupne faze,bez tog sna,izgubili smo,ali moramo biti ponosni na ovu ekipu,na borbenost,hrabrost.Ipak je utakmica na Kosevu bila presudna,previse smo respektovali goste iz rumunije.
I ovo je vrh za nase uslove.Proci ekipe poput spartaka i helsingborga nije malo,odigrati dvije odlicne utakmice protiv cluja,takodjer.Znamo u kakvoj je situaciji nas nas klub,da uprava nema nimalo mozga,da para jednostavno nema(za nesto pametno),ne ulaze se nikako.Momci su zasluzili svako postovanje,osvjetlali obraz ovog kluba,grada,ove drzave.
Hadzic jeste promasio veliku priliku,priliku za produzetke,malo nade za prolaz dalje,ali sta je tu je.Ne zamjeram mu,jer je uradio dosta tokom svih utakmica.Odusevljavao nas prekrasnim golovima,partijama.Vec je u poznim godinama,a igra,trci,bori se kao lav i svaka mu cast na tome.Poslije utakmice je plakao,nije mogao sebi doci,ostatak ekipe takodjer.
Alaim –Moglo je bolje!Nekoliko dobrih intervencija,ali kod golova je morao i mogao dosta,dosta bolje.Ne zamjeram mu toliko,obzirom da je dobro branio prosle utakmice.
Torlak-Odlicno odigrao utakmicu.U drugom poluvremenu se postavio i ''odbranio'' sut nogometasa domacih,presjekao veliki broj lopti.Trudio se,trcao.Svaka cast.
Dudo-Iznenadio pozitivno.Imao solidne prodore,trcao.Nekad i komplikovao,ali svejedno.
Rizvanovic – Mlad momak,dosta iskustva treba i hrabrosti.Kao da se boji uci u duele.Ocekujem da ce uciti od iskusnijih.
Belosevic –Izasao oko 60 minuta,izasao zbog povrede. Solidno odigrao utakmicu.
Ihtijarevic-Dobrodoslo njegovo iskustvo.Na sredini terena odlicno odigrao,uposljavao svojim loptama napadace.
Muminović – Odigrao citavu tekmu na nivou,na pocetku utakmicu odlicno sutirao prema golu,malo je falilo.Svaka cast na ovoj tekmi,ali i svim,uostalom.
Dzakmic-Moglo je bolje,previse odugovlacio,nije dao maksimum,u svakom slucaju.
Jahović-U ekipu se uklopio odavno vec.I ovu utakmicu ginuo na terenu,odlicna partija.Ali kao da je bio odsjecen tokom utakmice.
Hadzic-U prvom poluvremenu obicno probijao po strani,zaustavljen u dosta slucajeva.Da bi kasnije zaigrao bolje,bjezao odbrani,stvarao prilike,ali nije se dalo.Svaka cast !
Pliska/(Anel)Skoro-Isto vazi za obojicu.Mladi su,ali moralo je bolje.Ovaj prvi posjeduje veliku brzinu,medjutim, prepao se,igraca,atmosfere i ostalog.Avdic,postigao pogodak,10-tak minuta solidno odigrao.
Sljedeca utakmica je protiv travnika,po meni najslabije ekipe u ligi,trenutno.Mozda je i dobro sto igramo upravo protiv njih,kako bi ekipa malo dosla sebi,mogu se pobijediti sa malo snage.Sigurno da ce se ova utakmica dugo pamtiti,ali dosta utakmica je ispred nas.Sa ovom ekipom,ubjedjen sam,mozemo osvojiti premijer ligu,iako smo kiksali dvije-tri utakmice.Prosle su se ove prepreke,pobijedile ekipe koje su u svim segmentima jace od nas,zasto se ne bi osvojila liga ?
Opet utakmice po nasim terenima,livadama vecinom (nazalost),ali to je jedini nacin do europe.
Nas oko 200 u rumuniji,prisutna i pirotehnika.Toliki put predjen,ali podrska nije dolazila u pitanje.
Nekima smeta europsko Sarajevo,smetace uvijek.Dugi niz godina dajemo na znanje bogatijim klubovima da je FK Sarajevo respektabilan klub.Htjeli priznati ili ne,samo pitanje dana je kad cemo se plasirati u grupnu fazu,vec toliko godina,svake godine sve bolje i bolje.Dozivjeti cemo i to,i jos dosta toga ! Ovo je iznad prosjeka za ostale,bez sumnje.
Nije svejedno,znam,ali moramo dalje,nema predaje !
Jos jednom.Ekipa, svaka cast,ne zamjeravam vam apsolutno nista.Lavovski ste odigrali svih 6 utakmica europa lige,na nivou.Zasluzeno je.
Momci,ostaje zal,veliki,ali moramo dalje.
Ponos grada,ponos drzave!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Prije svega čestitke igračima Sarajeva na odličnoj utakmici , barem sam tako čuo, a po meni je sramota da nismo bili u mogućnosti gledati utakmicu bez satelita . A sada puno sreće u povratku na vrh tabele gdje vam je i mjesto.
Please
- el-fighter
- Kontakt:
I ovom Evropskom snu došao je kraj. Čestitke igračima Sarajeva na borbenosti i na odličnom rezultatu, iako nisu uspjeli proći u grupnu fazu, pokazali su da se i u našoj zemlji igra lijep nogomet i da nije sve u skupim igračima i parama, ima nešto i usrcu, a to je ono što su igrači Sarajeva uspjeli da shvate.
Još jednom sve čestitke i želim vam još bolje igre u PL BiH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Mi jedostavno moramo poceti gdje smo stali, imamo fantasticne uslove za to jer cemo biti nosioci sljedece god u drugom predkolu. Za nas pravi evropski snovi tek pocinju, jer se iz aviona vidi da se mozemo nositi i sa boljim ekipama od cluja. Sljedece god samo malo manje respekta prema protivnicima i grupe su naseel-fighter je napisao/la:I ovom Evropskom snu došao je kraj. Čestitke igračima Sarajeva na borbenosti i na odličnom rezultatu, iako nisu uspjeli proći u grupnu fazu, pokazali su da se i u našoj zemlji igra lijep nogomet i da nije sve u skupim igračima i parama, ima nešto i usrcu, a to je ono što su igrači Sarajeva uspjeli da shvate.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jos jednom cestitke! Mislim da ste obradovali sve ljubitelje fudbala u BH i pokazali kloliko samo malo treba da se dostigne cilj! Ovo bi trebao biti podstrek i za ostale klubove!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Samo se nadam da ce Cala ostati, njemu pripadaju velike zasluge za ovaj uspjeh.
Čestitke igračima Sarajeva na borbenoj utakmici, a onima kojima nije mjesto na ovom forumu neka se ne javljaju.....
idemo dalje u ponedeljak travnik i prva 3 boda u ovoj ligi,samo jel u 17 il 20 tekma 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, MaroonBjelave, Serha i 40 gostiju.