Mora da su im pioniri igrali.Adoxin je napisao/la:Bosna Sarajevo 36:23 Bosna Visoko
Sta ovo bi? Kako ih ovoliko otresosmo?
RK Bosna
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: RK Bosna
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Kao prvo Edin Dzeko je djete Sarajeva i momak koji je poceo na Grbavici to sto je kasnije postao nesto sto u Zelji nije bio Boze moj, Al onog ne mozes s Dzekom poredit jer frajer ocigledno neko dobro gura cim je do juniorske reprezentacije dosao, a ne moze juniorima Visocke Bosne zabit vise od 2 gola dok mu je s druge strane ocitana lekcija kako se igra lijevi bek od strane Tarika Vranca, a na njega nemam sta biti ljubomoran jer neko mora biti bolji od tebe da bi bio ljubomoran tako da nemam tih problema i ti ocigledno valjas gluposti, zasto bi igraci Sarajeva isli negdje drugo kad imaju sve uslove da ne moraju nigdje ici uvijek se iz manjih klubova i sredina dolazilo u vece
Šteta je za brend kakav sigurno jesu RK Bosna (naravno i RK Borac) da je odnos takav kakav jeste,doduše ti si mnogo više upućen od mene,ne pratim nešto mnogo ove naše domaće lige (srpsku ponajviše jer trenutno živim tamo) al mi je stvarno žao što je nastala ta kriza,jednostavno kad se sjetim one utakmice protiv Hamburga onog spektakla,nešto kontam da je bilo ko što bilo nije želje da se pomogne klubu tada sa nekim ulaganjima ili barem popustima oko nekih troškova, RK Bosna bi danas bila vjerovatno najuspješniji kolektiv u BiH kad se radi o evropskim utakmicama i rezultatima ali.....rukometrukomet je napisao/la:Tesko da ce grad stati iza kluba, jer ocito da u ovoj drzavi sport nikoga ne zanima, sto je tuzno. Sto se tice te pripremne utakmice smatram da su djeca Bosne odnosno momci koji su dosli iz Zeljeznicara pokazali da imaju kvalitet na kojem treba raditi. Dalje objektivno kada posmatramo nismo mogli nista bolje ni ocekivati jer se ekipa sastavila prije nesto vise od 7 dana, a uzmimo u obzir da prva faza nakon pauze jesu kondicioni treninzi tako da nije bilo vremena da se ekipa uigra. Ovom utakmicom se trebalo vidjeti ko bi mogo igrati na kojoj poziciji, kako bi sta moglo funkcionisati itd... Rezultat sigurno nije bio u prvom planu. Ne treba pljuvati po ekipi i po Antovicu iako i sam licno ne mislim da je on pravi covjek za ovaj posao ali pustimo ga ionako ima ugovor na 6 mjeseci poslije toga mu je noga kao i vecini igraca NAZALOST!! Opet ponavljam kvaliteta ima, kada bi se dovelo jos par imena pored Zulfica, Efendica, Hrbata, Velispahica, naravno iskusnijih igraca uz koje bi navedeni stasavali, Bosna bi opet mogla pucati na sam vrh pa mozda cak stvoriti ekipu od koje bi prodajom SVOJIH igraca mogla zaraditi novac koji bi trebalo kasnije pravilno investirati. Naravno za sve ovo treba mnogo vremena i strpljenja, ali BIT CE BOSNA OPET SAMPION!!!
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
imal negdje izvjestaj sa ove prijateljske tekme protiv visocaka,ko je igrao,ko je dao golove ovolike?
-
- Kontakt:
Pa sto se tice RK Bosne Terza, Zulfic i Velispahic 6, Jusufovic 4 itd......pastore je napisao/la:imal negdje izvjestaj sa ove prijateljske tekme protiv visocaka,ko je igrao,ko je dao golove ovolike?
Uzvratna pripremna utakmica:
Bosna(V) - Bosna(S) 23-27
Bosna(V) - Bosna(S) 23-27
Sarajlije lose, Visocani jos losiji
Postoji li mogućnost da se u Bosnu vrate Purivatra, onaj bivši predsjednik (ne mogu se sjetit imena da me ubiješ) i njihova garnitura, pošto je ovaj kloc odstupio !?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ma prijatelju malo je reci da je kloc, on je gori od H1N1, unistiio je klub,a gdje mu je sad njegova rukometna akadeija i 1000 djece u skoli rukometa.Otjerao igrace i doveo zutokljunce pa i njih ostavlja.Satro dao pare a sve je izvukao nazad, jer kada je davao bilo su to pozajmice.U kancelariji ljudi placu nemaju plate a on pobjeze.dzenan01 je napisao/la:Postoji li mogućnost da se u Bosnu vrate Purivatra, onaj bivši predsjednik (ne mogu se sjetit imena da me ubiješ) i njihova garnitura, pošto je ovaj kloc odstupio !?
Nisam siguran da i Miro moze nesto sada uraditi.
Kakav parip uzas sta uradi a sad onaj tovar mucic iz ljubuskog uziva.Fuj nadam se bivsi predsjednice.Drzi se ves masina i sporeta.
-
- Kontakt:
Vratit' ce se Valter.....
Ja samo znam da je pad počeo kada je ovaj Pilav došao na mjesto predsjednika i da se od ovoga dugo nećemo oporaviti .rukometvoli je napisao/la:Ma prijatelju malo je reci da je kloc, on je gori od H1N1, unistiio je klub,a gdje mu je sad njegova rukometna akadeija i 1000 djece u skoli rukometa.Otjerao igrace i doveo zutokljunce pa i njih ostavlja.Satro dao pare a sve je izvukao nazad, jer kada je davao bilo su to pozajmice.U kancelariji ljudi placu nemaju plate a on pobjeze.dzenan01 je napisao/la:Postoji li mogućnost da se u Bosnu vrate Purivatra, onaj bivši predsjednik (ne mogu se sjetit imena da me ubiješ) i njihova garnitura, pošto je ovaj kloc odstupio !?
Nisam siguran da i Miro moze nesto sada uraditi.
Kakav parip uzas sta uradi a sad onaj tovar mucic iz ljubuskog uziva.Fuj nadam se bivsi predsjednice.Drzi se ves masina i sporeta.

P.S. U četvrtak igramo protiv Kadetena, prenos na Areni, nek' nam je sami Bog na pomoći

Pozdrav ..
jel mi moze neko objasniti ko je sve otisao iz Bosne i zasto se desila ovakva situacija??
trener Smajlagic je otisao, ko jos od igraca i uprave .. ko igra sada za Bosnu??
jel mi moze neko objasniti ko je sve otisao iz Bosne i zasto se desila ovakva situacija??
trener Smajlagic je otisao, ko jos od igraca i uprave .. ko igra sada za Bosnu??
-
- Kontakt:
Iz Bosne su otisli svi igraci osim Memica, Cakica, Jusufovica i Tatara, sada za Bosnu igraju mladi igraci pretezno iz skole rukometa Bosna na celu sa Antovicem. Situacija je nastala prvenstveno zbog toga sto je za predsjednika izabran covijek kojem je profesija da prodaje kade , plocice i stanove i koji nema veze sa rukometom. Unistio je klub iz samo njemu znanih razloga i na poslijetku je otisao.dulet je napisao/la:Pozdrav ..
Sramota da se unistava takav veliki rukometni klub , sramotno
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
trenutno kadetten-bosna 12:3 

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- inacefindecko
- Kontakt:
ma neki od ovih momaka su igrali protiv mene nedavno, ja presto trenirat, oni ligu prvaka igraju

Prvo poluvrijeme 23-8
Još su ovi super motivisani, biće ovdje velika katastrofa.
Pojedini igrači nisu dorasli ni PLBIH, a ne Ligi Prvaka, ali nisu oni krivi. Putovali su 2 dana autobusom do Švicarske i bore se koliko mogu .

Pojedini igrači nisu dorasli ni PLBIH, a ne Ligi Prvaka, ali nisu oni krivi. Putovali su 2 dana autobusom do Švicarske i bore se koliko mogu .

- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** nam mater ovi
Koji je najveci poraz u historiji LP ? Mislim da cemo nadmasiti rekord 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
I sadašnji rekord držimo mi, tako da ćemo ga samo potvrditi .Sarajlijc@ je napisao/la:**** nam mater oviKoji je najveci poraz u historiji LP ? Mislim da cemo nadmasiti rekord

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.