Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja znam ko nece.Hass je napisao/la:Pozz raja..Joj,ko ce sad na posao???:P![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- Arsenalisation
- Kontakt:
@adis.p za predsjednika... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... 20209122#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh kad ovo babo ozeni, ima da bude festa 3 dana i 3 noci !

Uh kad ovo babo ozeni, ima da bude festa 3 dana i 3 noci !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@nime Mislim da nisu, vjeruj mi ljepsa je bez sminke 3x.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 feb 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa zar nisi probao?
Vidim opet neki emotivni problemi vladaju

Vidim opet neki emotivni problemi vladaju
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Otkud ja znam kako su punjene kako nisu , pa nisu paprike. Vec nekoliko dana me zove ajmo negdje. Ja odlucio da je **** , ne treba mi ovo u zivotu. Pao sam na listi kod normalnih cura
sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog ugljaHZ_ilidzaa je napisao/la:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Izvedi negdje u drugi grad.. mojne da te neželjeneHZ_ilidzaa je napisao/la:Otkud ja znam kako su punjene kako nisu , pa nisu paprike. Vec nekoliko dana me zove ajmo negdje. Ja odlucio da je **** , ne treba mi ovo u zivotu. Pao sam na listi kod normalnih cura
laganini vožnja, zika ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kad je isla u skolu uvijek olovku naslanjala na usne i "cackala" nos,pa jbg mora se primjetitiLudLo 4 je napisao/la: sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog uglja
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Mozda jos uvijek ide u skoluEmir ZENICA je napisao/la:Kad je isla u skolu uvijek olovku naslanjala na usne i "cackala" nos,pa jbg mora se primjetitiLudLo 4 je napisao/la: sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog uglja![]()
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E onda ce za 1-2 godine biti i veceLudLo 4 je napisao/la: Mozda jos uvijek ide u skolu
Volim te Celik ! ! !
a mozda ce i Ilidza u nju da meceEmir ZENICA je napisao/la:E onda ce za 1-2 godine biti i veceLudLo 4 je napisao/la: Mozda jos uvijek ide u skolu![]()
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahahahha sve je moguce buraz,sveLudLo 4 je napisao/la: a mozda ce i Ilidza u nju da mece
Volim te Celik ! ! !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
nece nju Ilidza vise ocima da vidi ! Svi ste trazili sliku eto vam jeLudLo 4 je napisao/la:a mozda ce i Ilidza u nju da meceEmir ZENICA je napisao/la:E onda ce za 1-2 godine biti i veceLudLo 4 je napisao/la: Mozda jos uvijek ide u skolu![]()
a to je ta mala,pa ja mislio to nesto nalik Lizi En,a ono lutka za napuhivanje prekrivana oriflame kozmetikom.E moj ilidza za cim si ti plako,pa nije cudo sto navijas za sarajevo sviju mi.
p.s. aj ovi sto se kontaju oko kompa nek ulete na temu "pomoc u vezi PC " koliko sam puta tamo posto preimenovat ce je "Pomoc Ludlu "
p.s. aj ovi sto se kontaju oko kompa nek ulete na temu "pomoc u vezi PC " koliko sam puta tamo posto preimenovat ce je "Pomoc Ludlu "
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Druze nema nista ona plasticno na sebi , a ljepsa je bez sminke 3x , vjeruj mi ...LudLo 4 je napisao/la:a to je ta mala,pa ja mislio to nesto nalik Lizi En,a ono lutka za napuhivanje prekrivana oriflame kozmetikom.E moj ilidza za cim si ti plako,pa nije cudo sto navijas za sarajevo sviju mi.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, CHR, Goalgetter i 2 gosta.