AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
ili nas ljubimac leandro greco

Al' je greco unio zivosti na ovu temu :)D)D
Izgleda da za vikend opet najvaljuju iznimno niske temperature,tako da mec sa Sienom mozda bude premjesten za poslepodne...
Capelo dao otkaz-imal ko kakve informacie gdje bi mogao da zavrsi...mozda kod nas kao neki savjetnik il' sto ne na klupu...Capela za trenera-LE pomocnik da malo nauci od majstora
)D)D
Izgleda da za vikend opet najvaljuju iznimno niske temperature,tako da mec sa Sienom mozda bude premjesten za poslepodne...
Capelo dao otkaz-imal ko kakve informacie gdje bi mogao da zavrsi...mozda kod nas kao neki savjetnik il' sto ne na klupu...Capela za trenera-LE pomocnik da malo nauci od majstora
kakav je ovaj Marquinho sto je dosao u januaru? je li ga iko gledao? cuo sam da je u Brazilu bio dosta dobar...Evil Genius II je napisao/la:a pazi sad ovo:Admir_Sa je napisao/la:ako iko u romi ima pametan neka više skonta da roma igra jedino kada su u sastavu ddr-pjanic-gago i da je puno opasnija kada igra osvaldo. nadam se da ce više to skontati i da stvarno sljedece sezone necu gledati bojane, borinije (ajd ovaj moze i ostat al da igra samo sa klupe), perotu, tadeija, simplicia, greca....
sta je sa onim brazilcem, ko da gledam nece jos za mjesec zaigrat
Come evidenzia ‘Il Corriere dello Sport‘, Fernando Gago è uscito zoppicando, scendendo le scalette dell’uscita del Massimino con una certa difficoltà. Problema muscolare alla coscia destra.
gago upitan za sienu a de rossi je, sto je vec poznato, suspendovan (zuti kartoni)
marquinho je skoro poceo trenirati sa ekipom i mene da se pita iskoristio bi ove povrede i susprenzije te ga ubacio odma u prvih 11 pa kud puklo da puklo, medjutim, siguran sam i ja (a i vi svi) da od toga nema nista.
enrique i capello dva razlicita svijeta..jeste capello iskusan i sve, ali ne bih volio njega na klupi, jedino ako se desi bas propast do kraja sezone 
Unica grande amore
-
Evil Genius II
ma kakav capello, jedini covjek koga bi trenutno volio vidjeti na klupi (osim enriquea) je jedan jedini, neponovljivi luciano spalletti 
sve sto sam naucio o njemu to je bilo sa youtube klipova na kojima i ja izgledam kao pristojan igrac
niko ziv (osim sabatinija koji ga je doveo) nije upoznat s njegovim sposobnostimabosnas_ je napisao/la: kakav je ovaj Marquinho sto je dosao u januaru? je li ga iko gledao? cuo sam da je u Brazilu bio dosta dobar...
Marquinho nije los po klipovima koji su se mogli vidjeti.. "zna" sa loptom, dobra sut ljevicom ima, radijus kretanju mu je dobar takoder. Vidjet cemo svojim ocima uskoro, ne treba naravno ocekivati cuda odmah na pocetku, dok se malo snade, prilagodi na talijanski fudbal i sve to. Rekao je da je bio iznenaden sto se u evropi prati brazilski fudbal i da mu je velika cast sto ga je Roma dovela i to sve, evo mu sada prilike ovih pola godine da se pokaze, dokaze, pa da potpise pravi ugovor.
1942 1983 2001
Ja ja sam ga gledao isto par puta nije on loš, samo mene strah da ne bude kao i većina brazilaca, sebičan, jer bi to moglo još više dati Lameli morala da i on bude takav, a npr. desi se nema Tootija u timu i realno nema im ko j*bat mamicu. Biće zanimljivo ga vidjeti, i on ima preduslove da u velikoj mjeri valja Romi, jer bi se po lijevoj strani mogao nadopunjavati sa malim Angelom. Samo eto ponavljam mene strah sebičnosti.
Grecko bi mogao otiči u Man Uth prema nekim informacijama, jer Ferguson hoće da imitira City pa da dovede levata za klupe, da gruje one kožne stolice, igračima koji izađu iz igre, ipak da ljudi mogu sjesti na toplo.
Grecko bi mogao otiči u Man Uth prema nekim informacijama, jer Ferguson hoće da imitira City pa da dovede levata za klupe, da gruje one kožne stolice, igračima koji izađu iz igre, ipak da ljudi mogu sjesti na toplo.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
ja mislim da je za grijanje klupe najbolji simplicio..teodolit je napisao/la:Ja ja sam ga gledao isto par puta nije on loš, samo mene strah da ne bude kao i većina brazilaca, sebičan, jer bi to moglo još više dati Lameli morala da i on bude takav, a npr. desi se nema Tootija u timu i realno nema im ko j*bat mamicu. Biće zanimljivo ga vidjeti, i on ima preduslove da u velikoj mjeri valja Romi, jer bi se po lijevoj strani mogao nadopunjavati sa malim Angelom. Samo eto ponavljam mene strah sebičnosti.
Unica grande amore
jesu to prosli ispiti..nesto si aktivnijiEvil Genius II je napisao/la:ma kakav capello, jedini covjek koga bi trenutno volio vidjeti na klupi (osim enriquea) je jedan jedini, neponovljivi luciano spalletti
niko ziv (osim sabatinija koji ga je doveo) nije upoznat s njegovim sposobnostimabosnas_ je napisao/la: kakav je ovaj Marquinho sto je dosao u januaru? je li ga iko gledao? cuo sam da je u Brazilu bio dosta dobar...sve sto sam naucio o njemu to je bilo sa youtube klipova na kojima i ja izgledam kao pristojan igrac
Unica grande amore
Uh pa njegove fizičke predispozicije mene više asociraju da gi on mogao prodavati doner na čaršiji.AllAbout je napisao/la:ja mislim da je za grijanje klupe najbolji simplicio..teodolit je napisao/la:Ja ja sam ga gledao isto par puta nije on loš, samo mene strah da ne bude kao i većina brazilaca, sebičan, jer bi to moglo još više dati Lameli morala da i on bude takav, a npr. desi se nema Tootija u timu i realno nema im ko j*bat mamicu. Biće zanimljivo ga vidjeti, i on ima preduslove da u velikoj mjeri valja Romi, jer bi se po lijevoj strani mogao nadopunjavati sa malim Angelom. Samo eto ponavljam mene strah sebičnosti.
Grecko bi mogao otiči u Man Uth prema nekim informacijama, jer Ferguson hoće da imitira City pa da dovede levata za klupe, da gruje one kožne stolice, igračima koji izađu iz igre, ipak da ljudi mogu sjesti na toplo.fizicke predispozicije..
Al realno dobar je bucko jer je on tih nema ga da se buni, a ja volim te igrače šuti sjeti na klupi kad zatreba igra i zaboli ga. Svaki već tim ima bar jednog takvog, a ne ko Pizaro malo sjeo na kupu i odmah ko kurvica se uzvrtio crkao bi da nije otišao.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Samo, slabo je dao golova u Romi...znam dok je bio u Palermu, znao je dati koji gol, negdje oko 9, 10 golova je davao mozda u sezoni. Doduse nije ni odigrao sad "milion" bas utakmica pa da je i mogao nadavati se golova...
1942 1983 2001
I u City-u ima da se naigra...mozda dobije sansu u kakvom kupu il' u vec kakavoj rezultatski odlucenoj tekmi...!!!teodolit je napisao/la:a ne ko Pizaro malo sjeo na kupu i odmah ko kurvica se uzvrtio crkao bi da nije otišao
-
Evil Genius II
da da,AllAbout je napisao/la: jesu to prosli ispiti..nesto si aktivniji
uzivam u ovo malo dana slobode
u nedostatku zanimljivijih vijesti naletih na ovo,
ne znam koliko ste upoznati s tim ali u rimu je trenutno aktuelna situacija izmedju igli tarea (sportski direktor vrlih nam komsija) i enriquea. naime, tare je u jednoj izjavi rekao kako je ovaj projekat rome zapravo flop. nakon catanie, enriqueu je postavljeno pitanje: 'koje je vase misljenje u vezi izjave iglija tarea?', njegov odgovor je bio 'koga?'
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jah neće se naigrati, ali ima veću platu, a nešto imam osjećaj da je on onaj tip igrača, koji će svojim unucima pričati, ukoliko ovaj City ostvari neki dobra uspjeh, kako je on bio vođa i da se bez njega nije moglo. Dobro ipak ovo su moje predpostavke.Google je napisao/la:I u City-u ima da se naigra...mozda dobije sansu u kakvom kupu il' u vec kakavoj rezultatski odlucenoj tekmi...!!!teodolit je napisao/la:a ne ko Pizaro malo sjeo na kupu i odmah ko kurvica se uzvrtio crkao bi da nije otišao
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
vecchie maniere
- Kontakt:
E pošto nema koje kakvih vjesti, da i ja dodam jednu: Priča se da je Bojan poslije Catanije tražio od Enriqueta da mu objasni zašto nije igrao protiv Catanije oni 20ak minuta i zašto je na njegovom mjestu igrao mladi Piscittella.
Mislim (na žalost jer sam puno očekivao od njega) da će se Bojan na kraju sezone vratiti u Katalunju. Jer ako ni Enrique nema više pouzdanja u njega, onda je to kraj.....
I još jedna: u utakmici protiv Catanije naša tri napadača su imali skupa 57 godina.... Ako ovo nije projekat za budućnost, onda sam ja lacijale.....

Mislim (na žalost jer sam puno očekivao od njega) da će se Bojan na kraju sezone vratiti u Katalunju. Jer ako ni Enrique nema više pouzdanja u njega, onda je to kraj.....
I još jedna: u utakmici protiv Catanije naša tri napadača su imali skupa 57 godina.... Ako ovo nije projekat za budućnost, onda sam ja lacijale.....
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
kako je igrao dosadasnji dio sezone moze biti sretan povodom minutaze..no, bojan na stranu..mene brine losa forma lamele u zadnjih par utakmicavecchie maniere je napisao/la:E pošto nema koje kakvih vjesti, da i ja dodam jednu: Priča se da je Bojan poslije Catanije tražio od Enriqueta da mu objasni zašto nije igrao protiv Catanije oni 20ak minuta i zašto je na njegovom mjestu igrao mladi Piscittella.
I još jedna: u utakmici protiv Catanije naša tri napadača su imali skupa 57 godina.... Ako ovo nije projekat za budućnost, onda sam ja lacijale.....![]()
![]()
i evo vivani se povrijedio..greco definitivno dm protiv siene
Zadnja izmjena: AllAbout, dana/u 10 feb 2012, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Unica grande amore
-
vecchie maniere
- Kontakt:
Istina je, pokrivaju ga Borinijevi golovi a nadam se uskoro i od Osvalda, tako nek još malo pauzira, pa nek eksplodira u proljeće kad bude najviše trebalo.... Nemojmo zaboraviti da ima samo 19 godina.... i da mu je ovo prva sezona u serie A.AllAbout je napisao/la:kako je igrao dosadasnji dio sezone moze biti sretan povodom minutaze..no, bojan na stranu..mene brine losa forma lamele u zadnjih par utakmicavecchie maniere je napisao/la:E pošto nema koje kakvih vjesti, da i ja dodam jednu: Priča se da je Bojan poslije Catanije tražio od Enriqueta da mu objasni zašto nije igrao protiv Catanije oni 20ak minuta i zašto je na njegovom mjestu igrao mladi Piscittella.
I još jedna: u utakmici protiv Catanije naša tri napadača su imali skupa 57 godina.... Ako ovo nije projekat za budućnost, onda sam ja lacijale.....![]()
![]()
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
pojest ce nas siena. jedina sansa da dobijemo je ta da damo odma neki gol iz prekida ili nakon prekida, frljoku neku i da odbrana ima extra dan. sve ostalo kada ne igra ddr je normalan scenario za nas, mada smo uvijek u sienu imali solidne rezultate, nije to gostovanje kao kod caljarija gdje dobijamo jednom u 10 godina
nema potpisa
-
Evil Genius II
da juan ne dade golove protiv cagliarija i intera ja bi zaboravio kako to izgleda kada roma zabije iz prekida. jedino pjanic da uvali slobodnjak a u sljedecem da pogodi stativu pa da borini pokupi otpadak
ne znam, da gostujemo juventusu ili milanu bio bi rahatniji a ovako kada su siene, cagliariji i bologne u pitanju uvijek me postrah neke katastrofe.

greco ga zabija 100%

greco ga zabija 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.