Taman sam ja hteo da postavim.
Kao sto se vidi iz ugovora nigde ne postoji klauzula po kojoj je slobodan za tri miliona kako pojedini navode,a sto sam ja odma' rekao da nema.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Taman sam ja hteo da postavim.
Znam sta pise,bio sam ja upoznat od ranije sa ovim ugovorom,ali to sto pise nije ni blizu klauzule o kojoj mediji pisu.marconato je napisao/la:Pise kako ne moze otici za sumu manju od 3 mil...
Jbm li ga sta ovde ima nejasno.Jedan poprilicno jednostavan ugovor(u odnosu kakvih ima u klubu),gde ti ne treba da budes pravnik da bi ga znao,stavise.DANTES je napisao/la:eh sad. pravnici to mogu tumaciti na razne nacine. ja to nisam. vrijeme ce pokazati kao uvijek
Ovo je orginalni ugovor.DANTES je napisao/la:pod uslovom ako je pravi. lazirati ugovor radi ovakve prezentacije je riskantno i nezakonito, ali kod nas sve je moguce. opet u citavoj prici nesto smrdi. da li uprava cz ili novinari ostaje da vidimo
Jeste nejasno. Moze se tumaciti na jedan nacin i reci da on ne moze biti prodan za cifru ispod 3 miliona i da Zvezda moze odbiti 4 miliona ali isto tako moze se pogledati ovaj dio koji kaze da je igrac slobodan da predje u drugi klub uz takvo obestecenje.Devil je napisao/la: Jbm li ga sta ovde ima nejasno.Jedan poprilicno jednostavan ugovor(u odnosu kakvih ima u klubu),gde ti ne treba da budes pravnik da bi ga znao,stavise.
Ne razumem kako pojedinim ljudima ovako jednostavan ugovor moze biti komplikovan.Sta bi bilo da baratate sa ugovorima u kojima se spominju buy back klauzule,rastuca plata,opadajuca plata,stambena pitanja i ostalo.Onda vam tek nista ne bi bilo jasno.Zato je tebi mozda i najbolje da se vratis staromodnom pracenju fudbala gde se sve svodi na 22 momka koja trce za loptom i trojicom indijanaca na koje se na kraju ljutimo,a strukturalne stvari da ostavimo onima koji su za to zaduzeni.braoolyo je napisao/la:Jeste nejasno. Moze se tumaciti na jedan nacin i reci da on ne moze biti prodan za cifru ispod 3 miliona i da Zvezda moze odbiti 4 miliona ali isto tako moze se pogledati ovaj dio koji kaze da je igrac slobodan da predje u drugi klub uz takvo obestecenje.Devil je napisao/la: Jbm li ga sta ovde ima nejasno.Jedan poprilicno jednostavan ugovor(u odnosu kakvih ima u klubu),gde ti ne treba da budes pravnik da bi ga znao,stavise.
Mislim da su morali naglasiti da i Zvezda mora prihvatiti tu cifru, ovako ce svako tumaciti kako zeli.
Meni su ove dvije recenice potpuno iste:
Fudbaler je slobodan da predje u drugi klub uz obestecenje koje ne smije biti manje od 3 miliona i
Fudbaler je slobodan da predje u drugi klub uz obestecenje koje iznosi 3 miliona ili vise.
I da otkad je 132 000 brojevima isto sto i 118 000 rijecima?
Klauzula u ugovoru nije zato sto smo je mi hteli,nego zato sto je na zahtev Ramadanija(tj.Ficine keve) ona tu stajala,cak koliko sam ja upoznat ona je trebala da bude 2 miliona ali smo je mi uspeli nekako podici na 3.braoolyo je napisao/la:Ja sam samo iznio 2 razlicita pogleda na istu recenicu i kao sto si mogao vidjeti i na RSB forumu se ljudi ubise svadjajuci oko toga.
I meni je jasno da su one stvari sto je Mocart iznio neistinite, ne znam samo kako mogu jos uvijek tvrditi da su u pravu, kad su u originalnoj vijesti napisali da je uprava sve dogovorila sa Romom.
Ova "klauzula" uopste nije bila ni potrebna, ne znam ni zasto su je stavljali u ugovor. Ako dobijes ponudu koja ti ne odgovara, odbices je.
Tih godinu dana se ja najvise i bojim.Ako Fica prezivi sledeci januar i ostane u Zvezdi,nas je jos par sezona to garantujem.No bgm ova indijanka je opasno zapela da ga proda.DANTES je napisao/la:znaci otprilike ovako: vuci siti, a jagnjad na broju! ok. aj da se kladimo da jankovic nece provesti vise od godinu dana u prvom timu cz. kontinuirano!
Eh jbg svakome kome je iole stalo do naseg fudbala je u interesu da ovi klinci bar 2-3 sezone nose igru tima pa tek onda da odu,a ne oko Nastasic,Djuricic,Savic,Cosic,Milunovic...odlaze bez prakticno prave sezone ili utakmice u klubu.DANTES je napisao/la:Grobar sam, ali ne zelim da ovaj klinac ode do svoje 20-21 godine. pa makar dao svaki derbi het-trik. partizan da je zadrzao igrace koje imao 06 do 09 godine, imao bi sjajne rezultate u evropi. to nikad prezaliti necu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.