Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la harishp » 09 feb 2012, 18:54

Goalgetter je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sve je to u redu ali igrac koji pretenduje za A selekciju nebi trebao dobijati minutazu na kapaljke u BB handartandarsporu ma koliko on bio mlad.Zar se i Hasagicu nije kenjalo iz slicnih razloga.Cak ni Zec nije zasluzio poziv,ako nastavi ljubiti klupu u Henclebenclegurlibirligi
Eh 'ebiga, da ima bolji od njega, bio bi sigurno pozvan. Sad je pitanje, da li uzeti standardnog iz Teplica, ili jednog koji dobiva nesto slabiju minutazu u Isanbul BB.
Mda, kod Visce treba uzeti u obzir da je najbolji igrac U21 repke, i takav je sigurno zasluzio poziv ;) .
E to je ono ili iz BB buykurhura ili iz Toplica.I onda se ''zahtjeva''da pogazimo protivnike tipa levati iz Portugala itd.
P.S Visca je ok momak i sigurno da ce biti fudbalera od njega.Neka samo nastavi sa radom,ali i da ono gore stoji stoji.
P.S #2Taj procent minutaze je zbog bivseg trenera sada selektora Turske.Kod ovog novog se nesto nije naigrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 feb 2012, 18:59

amertiger je napisao/la:Ne znam o cemu pricate, kazete momak na kapaljku dobija priliku???

E taj momak u 24 odigrane utakmice u prosjkeu igra 63,5 minuta, pa ako je to na kapaljku za igraca od 21 godinu onda OK.
Za poredjenje Zec ima prosjek od 33 minute
Mes Que Un Club

nihco

Post Postao/la nihco » 09 feb 2012, 19:01

ne nadajte se previse, ipak, na toj poziciji imamo provjerenog maletica. vica, tek kada predje u fenerbahce, moze se nadati pozivu. na koncu, sto ce nam krilni igrac kada imamo virtuoze u sredini.
Sent from my Commodore 64

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 feb 2012, 19:04

Mislim da je vrijeme da ga Pape pozove u repku jer je momak to zaista zasluzio. :)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 09 feb 2012, 19:41

Evolution87 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da ga Pape pozove u repku jer je momak to zaista zasluzio. :)
Slazem se.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 feb 2012, 20:04

Ja golcine u p.m.!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 09 feb 2012, 20:04

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sve je to u redu ali igrac koji pretenduje za A selekciju nebi trebao dobijati minutazu na kapaljke u BB handartandarsporu ma koliko on bio mlad.Zar se i Hasagicu nije kenjalo iz slicnih razloga.Cak ni Zec nije zasluzio poziv,ako nastavi ljubiti klupu u Henclebenclegurlibirligi
Eh 'ebiga, da ima bolji od njega, bio bi sigurno pozvan. Sad je pitanje, da li uzeti standardnog iz Teplica, ili jednog koji dobiva nesto slabiju minutazu u Isanbul BB.
Mda, kod Visce treba uzeti u obzir da je najbolji igrac U21 repke, i takav je sigurno zasluzio poziv ;) .
E to je ono ili iz BB buykurhura ili iz Toplica.I onda se ''zahtjeva''da pogazimo protivnike tipa levati iz Portugala itd.
P.S Visca je ok momak i sigurno da ce biti fudbalera od njega.Neka samo nastavi sa radom,ali i da ono gore stoji stoji.
P.S #2Taj procent minutaze je zbog bivseg trenera sada selektora Turske.Kod ovog novog se nesto nije naigrao.
Kad je bio taj trener igro je Visca a i oni su bolje igrali, govoril ti sta to ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2012, 20:20

Govori ,naravno,a govori li tebi sta da je tad Keno branio mnogo cesce nego trenutno.
Dovoljno je bilo pogledati tekmu protiv Fenera ili Besiktasa pored mrtvih golova i penal je men' se cini spasio.
Golman je ponekad pola ekipe.To MC na primjer vrlo dobro zna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2012, 21:16

pustite ba suplju :D koja golcina ala rivaldo :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 feb 2012, 21:39

mirzza je napisao/la: Varas se za golove, u 24 tekme ima 1 gol i 7 asistencija.Sa obzirom da nije prosao pripreme sa Istanbulom BB, odlican ucinak u debitantskoj sezoni. Poenta je bila, kada Zec koji takodje nije standardan u Turskoj moze biti pozvan u repku, moze i Visca na pripreme, pa ne mora uci u 18 igraca.
Evo i drugog gola, samo tako momcino, ako te Pape ne zovne za Brazil, u Maju aBd si sigurno tu.
Cuva Bog Zelju svog!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2012, 23:09

mirzza je napisao/la:
mirzza je napisao/la: Varas se za golove, u 24 tekme ima 1 gol i 7 asistencija.Sa obzirom da nije prosao pripreme sa Istanbulom BB, odlican ucinak u debitantskoj sezoni. Poenta je bila, kada Zec koji takodje nije standardan u Turskoj moze biti pozvan u repku, moze i Visca na pripreme, pa ne mora uci u 18 igraca.
Evo i drugog gola, samo tako momcino, ako te Pape ne zovne za Brazil, u Maju aBd si sigurno tu.
On je tacno ono sto nam treba da ukomponujemo jedan strasan tim!!!
Ako ga ne zovne stvarno ne znam sta bi trebao Visca uciniti da ga se sjeti!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 feb 2012, 23:20

Za_raju je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
On je tacno ono sto nam treba da ukomponujemo jedan strasan tim!!!
Ako ga ne zovne stvarno ne znam sta bi trebao Visca uciniti da ga se sjeti!
Pape je izjavio da ga prati i da ga je primjetio, al' ne mislim da je bas Brazil ekipa protiv koje bi Visca trebao dobiti debi. Tu ima dosta stvari, pocevsi od nervi, straha, mozda bude pod kocnicom. Nije mala stvar ici od igranja protiv Travnika, Karabukurspora, Fenerbahce i igrati protiv jednog Brazila.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2012, 23:24

AÐ_Official je napisao/la:Pape je izjavio da ga prati i da ga je primjetio, al' ne mislim da je bas Brazil ekipa protiv koje bi Visca trebao dobiti debi. Tu ima dosta stvari, pocevsi od nervi, straha, mozda bude pod kocnicom. Nije mala stvar ici od igranja protiv Travnika, Karabukurspora, Fenerbahce i igrati protiv jednog Brazila.
Morao bi jer mi nemamo desnu stranu?
Ko ce igrati d krilo ako ga ne zovne jos nemamo ni Mujdzu na d beku?
Vranjes i on bi morali igrati protiv Brazila!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 feb 2012, 23:27

Za_raju je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Pape je izjavio da ga prati i da ga je primjetio, al' ne mislim da je bas Brazil ekipa protiv koje bi Visca trebao dobiti debi. Tu ima dosta stvari, pocevsi od nervi, straha, mozda bude pod kocnicom. Nije mala stvar ici od igranja protiv Travnika, Karabukurspora, Fenerbahce i igrati protiv jednog Brazila.
'ajmo ovako. Ako, reci mo, Susic pozove Viscu, Vranjesa i ubaci ih u vatru od prve minute i mi primimo petardu, hoces li ti poslije utakmice opet kriviti Susica zbog lose taktike, odabira igraca, itd? Cisto pitam jer me interesuje.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2012, 23:32

AÐ_Official je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
'ajmo ovako. Ako, reci mo, Susic pozove Viscu, Vranjesa i ubaci ih u vatru od prve minute i mi primimo petardu, hoces li ti poslije utakmice opet kriviti Susica zbog lose taktike, odabira igraca, itd? Cisto pitam jer me interesuje.
Nije u tom fora nego ko ce igrati ako njih ne zovne??
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 feb 2012, 23:34

Za_raju je napisao/la: Nije u tom fora nego ko ce igrati ako njih ne zovne??
Ma pitam to vise u smislu iskustva. Bil' ti radije protiv Brazila sa momcima u fudbalskom razvoju(koji nemaju nekog, hajmo reci iskustva) ili bil' radije kombinovao i stavio igrace koji imaju iskustva ali mozda nisu najbolji za te pozicije.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2012, 23:41

Ma pitam to vise u smislu iskustva. Bil' ti radije protiv Brazila sa momcima u fudbalskom razvoju(koji nemaju nekog, hajmo reci iskustva) ili bil' radije kombinovao i stavio igrace koji imaju iskustva ali mozda nisu najbolji za te pozicije.
Pa posto je prijateljska a pogotovo sto je protiv Brazila stavio bih i njega i Vranjesa na prirodne pozicije, jer nemas sta izgubiti a moze se puno dobiti .
Nek se tu pokazu samo malo solidnije onda protiv Grka i Slovaka oni ce sigurno vesti!
U ostalom zasto sluze prijateljske nego da uigras tim ne da se krpis po pozicijama,kakva korist ako izvedes tim sa prinudnim pozicioniranjem kad taj tim nece moci koristiti dalje upravo iz tog razloga!
Znaci sve mimo postavljanja njega i Vranjesa je tracenje vremena i utakmica!!!
"No God is Good God "

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 09 feb 2012, 23:44

Ima utakmica od utakmica. Protiv Brazila se ne stavlja neuigran tim sa novim imenima kojima je ujedno i debi za A tim. Ima za to Irska i Mexico pa cak i Vels (ako bude sta od toga).

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 feb 2012, 23:45

Za_raju je napisao/la:
Pa posto je prijateljska a pogotovo sto je protiv Brazila stavio bih i njega i Vranjesa na prirodne pozicije, jer nemas sta izgubiti a moze se puno dobiti .
Nek se tu pokazu samo malo solidnije onda protiv Grka i Slovaka oni ce sigurno vesti!
U ostalom zasto sluze prijateljske nego da uigras tim ne da se krpis po pozicijama,kakva korist ako izvedes tim sa prinudnim pozicioniranjem kad taj tim nece moci koristiti dalje upravo iz tog razloga!
Znaci sve mimo postavljanja njega i Vranjesa je tracenje vremena i utakmica!!!
U potpunosti se slazem da prijateljske utakmice sluze za testiranje igraca, itd. Al' opet imas one Bosnje sto ce nabacit argument da testiranjem igraca povecas mogucnost da ces izgubit i onda da ce FIFA ranking past. nikako nas zadovoljit :mrgreen:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2012, 23:56

maxuz baxuz je napisao/la:Ima utakmica od utakmica. Protiv Brazila se ne stavlja neuigran tim sa novim imenima kojima je ujedno i debi za A tim. Ima za to Irska i Mexico pa cak i Vels (ako bude sta od toga).
Pa hajd kad je vec rasprava oko tog da vidimo koga bi ti postavio protiv Karioka na desnoj strani?
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.