Senad Lulic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
Kakvih parmaka Arsenal ima, Seno je doktor za njih.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih ga ozbiljno volio vidjeti u Arsenalu. Nije neki tehnicar(ako gledamo igrace tipa Nani,Gervinho i slicni), ali je zato covjek ubica na terenu. Kako bi on dobro dosao eh..
U Arsenal i Milan nece 100 %. Arsenal dovodi under 21 a Milan over 30..mirzza je napisao/la:Kakvih parmaka Arsenal ima, Seno je doktor za njih.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih ga ozbiljno volio vidjeti u Arsenalu. Nije neki tehnicar(ako gledamo igrace tipa Nani,Gervinho i slicni), ali je zato covjek ubica na terenu. Kako bi on dobro dosao eh..
- Goalgetter
- Kontakt:

Od Italijana jedna slika
Razlika je u tome sto Mirko S Kojotovski ne moze dohakati ovom prvom a Wolfgang Stark ovom drugom moze.Goalgetter je napisao/la:
Od Italijana jedna slika. Pronadjite razliku
![]()
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo sopcasta za genoa-lazio
-
robijas_Ri
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/124193" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: evo ih rusi, medjutim ovi prenose napoli siena, iako tamo stoji da prenose lazio :S mozda prebace.
sop://broker.sopcast.com:3912/91871" onclick="window.open(this.href);return false;
jel ovo free za gledanje ? kod mene nece nikakoPIRKE33 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
ako si na njihovom internetu ili nesto tako...harry_90 je napisao/la:Lazio katastrofa![]()
jel ovo free za gledanje ? kod mene nece nikakoPIRKE33 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
P.S kako neko moze reci da je neki klub katastrofa a ako mu stream to jeste gledanja te tekme nece nikako ili ne fercera.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sta ce ti biti zao.Svaki gol,svaka tekma cifra mu raste na marketu.Ibizevic je napisao/la:Žao mi ovog Lulića, igra i krilo i beka pa trči k'o životinja gore-dole ali eto isplatilo se pogotkom
Izvukli su fakat maksimum,sa igracem manje stici i prestici 0-2
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Bravo Lulicu
panties je napisao/la:jeeeeeeeeeeeeeeeeej
Ibizevic je napisao/la:Nevjerovatno
Soo? Saa je bilo?videoton1 je napisao/la:Ljubim te u tu nogu !
Trenutno korisnika/ca: addebisi, adrenaline323, antetokounmpo, Atlanta, bh22, BiH26, Celtic, Confiance, dena24, DjaniTarik, donniedarko, Edincapitano, Elddar, emir79, FerdinandF, Fudo, Futbol, GG3, GIBRA, Godfather, Google [Bot], HariTz, harko35, Hashanaga, Helemnejse, Honorar, Iceplayer, invincible1921, KarlMarx, kouadio, lakilone, maho_sa, Matterhorn22, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, Rauber33, Rio12345, rishovski, rossonero85, s4mke, Scholl, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, Soli, Sveti, THEC, ugursuz, Wilshere10, Wolffire, Zeko87 i 384 gosta.