Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
http://www.tsbih.ba/uzivo/amer-delic-ba ... uden-1100h" onclick="window.open(this.href);return false;
evo zijanio je servis na pocetku, trenutno gubi 2-1,
sad je vec 1-3
evo zijanio je servis na pocetku, trenutno gubi 2-1,
sad je vec 1-3
Cuva Bog Zelju svog!
ovo Amer nemoze izgubiti!
Evo vratio je break, samo gledam ovaj raspored cijelo vrijeme ce igrati samo 2 igraca, Delic i Brkic, nema Dzumhura i nema Setkica, zna li iko zasto i sta radi Daver?Livnjak je napisao/la:ovo Amer nemoze izgubiti!
Cuva Bog Zelju svog!
Vratio je break !! Imali gdje stream ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Tako to stoji u rasporedu, prva dva igraca su rasporedjena da igraju sve, ali sat prije pocetka meca obicno dolazi do promijena.mirzza je napisao/la:Evo vratio je break, samo gledam ovaj raspored cijelo vrijeme ce igrati samo 2 igraca, Delic i Brkic, nema Dzumhura i nema Setkica, zna li iko zasto i sta radi Daver?Livnjak je napisao/la:ovo Amer nemoze izgubiti!
7-6(5) Amer!
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
mislim da ga je dobio lako,i mislim da je ovaj meč gotov za pola sata jer će sad Amer dignut svoj nivo igre i to će biti to
)) zna li ko koji je drugi meč dana ?

gdje gledate ?? ima li na satelitu ili neki dobar link?? hvala
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
ma ne gledamo nigdje niko ne prenosi pa ni na netu,ima text prenos na stranici teniskog saveza
sve da nije 0:3 za turcina u drugome, valjda znas da se igra Best of 5, dakle 2 seta da dobije za pola sata, nemoguce!maverick_tz je napisao/la:mislim da ga je dobio lako,i mislim da je ovaj meč gotov za pola sata jer će sad Amer dignut svoj nivo igre i to će biti to)) zna li ko koji je drugi meč dana ?
-
- Kontakt:
4 : 4
idemo samo naprijed ! ! !

Ovo ce da bude jako zanimljiv mec
, odnosno vec jeste
. Obojica ocito dosta osciliraju u igri, medjutim Ameru je tu servis da ga uvijek izvuce
.
EDIT: Evo Amer povede
.
EDIT2: Bravo Amere 2:0
.

EDIT: Evo Amer povede

EDIT2: Bravo Amere 2:0

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
- Kontakt:
2 : 0 SETOVI
DVA VEZANA BRAKEA I DOBIJENI SERVISI

nesmi se zaboraviti Jet lag kod Amera!
Nažalost zbog opomene vrhovnog suca od sada će mo samo povremeno davati informacije o stanju u meču.

-
- Kontakt:
ni meni pajdo nije jasno zašto,mora da je onaj novinar što tipka rezultat dosađivo sudijiLivnjak je napisao/la:Nažalost zbog opomene vrhovnog suca od sada će mo samo povremeno davati informacije o stanju u meču.
![]()
![]()
![]()

7-6 6-4 *4-3
Amer servira.
Amer servira.
7-6 6-4 6-3 

Bravo majstore
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
-
- Kontakt:
koji je drugi medć dana ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.