FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije istina da je išao u Azerbejdžan, to je bila mala varka Irfana, on je bio na probi u CSKA, i to iz Moskve, nije džapa reprezentativni potencijal.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
da je plemenit, vala i nijeSeyo_TM je napisao/la:Prinudjeni, koji plemeniti cilj stoji iza tvojih postova?
irfan sviju vara, samo njih neKB-TM87 je napisao/la:Nije istina da je išao u Azerbejdžan, to je bila mala varka Irfana, on je bio na probi u CSKA, i to iz Moskve, nije džapa reprezentativni potencijal.
Za zivot cijeli!
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Dobro je sto utičem na njega hahaArogantni je napisao/la:Sad ce aco nas drug provjeriti ko je ovaj prinudjeni, mada je to 100% sam siguran Aldin, al' sto jest jest jarane odabrao si prigodan nick, jer si stvarno bio prinudjen da ga mjenjas zbog svojih ofiraza i ''provjerenih info''...
Izvini sto sam te smatrao pitarom, samo da sam malo prokontao odmah nakon repliciranja znao bi da si to ti...
btw sviđa mi se što ramić igra, uz zebu i bekrica od njega se može izvući maksimum i uzeti velika lova
je li ravno ovo? je li ravno?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Taj Azebrejdjanski klub moze kupiti cijelu nasu ligu da hoce,a ne samo Torlaka. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hvala ti sto si mi popravio jutro, hvala ti, sad se lakse moze prezivjeti ostatak ovog danaSarajlijc@ je napisao/la:Taj Azebrejdjanski klub moze kupiti cijelu nasu ligu da hoce,a ne samo Torlaka.
Za zivot cijeli!
Tako jeSarajlijc@ je napisao/la:Taj Azebrejdjanski klub moze kupiti cijelu nasu ligu da hoce,a ne samo Torlaka.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hvala ti sto si mi popravio jutro, hvala ti, sad se lakse moze prezivjeti ostatak ovog danaSarajlijc@ je napisao/la:Taj Azebrejdjanski klub moze kupiti cijelu nasu ligu da hoce,a ne samo Torlaka.
Pa dobro tebi je smijesno jer vjerovatno nisi cuo za Neftchi,a kamoli kakve pare imaju.
Za mene je ova rasprava zavrsena, ako hocete da predjemo na temu FK Sarajevo, bujrum.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 10 feb 2012, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Fotka pred početak sezone. Svaka čast Zeba kada si i sa ovakvom kilažom pokazao da si najbolji igrač lige i uz to izdominiraš polusezonu. Šta bi tek bilo da si koji kg skinuo pred početak sezone. Svaka čast majstore.Prinudjen je napisao/la:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Hvala ljudi
Cuj malenih sto se javljaju, Bekrić nevalja jer je igrao u Kazahstanu i Koreji
a tri puta ga zvali iz Torpeda a on ih glat odbio shega mi je sto su ga uopste pokusavali dovesti a o tome x3 da ne govorim, najbolji igrac lige pa za jedan gol izmakla mu i titula prvog strijelca lige, evo u pregovorima su sa mogucim novim generalnim sponzorom, radi se o jednoj Njemackoj firmi posredstvom naseg covjeka i abd bude sve bilo kako treba po prici bit ce najveci sponzorski ugovor veci i od sponzorstva Liqui Moly-a prije par godina 
Cuj malenih sto se javljaju, Bekrić nevalja jer je igrao u Kazahstanu i Koreji
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa dobro, sad se i to trziste mora pratiti, svi igraci vam odose tamo, valja to istrazitiSarajlijc@ je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hvala ti sto si mi popravio jutro, hvala ti, sad se lakse moze prezivjeti ostatak ovog danaSarajlijc@ je napisao/la:Taj Azebrejdjanski klub moze kupiti cijelu nasu ligu da hoce,a ne samo Torlaka.
Pa dobro tebi je smijesno jer vjerovatno nisi cuo za Neftchi,a kamoli kakve pare imaju.
Za zivot cijeli!
- KB-TM87
- Kontakt:
nefćiSarajlijc@ je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hvala ti sto si mi popravio jutro, hvala ti, sad se lakse moze prezivjeti ostatak ovog danaSarajlijc@ je napisao/la:Taj Azebrejdjanski klub moze kupiti cijelu nasu ligu da hoce,a ne samo Torlaka.
Željezničar - kult glavnog grada
Dva promašaja. Prvi da sam pitar, drugi da sam aldinn. A sve i da sam Irfan Redžepagić, nije mi jasno kako tačno to čini tvoje postove imalo manje ofirnim.Arogantni je napisao/la:Sad ce aco nas drug provjeriti ko je ovaj prinudjeni, mada je to 100% sam siguran Aldin, al' sto jest jest jarane odabrao si prigodan nick, jer si stvarno bio prinudjen da ga mjenjas zbog svojih ofiraza i ''provjerenih info''...
Izvini sto sam te smatrao pitarom, samo da sam malo prokontao odmah nakon repliciranja znao bi da si to ti...
Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
avlami, to je fotka iz Međugorja. Evo još jedna.

kako se zove taj klub sarajlice je l' Neprci...KB-TM87 je napisao/la:nefćiSarajlijc@ je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: hvala ti sto si mi popravio jutro, hvala ti, sad se lakse moze prezivjeti ostatak ovog dana
Pa dobro tebi je smijesno jer vjerovatno nisi cuo za Neftchi,a kamoli kakve pare imaju.da je xazar mozda bi i povjerovao
![]()
Aldine sad cu uskoro saznati jesi l' ti... i sta bi jesi l' prosirio vidokrug ostalim forumasima sa svojim ''dubokoumnostima'' koje ni Proklo ne bi mogao skontati i objasniti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
zeljosampion
- Kontakt:
Tekma pocinje ranije , '13.11h: Utakmica će početi nešto ranije, novi termin je 13.15h.' izvor fkzeljeznicar.com na Facebooku.
Naprijed ZELJO !
Naprijed ZELJO !
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
Javi nam svima ovdje da si i drugi put lupioArogantni je napisao/la: Aldine sad cu uskoro saznati jesi l' ti... i sta bi jesi l' prosirio vidokrug ostalim forumasima sa svojim ''dubokoumnostima'' koje ni Proklo ne bi mogao skontati i objasniti...
Opet. Ko ti je Bekrić?
vas dvojca ste tol'ko poremećeni da ste zatrolali čitavih zadnjih 5 stranica :S
ohladite, neću čitat' vaše gluposti
zanima me nešto konkretno oko želje a ne aldini, irfani kazahstan pike materne itd
ohladite, neću čitat' vaše gluposti
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jarane, dosadan si Boga miPrinudjen je napisao/la:Javi nam svima ovdje da si i drugi put lupioArogantni je napisao/la: Aldine sad cu uskoro saznati jesi l' ti... i sta bi jesi l' prosirio vidokrug ostalim forumasima sa svojim ''dubokoumnostima'' koje ni Proklo ne bi mogao skontati i objasniti...Ne računajući milion postova o Bekriću. A evo vidjećemo jesam li ih šta opametio. Nadam se da će malo drugačije gledati na tvoje postove.
Opet. Ko ti je Bekrić?
Za zivot cijeli!
IGRACINAPrinudjen je napisao/la:Javi nam svima ovdje da si i drugi put lupioArogantni je napisao/la: Aldine sad cu uskoro saznati jesi l' ti... i sta bi jesi l' prosirio vidokrug ostalim forumasima sa svojim ''dubokoumnostima'' koje ni Proklo ne bi mogao skontati i objasniti...Ne računajući milion postova o Bekriću. A evo vidjećemo jesam li ih šta opametio. Nadam se da će malo drugačije gledati na tvoje postove.
Opet. Ko ti je Bekrić?
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
najsmjesnije je kad neko prosipa sarkazam i pravi se pametan, peglas raju ovdje, svoja dubokoumna razmisljanja ostavi za nekog kome je stalo...Prinudjen je napisao/la:Javi nam svima ovdje da si i drugi put lupioArogantni je napisao/la: Aldine sad cu uskoro saznati jesi l' ti... i sta bi jesi l' prosirio vidokrug ostalim forumasima sa svojim ''dubokoumnostima'' koje ni Proklo ne bi mogao skontati i objasniti...Ne računajući milion postova o Bekriću. A evo vidjećemo jesam li ih šta opametio. Nadam se da će malo drugačije gledati na tvoje postove.
Opet. Ko ti je Bekrić?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
zeljosampion
- Kontakt:
'11 - Solidna fudbalska predstava, i dalje je 0:0. Vjetar spriječava fubalere da razviju igru ali je evidentna želja obje ekipe da se nadigravaju.
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hilmo123, Perotti, tiagofaria25, Zeljoo1921 i 42 gosta.