Prinudjen je napisao/la:Arogantni je napisao/la:Sad ce aco nas drug provjeriti ko je ovaj prinudjeni, mada je to 100% sam siguran Aldin, al' sto jest jest jarane odabrao si prigodan nick, jer si stvarno bio prinudjen da ga mjenjas zbog svojih ofiraza i ''provjerenih info''...
Izvini sto sam te smatrao pitarom, samo da sam malo prokontao odmah nakon repliciranja znao bi da si to ti...
Dva promašaja. Prvi da sam pitar, drugi da sam aldinn. A sve i da sam Irfan Redžepagić, nije mi jasno kako tačno to čini tvoje postove imalo manje ofirnim.
Ko ti je Bekrić?
Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i
ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
"Imam san da omladina pocne da razmislja, da razvije kriticki stav prema svemu i razbije jednoumlje koje se ukorijenilo u sporama drustva, pa tako i ovog foruma. Imam san da podstaknem omladinu da ispituje sve i neprestano traga za istinom, jer djeco moja '
Istina ce vas osloboditi'. Imam san da promovisem inteligenciju kao zasebnu i nezavisnu kategoricku cjelinu, koja, ako se razvije kao sredstvo kojim ce se moci efikasno iskorjeniti jednoumlje, bit' ce zvijezda vodilja mnogim buducim narastajima i beneficirat ce i mladom i starom, i gladnom i sitom, i crncima i bijelcima, i visokim i niskim, i debelim i mrsavim, i muji i sulji, i semsi i zefkiji (posebno zefkiji). Imam san da to sve uradim preko ovog foruma. O, imam san..."

Bez ljutnje.
Sport je lijek za tijelo i duh.