Hajmo, jos jedan Ramazanski poklon!!!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Cuj moguce je svasta, SO4 je u velikim finansijskim problemima, vec je nekoliko igraca na odstrijelu, Grossmuller vec prodat u Urugvaj.omerbavarac je napisao/la:Evo ga sad i Rafinha u opticaju. Prema njegovim rijecima zelio bi da igra za Bayern, koji igra ligu prvaka, sto bi mu otvorilo put da postane standardni clan Brazilske reprezentacije!!!!
Hajmo, jos jedan Ramazanski poklon!!!![]()
ma nije vala bolji ni od rensinga!!!!najgori golman na svijetuomerbavarac je napisao/la:Barem je bolji od Rensinga. Ne znam najbolje bi bilo da na navijaci demoliraju kakav objekat u Munchenu, i da zatraze golmana.![]()
a sta cete tek Juvetu uraditi ne smijem ni da pricamrob do bagro je napisao/la:strasan sastav...s ovom ekipom mozemo cak i Reala pobjeditbilalinho2 je napisao/la:evo sastava za sutra
butt
lahm
van buyten
badstuber
pranjic
tymoschuk
schweinsteiger
robben
ribery
olic
gomez
ja koliko se sjecam zadnji put kada je juve bio sa nama u grupi bili smo na njihovu zalost prvi.......u minhenu cini mi se 1-1...makaay i del piero......neka me neko ispravi ako grijesim........JameS je napisao/la:a sta cete tek Juvetu uraditi ne smijem ni da pricamrob do bagro je napisao/la:strasan sastav...s ovom ekipom mozemo cak i Reala pobjeditbilalinho2 je napisao/la:evo sastava za sutra
butt
lahm
van buyten
badstuber
pranjic
tymoschuk
schweinsteiger
robben
ribery
olic
gomez
Nema nista od toga, mora igrati jos jedan napadac, Ola ili Muller koji su vise napadaci od Robbenabubooty je napisao/la:po meni ovako...
lahm badstuber van buyten brafhaiid
bilal anatoly boumjohan schwaini
gomez robben
Sta su vec Mainzu uradili... to ce uradit i juventusuJameS je napisao/la:a sta cete tek Juvetu uraditi ne smijem ni da pricamrob do bagro je napisao/la:strasan sastav...s ovom ekipom mozemo cak i Reala pobjeditbilalinho2 je napisao/la:evo sastava za sutra
butt
lahm
van buyten
badstuber
pranjic
tymoschuk
schweinsteiger
robben
ribery
olic
gomez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.